Velký výprodej elektrokol Stevens 2017-18

Velký výprodej elektrokol Stevens 2017-18

Datum vydání: 15.11.2018

Dnes se podí​váme na několik zajímavých tipů z oblasti stále populárnější - elektrokola.

Stevens velmi dobře zareagoval na rozmach elektrifikace napříč kategoriemi a část nabídky je právě teď za bezkonkurenční ceny. Sklad se musí uvolnit pro nová kola!

Stevens E-Wave a E-Wave Lady – jedno kolo pro všechno

V novém designu se E-Wave zařadil ihned mezi nejoblíbenější elektrokola z nabídky Stevens. Všemu nahrává i fakt, že je vstupním modelem s příznivou cenou, za kterou dostanete výborný pohon Bosch ve středovém složení, v druhé nejsilnější podobě, tedy Performance Line Cruise. E-Wave a E-Wave Lady vyzdvihujeme také z toho důvodu, že jeho uvolněná geometrie dovoluje opravdu široké možnosti využití, kde hlavní schopnosti leží především ve zdolávání a objevování kopcovitých krajin, i díky slušnému rozsahu kazety, spolupracující s přehazovačkou Shimano Alivio a odpružené vidlici s nadprůměrnými 120mm zdvihu.

Stevens E-Pordoi+ – velký zdvih a velká síla

Parametry elektrického fullu E-Pordoi+ dávají tušit velké schopnosti. Pokud rádi přijímáte výzvy a především, pokud je vaše bydliště semknuté do kopcovité krajiny, bude se zde tento all mountain cítit jako doma. Čeká vás efektivní průraznost terénem, maximální porce trakce a čistá síla pohonu. Bosch Performance Line CX patří vůbec mezi to nejlepší, co je dnes pro osazení e-biků k dispozici. O všem vypovídá i kroutící moment motoru 75 Nm. Jeho využití je k dispozici přes rozhraní s několika režimy asistence. Přes svoje schopnosti a preciznost odpružení Fox, zůstává E-Pordoi věrný pohodlnému posedu a jistému ovládání, jako dělanému k objevování vzdálených vrcholů.

Stevens E-Cayolle+ – dimenzován i pro náročnější terén

Pokud je výše uvedený hardtail E-Wave specifikován především pro nenáročnější uživatele s chutí poznávat odlehlé kouty krajiny, je E-Cayolle+ připraven dostat se do stejných míst přes ta nejobtížnější stoupání, která by byla i nad síly vysportovaného bikera. E-Cayolle+ totiž disponuje silnější verzí pohonu Bosch a také rozměrem kol 27,5+, pro větší trakci a schopnosti ve volném terénu. Důraz byl kladen na stabilní geometrii, lehce sportovní posed a jistý projev, kterému dominuje kroutící moment jednotky až 75 Nm.


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Na Zličíně pokračuje ŠKODA Pražský MTB pohár 3. a 4. kolem
25.04.2024 | Kategorie: MTB
Dvojzávodem v oblíbené lokalitě Bike parku Calabrone Zličín pokračuje 27. a 28. dubna volnočasový seriál horských kol ŠKODA Pražský MTB pohár pro všechny věkové a výkonnostní kategorie cyklistů. Sobotní závod je vypsán také jako Mistrovství Středočeského kraje.
CykloStar na Prague Bike Festu již tento víkend
24.04.2024 | Kategorie: ostatní
Prague Bike Fest se již příští víkend vrací po úspěšné premiéře minulý rok na pražské Výstavište, kde na vás bude čekat dvoudenní program.
Skvělá cyklistika a tombola o kolo. To je závod Merida Stolové hory
23.04.2024 | Kategorie: MTB
V neděli 26. května ožije malebná oblast Machova na Náchodsku třetím závodem cyklistického seriálu Prima CUP.
Stevens E-inception AM 8.7.1 GTF pro all mountain dobrodružství
23.04.2024 | Kategorie: MTB
Do kopce i z kopce s maximálním výkonem: to je možné s kolem STEVENS E-Inception AM 8.7.1 GTF s pohonem Bosch s plnou integrací pomocí smart systému.
SP MTB v Araxá: Andreassen a Battenová vládnou horským kolům, čeští závodníci sbírají body pro OH
22.04.2024 | Kategorie: MTB

Závod Světového poháru v cross country horských kol poprvé startoval v brazilském Araxá a přinesl s sebou dramatické momenty a zajímavé výkony. vítězství si odvezli Simon Andreassen a Haley Batten.

 
» více novinek a videí