Začíná SP horských kol v Albstadtu a Novém Městě i s juniory!

Začíná SP horských kol v Albstadtu a Novém Městě i s juniory!

Datum vydání: 17.05.2019

Začíná SP horských kol v Albstadtu a Novém Městě i s juniory! Německý Albstadt hostí úvodní podnik seriálu horských kol v olympijském cross country.

Bikeři vstupují do velmi důležité, předolympijské sezóny, která bude zásadní pro generování národních kvót pro olympijské hry v Tokyu. V Albstadtu i Novém Městě bude startovat kompletní česká špička, všichni jezdci jsou v pořádku, bez zdravotních omezení.
 
Zajímavostí je, že v Albstadtu a také v následujícím víkendu v Novém Městě na Moravě budeme moci sledovat závod nejlepších juniorů světa v rámci Juniorské světové série.

Junioři se vrací do programu světového poháru horských kol po několika letech.

 „Je to společná aktivita a úsilí trenérů Německa, Rakouska, Švýcarska, Anglie a naše. Návrat juniorů do seriálu Světového poháru horských kol chápeme nejenom jako důležitý prvek zajišťující budoucnost olympijského cross country ale také jako logistickou a ekonomickou úsporu. Je samozřejmě rozdíl, jestli jedeme jeden víkend s juniory do Francie a druhý víkend závodíme s elitou v Německu nebo jestli jedeme v jednom výjezdu s elitou i juniory jenom na jedno místo. Také úroveň světového poháru dospělých je někde úplně jinde, než zajištění pouze Juniorské světové série. Velmi tímto děkuji Petrovi Vaňkovi, Petrovi Markovi a všem organizátorům SP v Novém Městě, že nás v tomto úsilí podpořili,“ komentuje sympatický počin trenér Viktor Zapletal.

Zdroj a foto: Reprezentace MTB
Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Skvělá cyklistika a tombola o kolo. To je závod Merida Stolové hory
23.04.2024 | Kategorie: MTB
V neděli 26. května ožije malebná oblast Machova na Náchodsku třetím závodem cyklistického seriálu Prima CUP.
Stevens E-inception AM 8.7.1 GTF pro all mountain dobrodružství
23.04.2024 | Kategorie: MTB
Do kopce i z kopce s maximálním výkonem: to je možné s kolem STEVENS E-Inception AM 8.7.1 GTF s pohonem Bosch s plnou integrací pomocí smart systému.
SP MTB v Araxá: Andreassen a Battenová vládnou horským kolům, čeští závodníci sbírají body pro OH
22.04.2024 | Kategorie: MTB

Závod Světového poháru v cross country horských kol poprvé startoval v brazilském Araxá a přinesl s sebou dramatické momenty a zajímavé výkony. vítězství si odvezli Simon Andreassen a Haley Batten.

 
AKCE TÝDNE: Nejvýhodnější týdenní nabídky (22.4-28.4.2024)
21.04.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne
V novém týdnu Vám opět přinášíme svěží dávku výhod a jedinečných příležitostí! Pojďte s námi objevovat nejnovější a nejatraktivnější nabídky týdne. 
DT Swiss představil nový Ratchet DEG Freehub s vůbec nejnižším záběrovým úhlem
19.04.2024 | Kategorie: ostatní
DT Swiss, světový lídr v oblasti cyklistických komponentů, představil svůj nejnovější produkt - Ratchet DEG freehub. Tento freehub je výsledkem dlouhých let vývoje a inovací, které DT Swiss přináší do světa cyklistiky.
» více novinek a videí