Zítra v Mladé Boleslavi vyvrcholí ŠKODA CUP 2019

Zítra v Mladé Boleslavi vyvrcholí ŠKODA CUP 2019

Datum vydání: 20.09.2019

Závěrečný díl Českého poháru na silnici ŠKODA CUP 2019 pro kategorii mužů elite odstartuje zítra v Mladé Boleslavi.

Po pěti silničních závodech na závodníky čeká zpestření v podobě kritéria, které nese název ŠKODOVÁCKÉ okruhy. Pro diváky je také skvělou zprávou, že se na startu sejde téměř kompletní česká špička.
 
Ve velmi silné sestavě se představí například průběžně vedoucí celek soutěže týmů Topforex-Lapierre. Závodníci z tohoto týmu, který se zaměřuje na výchovu talentů do 23 let, navíc budou při absenci vedoucího závodníka této kategorie Jakuba Otruby (Elkov Author), usilovat o celkové vítězství. O to by v elitní kategorii neměl přijít Dominik Neuman z Elkovu Author i přesto, že ve startovní listině jeho jméno nenajdeme stejně jako další hradecké jezdce. Elkov Author tím tak pravděpodobně přijde o průběžné druhé místo v soutěži týmů, přednost dostaly důležité zahraniční starty.
 
Naopak ve velmi hojném počtu se představí průběžně třetí celek CK Příbram-Fany Gastro v čele se třetím závodníkem pořadí Martinem Boubalem. O posun v celkovém pořadí určitě bude usilovat čtvrtý TJ Favorit Brno, který na Příbram ztrácí pouze osm bodů, jejich lídr Petr Hampl pak na průběžném pátém místě ztrácí na pódiové umístění pouhé dva body.
 
Naopak v oslabené sestavě bude startovat AC Sparta Praha, která v závěru sezóny absolvuje program v Číně a chybět budou i někteří reprezentanti startující na Mistrovství světa v anglickém Yorkshiru.
 
Startovní výstřel zazní ve 14:00, slavnostní vyhlášení pak bude zahájeno v 19:00.

Pokud jste fanoušci silniční cyklistiky, nenechte si závěrečný závod nejvyšší české soutěže ujít! Kritérium je jednou z divácky nejatraktivnější disciplína, navíc bude pro diváky připraven bohatý doprovodný program. Po celý den bude zpřístupněno Škoda Auto Muzeum, ve kterém večer proběhne slavnostní vyhlášení celé soutěže, pořadatelé ale nezapomněli ani na nejmenší fanoušky, pro děti bude připraveno mnoho atrakcí. Věřím, že atmosféra závodu bude neopakovatelná, tak si ji přijeďte spolu se závodníky užít!“ zve na závěrečný závod ředitel seriálu Jakub Edr.

Zdroj a foto: TZ Judita Lorencová
Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Na Zličíně pokračuje ŠKODA Pražský MTB pohár 3. a 4. kolem
25.04.2024 | Kategorie: MTB
Dvojzávodem v oblíbené lokalitě Bike parku Calabrone Zličín pokračuje 27. a 28. dubna volnočasový seriál horských kol ŠKODA Pražský MTB pohár pro všechny věkové a výkonnostní kategorie cyklistů. Sobotní závod je vypsán také jako Mistrovství Středočeského kraje.
CykloStar na Prague Bike Festu již tento víkend
24.04.2024 | Kategorie: ostatní
Prague Bike Fest se již příští víkend vrací po úspěšné premiéře minulý rok na pražské Výstavište, kde na vás bude čekat dvoudenní program.
Skvělá cyklistika a tombola o kolo. To je závod Merida Stolové hory
23.04.2024 | Kategorie: MTB
V neděli 26. května ožije malebná oblast Machova na Náchodsku třetím závodem cyklistického seriálu Prima CUP.
Stevens E-inception AM 8.7.1 GTF pro all mountain dobrodružství
23.04.2024 | Kategorie: MTB
Do kopce i z kopce s maximálním výkonem: to je možné s kolem STEVENS E-Inception AM 8.7.1 GTF s pohonem Bosch s plnou integrací pomocí smart systému.
SP MTB v Araxá: Andreassen a Battenová vládnou horským kolům, čeští závodníci sbírají body pro OH
22.04.2024 | Kategorie: MTB

Závod Světového poháru v cross country horských kol poprvé startoval v brazilském Araxá a přinesl s sebou dramatické momenty a zajímavé výkony. vítězství si odvezli Simon Andreassen a Haley Batten.

 
» více novinek a videí