Zdeněk Štybar přeci jen pojede cyklokros!

Datum vydání: 25.11.2015

Na konci letošní cyklistické sezony​ se s týmem údajně dohodl, že letos vynechá zimní cyklokrosovou sezonu. Nyní ale podle belgického listu Het Nieuwsblad Zdeněk Štybar otočil a svou parádní disciplínu by si neměl přes Vánoce nechat ujít. 


Štybar měl údajně již podat přihlášky k minimálně čtyřem akcím belgického seriálu Bpost bank trofee - v Anverpách (19. prosince), Loenhoutu (29. prosince), Baalu (1. ledna) a Leuvenu (3. ledna). Od jeho přestupu k silniční cyklistice v roce 2011, se tak nejspíše ani letos nestane, že by se rodák ze západočeského Stříbra úmyslně okradl o svou lásku - cyklokros. Stačilo, že si loni musel zimu protrpět se zdravotními patáliemi bez kola. 
 

Devětadvacetiletý jezdec belgické stáje Etixx-Quick Step má za sebou velice náročnou a kvalitní sezonu, výsledkově možná nejlepší ve své silniční kariéře. Vyhrál kvalitně obsazenou jarní klasiku Strade Bianche, etapu na Tour de France a byl dvakrát druhý na jarních monumentech - Paříž - Roubaix a E3 Harelbeke. Štybar si měl podle původních plánů užít zaslouženého odpočinku a nabrat síly na nadcházející sezonu, do které by měl jít s velkými cíly. Trojnásobný mistr světa v cyklokrosu ale v zimě asi ani odpočívat neumí :). 
 


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

Nejlepší okamžiky - 2024 Absa Cape Epic
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Galaxy Whip
27.03.2024 | Kategorie: ostatní
Novinka Whip mezi oblíbenými BMX koly značky GALAXY se staví na pozici top modelu zejména díky materiálu rámu a vidlice, kterým je v tomto případě ušlechtilá Cr-Mo ocel.
Cannondale Scalpel 2024: Nový přístup k XC závodnímu kolu
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Cannondale, známý svými inovativními řešeními v oblasti horských kol, představuje svůj nejnovější model pro rok 2024 - Scalpel. Toto kolo přichází s několika významnými aktualizacemi, které by mohly změnit hru v oblasti cross-country (XC) závodů.
AKCE TÝDNE: nejvýhodnější týdenní nabídky (25.3-31.3.2024)
25.03.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne

Vítejte v novém týdnu plném neodolatelných slev! Přinášíme Vám exkluzivní výběr nejlepších nabídek, které si nesmíte nechat ujít. Objevujte s námi ty nejzajímavější produkty, které splní všechna Vaše očekávání a ještě více.


Beers a Grotts slaví vítězství v Cape Epic, Stošek s Vakočem vybojovali osmé místo
24.03.2024 | Kategorie: MTB

Jubilejní dvacátý ročník prestižního závodu dvojic Cape Epic vyvrcholil vítězstvím domácího jihoafrického jezdce Matthewa Beersa a jeho amerického kolegy Howarda Grottse. Nejlepšími Čechy se stali Martin Stošek a Petr Vakoč, kteří vybojovali osmou příčku. 

 
» více novinek a videí