Veletrh FOR BIKES je zpátky: Ukáže, jaké novinky a trendy hýbou světem cyklistiky

Datum vydání: 18.03.2022

Cyklistický ​veletrh FOR BIKES se po dvou letech vrací na letňanské výstaviště PVA EXPO PRAHA.

Ve dnech 25. až 27. března představí novinky a trendy ze světa kol a cyklistického sortimentu od českých a zahraničních značek. Připraven je doprovodný program i prestižní MTB závody. Nenechte si ujít největší setkání cyklistické komunity od profesionálů přes hobby cyklisty až po rodiny s dětmi. Oficiálními vozy veletrhu jsou automobily značky FORD.

Veletrh FOR BIKES tradičně patří mezi nejvýznamnější události českého cyklistického roku a tuzemským i zahraničním značkám umožňuje osobní setkání s prodejci i širokou veřejností. Návštěvníci letos uvidí expozice s novinkami cyklo sortimentu na ploše více než 12 000 čtverečních metrů.

„Veletrh FOR BIKES je největší show pro všechny, kteří cyklistiku milují, zajímají se o ni nebo by chtěli začít. Kromě nejnovějších trendů, materiálů, kol a vybavení od většiny důležitých světových i domácích značek tu najdete i špičkové odborníky a osobnosti, se kterými si můžete promluvit a získat od nich informace,“ říká ambasador veletrhu a paralympionik Jiří Ježek.

Na největším cyklistickém eventu bude prostor i pro osobní setkání nebo získání autogramu od osobností (nejen) ze světa kol. Potkat se mohou zájemci například s Danem Polmanem, který bude hovořit o ultracyklistice, nebo ambasadorem nové české značky Levit Ondřejem Moravcem, jenž bude vzpomínat na své cyklistické začátky. 

Pro děti i dospělé je připraven doprovodný program v podobě premiérového testování dětských kol včetně edukace na pumptracku nebo dětské dopravní hřiště. K dispozici bude také zcela přepracovaná testovací dráha pro elektrokola. Programem veletrhu provede hlas Jana Valenty z VSA Xtreme.

Profesionálové i závodníci z řad široké veřejnosti si mohou změřit síly v rámci MTB závodu, který v Letňanech proběhne pod taktovkou organizátorů veletrhu. Na návštěvníky čeká navíc soutěž o voucher v hodnotě 20 000 korun na cyklistický zájezd od CK Adventura podle vlastního výběru.

Více informací na www.forbikes.cz.
 

Zdroj: TZ pořadatelé


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

DT Swiss představil nový Ratchet DEG Freehub s vůbec nejnižším záběrovým úhlem
19.04.2024 | Kategorie: ostatní
DT Swiss, světový lídr v oblasti cyklistických komponentů, představil svůj nejnovější produkt - Ratchet DEG freehub. Tento freehub je výsledkem dlouhých let vývoje a inovací, které DT Swiss přináší do světa cyklistiky.
Světový pohár horských kol na Vysočině spustil nový web i přihlášky do doprovodných závodů
19.04.2024 | Kategorie: MTB
Světový pohár horských kol v Novém Městě na Moravě odstartuje již 24. 5. 2024!
Když vozík, tak jednokolka – proč se vyplatí na ně přesedlat
18.04.2024 | Kategorie: ostatní
Táhnout za sebou na kole vozík nemusí být otrava. Pravda, když se řekne cyklovozík, každému hned naskočí obrázek neforemné dvoukolové boudy s praporkem, která ztěžuje předjíždění na už tak úzkých a vybombardovaných okrskách.
Zahájení cykloturistické sezóny s Harmony a CykloŠvec v Písku
18.04.2024 | Kategorie: ostatní
Zveme vás na ZAHÁJENÍ CYKLOTURISTICKÉ SEZÓNY v Písku v sobotu 20. 4. 2024.
Yeti SB165 2024 nově v mullet konfiguraci
17.04.2024 | Kategorie: MTB
Yeti SB165 2024 je nejnovější přírůstek do rodiny horských kol Yeti, který přináší několik inovací a vylepšení. Toto kolo je určeno pro náročné terény a bike parky a je navrženo tak, aby poskytovalo vynikající jízdní vlastnosti a vysoký výkon.
» více novinek a videí