Vakoč se vrací do závodního kolotoče

Vakoč se vrací do závodního kolotoče

Datum vydání: 07.11.2018

Petr Vakoč se vrací do pelotonu! Český profesionální jezdec po srážce z náklaďákem a následným těžkým zraněním plánuje první start za méně než 100 dní.

Šestadvacetiletý jezdec belgického týmu Quick-Step Floors neměl sezónu dle představ. Při lednovém tréninku ho srazil v Jihoafrické republice nákladní automobil a málem nepřežil. Nyní, o tři čtvrtě roku později, po třech operacích a několika měsíců rehabilitace ohlásil návrat do závodního kolotoče. Nyní za méně než 100 dní si chce Vakoč připnout startovní číslo na svůj modrobílý dres. 

"Pokud vše půjde podle plánu, přesně za 100 dní opět připnu závodní číslo a postavím se na start po boku naší vlčí smečky," komentuje Vakoč na speciálně připraveném webu, kde informuje o svém návratu.

O Vakočově návratu do sedla a nešťastné události si můžete podrobněji přečíst na www.petrvakoc100.cz.
 


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

Nejlepší okamžiky - 2024 Absa Cape Epic
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Galaxy Whip
27.03.2024 | Kategorie: ostatní
Novinka Whip mezi oblíbenými BMX koly značky GALAXY se staví na pozici top modelu zejména díky materiálu rámu a vidlice, kterým je v tomto případě ušlechtilá Cr-Mo ocel.
Cannondale Scalpel 2024: Nový přístup k XC závodnímu kolu
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Cannondale, známý svými inovativními řešeními v oblasti horských kol, představuje svůj nejnovější model pro rok 2024 - Scalpel. Toto kolo přichází s několika významnými aktualizacemi, které by mohly změnit hru v oblasti cross-country (XC) závodů.
AKCE TÝDNE: nejvýhodnější týdenní nabídky (25.3-31.3.2024)
25.03.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne

Vítejte v novém týdnu plném neodolatelných slev! Přinášíme Vám exkluzivní výběr nejlepších nabídek, které si nesmíte nechat ujít. Objevujte s námi ty nejzajímavější produkty, které splní všechna Vaše očekávání a ještě více.


Beers a Grotts slaví vítězství v Cape Epic, Stošek s Vakočem vybojovali osmé místo
24.03.2024 | Kategorie: MTB

Jubilejní dvacátý ročník prestižního závodu dvojic Cape Epic vyvrcholil vítězstvím domácího jihoafrického jezdce Matthewa Beersa a jeho amerického kolegy Howarda Grottse. Nejlepšími Čechy se stali Martin Stošek a Petr Vakoč, kteří vybojovali osmou příčku. 

 
» více novinek a videí