Van der Poel vyhrál na Nový rok už po jednadvacáté, Boroš i Štybar v top 20

Van der Poel vyhrál na Nový rok už po jednadvacáté, Boroš i Štybar v top 20

Datum vydání: 01.01.2019

Mathieu van der Poel (Corendon-Circus) dnes v Baalu na VC Svena Nyse vyhrál už svůj jed​nadvacátý závod sezony, za posledních deset dní triumfoval po páté. 

Jestli někdo o zimních svátcích nelenil, pak to jsou cyklokrosaři. A mezi nimi si i v tuto dobu udržoval výsostné postavení Mathieu van der Poel. Ve světovém cyklokrosu bezprecedentní jízda nizozemské hvězdy pokračuje i v roce 2019.

Dnes vyhrál podnik seriálu DVV Trofee v Baalu po suverénní jízdě o 34 sekund před Belgičany Toonem Aertsem (Telenet Fidea Lions) a Laurensem Sweeckem (Pauwels Sauzen - Vaastgoedservice). Michael Boroš (Creafin Tüv Sud) dnes byl úspěšnější než Zdeněk Štybar (Deceuninck Quick-Step), když dokončil na 11. místě, třiatřicetiletý rodák z Plané byl o další minutu a půl zpět 17. 

Úřadující evropský šampion si dnes hravě poradil i s defektem. To ho ale nemohlo rozhodit po nedělní zkušenosti, kdy vyhrál závod série Superprestige v Diegemu před Belgičany Michaelem Vanthourenhoutem (Marlux-Bingoal) a Aertsem i přes nepříjemný karambol v polovině závodu. To když před zatáčkou čelně narazil do traťového rozhodčího sbírajícího brýle jednomu z fanoušků. Třiadvacetiletý borec ale přes bolest krku vybojoval další vítězství... 



Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

Nejlepší okamžiky - 2024 Absa Cape Epic
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Galaxy Whip
27.03.2024 | Kategorie: ostatní
Novinka Whip mezi oblíbenými BMX koly značky GALAXY se staví na pozici top modelu zejména díky materiálu rámu a vidlice, kterým je v tomto případě ušlechtilá Cr-Mo ocel.
Cannondale Scalpel 2024: Nový přístup k XC závodnímu kolu
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Cannondale, známý svými inovativními řešeními v oblasti horských kol, představuje svůj nejnovější model pro rok 2024 - Scalpel. Toto kolo přichází s několika významnými aktualizacemi, které by mohly změnit hru v oblasti cross-country (XC) závodů.
AKCE TÝDNE: nejvýhodnější týdenní nabídky (25.3-31.3.2024)
25.03.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne

Vítejte v novém týdnu plném neodolatelných slev! Přinášíme Vám exkluzivní výběr nejlepších nabídek, které si nesmíte nechat ujít. Objevujte s námi ty nejzajímavější produkty, které splní všechna Vaše očekávání a ještě více.


Beers a Grotts slaví vítězství v Cape Epic, Stošek s Vakočem vybojovali osmé místo
24.03.2024 | Kategorie: MTB

Jubilejní dvacátý ročník prestižního závodu dvojic Cape Epic vyvrcholil vítězstvím domácího jihoafrického jezdce Matthewa Beersa a jeho amerického kolegy Howarda Grottse. Nejlepšími Čechy se stali Martin Stošek a Petr Vakoč, kteří vybojovali osmou příčku. 

 
» více novinek a videí