VITAR Sport posiluje: k Enervitu přibral i Royal Bay

VITAR Sport posiluje: k Enervitu přibral i Royal Bay

Datum vydání: 13.01.2021

VITAR Sport je už řadu let oficiálním českým distributorem italské sportovní výživy Enervit. Na konci roku k ní přidal i českou značku sportovního kompresního oblečení – Royal Bay.

Pojítkem obou značek je vysoká kvalita, špičkové zázemí a společný přínos pro sportovce – obě pomáhají sportovat lépe.

Jak připravit tělo na sport? Jak zvyšovat výkonnost? Co zajistí kvalitní regeneraci pro další rozvoj? Zkrátka – jak sportovat lépe? To všechno jsou otázky, které si klade každý sportovec a VITAR Sport nabízí odpovědi. Nově i díky kompresnímu sportovnímu oblečení. 

„Správně zvolená kvalitní komprese s garantovanými parametry pomáhá k lepším sportovním výkonům i efektivnější regeneraci. V tomto se kompresní oblečení se sportovní výživou ideálně doplňují a podporují, proto jsme ho do našeho portfolia zařadili, a proto jsme zvolili značku Royal Bay,“ komentuje rozšíření portfolia VITAR Sportu jeho ředitel Aleš Máslo.


Royal Bay: česká značka s historií a zázemím

Royal Bay je značka s historií sahající do roku 2012 a je součástí českého výrobce zdravotnických pomůcek Aries, který je na trhu už 30 let. Spolehnout se tak může na špičkové prostředí, vývoj a výrobu, které vychází z náročných zdravotnických standardů. U kompresního oblečení Royal Bay si proto můžete být jistí funkčností a garancí parametrů daného typu komprese. 

„Výrobky a zázemí značky jsou na velmi vysoké úrovni, což byl hlavní předpoklad k uzavření spolupráce ve věci obchodního a marketingového zastoupení pro český trh. Naši zákazníci jsou na vysoký standard zvyklí už od sportovní výživy Enervit a kvalitní kompresní oblečení vhodně doplňuje naši sportovní nabídku.“


Různé typy komprese, vždy na míru

Zodpovědný přístup k segmentu kompresního sportovního oblečení dokládá už fakt, že u Royal Bay najdete portfolio produktů rozdělené podle typu komprese (cílená, odstupňovaná, zdravotní, relaxační). Aby komprese měla efekt a fungovala, je navíc potřeba použít vhodnou velikost kompresního oblečení. 

„Proto u Royal Bay vybíráte správnou velikost podle obvodu lýtka, stehna či paže, který u sebe změříte. Pro správnou funkci komprese totiž nestačí znát pouze standardní konfekční velikost nebo velikost nohy v případě podkolenek,“ vysvětluje Aleš Máslo.


Jak komprese pomáhá při sportu?

Proč vlastně sáhnout po kvalitní sportovní kompresi?

„Protože přináší sportovci řadu výhod – podporuje výkonnost svalu tím, že jej lépe připravuje na sportovní zátěž a při sportu oddaluje nástup únavy. Také urychluje regeneraci, chrání sval před poraněním a pomáhá předcházet křečím.“

Vše výše zmíněné je možné jen ve chvíli, kdy se jedná o kvalitní kompresi s garantovanými parametry a správnou velikostí odpovídající velikosti svalu. A to vše Royal Bay splňuje. Díky tomu může přesně garantovat míru a dobu komprese a pomáhat sportovat lépe.

„Proto jsme měli o zařazení kompresního sportovního oblečení Royal Bay do našeho portfolia zájem. Protože ve VITAR Sportu pomáháme vytrvalcům sportovat lépe. Teď už to nebude jen po stránce výživy a s ní spojeného know-how, ale i díky kvalitnímu kompresnímu oblečení,“ uzavírá ředitel společnosti VITAR Sport.

Více informací najdete na www.royalbay.cz a www.sportujlepe.cz.
 

Zdroj a foto: TZ Vitar Sport


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

Stevens Colorado 401
19.03.2024 | Kategorie: MTB
Zábava na maratonech nebo na TRAILECH? Colorado 401.
Cape Epic 2024: Stošek s Vakočem vstupují do elitní desítky
18.03.2024 | Kategorie: MTB
Jihoafrická republika hostí legendární závod Cape Epic pro dvojice na horských kolech, a první etapa již nabídla napínavé souboje na trati dlouhé 88km s převýšením 2450m.
AKCE TÝDNE: Nejvýhodnější týdenní nabídky (18. 3 - 24. 3. 2024)
18.03.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne
Nový týden, nová vlna slev! Přinášíme Vám čerstvou dávku výhod a jedinečných příležitostí. Pojďte s námi objevovat nejnovější a nejatraktivnější nabídky týdne.
Cape Epic 2024: Prolog ovládli Schurter s Finim, Stošek s Vakočem obsadili 15. místo
17.03.2024 | Kategorie: MTB
Ve sluncem rozpálené Jihoafrické republiky se rozpoutal další ročník tradičního etapového závodu Cape Epic dvojic na horských kolech. V pelotonu, který se vydal na neúprosnou pouť vyprahlou krajinou, nechybí ani tři české dvojice.
Specialized představil novou generaci svého XC modelu Epic
13.03.2024 | Kategorie: MTB

Když se podíváme na současný trh s horskými koly, je zřejmé, že Specialized Epic 8 je výjimečným přírůstkem, který přináší nejen výkon, ale i inovace, které jsou v souladu s nejnovějšími trendy v cyklistice.

» více novinek a videí