Získej podepsaný dres své cyklistické hvězdy a přispěj zároveň na dobrou věc

Získej podepsaný dres své cyklistické hvězdy a přispěj zároveň na dobrou věc

Datum vydání: 19.02.2019

Charitativní dražba podepsaných cyklistických dresů Petera Sagana, Jaroslava Kulhavého, Romana Kreuzigera ​a Ondřeje Cinka, jejíž výtěžek půjde na dobrou věc. Podpoříte tím 11 letou Alex při cestě za jejím snem!

Loni v létě jsme oslovili naší kamarádku, extrémní bikerku a sportovkyni, Markétu Peggy Marvanovou s nápadem dát naší cyklistické výzvě BIKE HERO i druhou tvář. Jsme rádi, že tento náš projekt lidi baví a je pro mnohé z nich výzvou, ale stejně důležité pro nás bylo, aby zároveň i pomáhal. Peggy nás tehdy seznámila s 11 letou Alex, která bohužel v životě neměla tolik štěstí jako většina z nás. Do vínku si s sebou přinesla vrozenou vadu pohybového aparátu a páteře. Ale ta holka je opravdu velká bojovnice a navzdory osudu je jejím velkým snem reprezentovat Českou republiku na mezinárodních závodech a na Paralympiádě, a to v plavání, na závodech na handbiku a triatlonu.

 
Její příběh nás zaujal natolik, že téměř okamžitě slovo dalo slovo a ještě za pomoci Pavla Zacha ze Sport pomáhá vznikla takřka přes noc sbírka pro Alex.

Alex ke splnění svého snu potřebuje speciální běžeckou formuli (běhátko) v hodnotě 100.000 Kč a na carbon handbike 250.000 Kč, které jí umožní zvládnout triatlon. Vzhledem k jejímu handicapu se tyto speciální pomůcky pro ní musí vyrábět přímo na míru. Do dnešního dne se podařilo vybrat částku 132 tisíc korun za kterou všem moc děkujeme.
 
Oslovili jsme proto přes naše kamarády a známé profesionální cyklistické hvězdy s žádostí o to, zda nám poskytnou svůj podepsaný dres do charitativní dražby, jejíž celý výtěžek půjde na splnění snu jedné malé bojovnice. Podařilo se nám tak získat podepsaný duhový dres mistra světa Petera Sagana, reprezentační dres s podpisem olympijského vítěze Jaroslava Kulhavého, cyklistickou vestu Romana Kreuzigera a v neposlední řadě také dres Ondřeje Cinka. Chceme tímto všem kdo nám pomohl, moc poděkovat.
 
Nyní tak máte jedinečnou šanci získat v této charitativní dražbě podepsaný dres své hvězdy a zároveň přispět na dobrou věc.


 
Odkazy na aukce dresů:

Dražba se uskuteční na portálu Aukro.cz a končí ve čtvrtek 28. února 2019 ve 20:00. Využijte této výjimečné příležitosti získat cennou sběratelskou relikvii a zároveň podpořit Alex v její cestě za snem.
 
Zdroj a foto: TZ Bike Hero
Dres_Jaroslav_Kulhavy Dres_Ondrej_Cink Dres_Peter_Sagan Dres_Roman_Kreuziger
Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

Světový pohár horských kol na Vysočině spustil nový web i přihlášky do doprovodných závodů
19.04.2024 | Kategorie: MTB
Světový pohár horských kol v Novém Městě na Moravě odstartuje již 24. 5. 2024!
Když vozík, tak jednokolka – proč se vyplatí na ně přesedlat
18.04.2024 | Kategorie: ostatní
Táhnout za sebou na kole vozík nemusí být otrava. Pravda, když se řekne cyklovozík, každému hned naskočí obrázek neforemné dvoukolové boudy s praporkem, která ztěžuje předjíždění na už tak úzkých a vybombardovaných okrskách.
Zahájení cykloturistické sezóny s Harmony a CykloŠvec v Písku
18.04.2024 | Kategorie: ostatní
Zveme vás na ZAHÁJENÍ CYKLOTURISTICKÉ SEZÓNY v Písku v sobotu 20. 4. 2024.
Yeti SB165 2024 nově v mullet konfiguraci
17.04.2024 | Kategorie: MTB
Yeti SB165 2024 je nejnovější přírůstek do rodiny horských kol Yeti, který přináší několik inovací a vylepšení. Toto kolo je určeno pro náročné terény a bike parky a je navrženo tak, aby poskytovalo vynikající jízdní vlastnosti a vysoký výkon.
První Prima CUP přilákal téměř tisíc závodníků
17.04.2024 | Kategorie: MTB
Závodem Decathlon Hradec Králové odstartoval v sobotu 13. dubna desetidílný seriál horských kol Prima CUP.
» více novinek a videí