Trek uvedl na trh nový Rail a Powerfly

Trek uvedl na trh nový Rail a Powerfly

Datum vydání: 17.09.2019

Z​brusu nový Rail a Powerfly Hardtail nabízejí nejlepší technologické vybavení a výkon v oblasti e-MTB.

Trek představil další modely v řadě elektrických horských kol. Uvedl na trh nový Rail, e-MTB s dlouhým zdvihem pro drsné trailové bikery, a Powerfly Hardtail pro terénní bikery, kteří se chtějí pustit do ještě větších dobrodružství. Nastala nová éra pro e-MTB. Tyto nové modely stojí na špici, pokud jde o schopnosti, výkon, integraci a zábavu.

 
Nové modely Rail a Powerfly Hardtail jsou osazeny novým pohonem Bosch Performance Line CX, který je podstatně menší a lehčí než jeho předchůdce a nabízí mnohem nižší celkový odpor i odpor při šlapání, když se řítíte po trailu vyšší rychlostí, než je maximální rychlost podpory.
 
Zbrusu nový Rail: Stejná zábava i při výšlapech



Rail je velmi schopný e-MTB, který se řítí z kopce stejně rychle jako jeho neelektrické protějšky. Jenže pak vás pěkně zase vyveze nahoru bez potřeby lanovky.
 
Dolu či nahoru, tohle kolo je parádní trailový stroj. Každý model má 160mm vidlici a 150mm zadní zdvih. Vybrané modely jsou pak osazeny tlumičem RE:aktiv s Thru Shaft, který zaručuje vyšší schopnosti v náročném terénu.
 
Modely Rail mají díly specificky určené pro e-MTB. Všechny vidlice mají širší nohy a korunky, takže při drsném zacházení nejsou tak poddajné. Každý model pak nabízí 4pístkové hydraulické brzdy a 12rychlostní řazení Eagle pro hladkou a konzistentní jízdu. Všechny modely Rail jsou vybaveny nejlepší technologií Trek na traily, včetně Active Braking Pivot (ABP), nastavitelnou geometrií Mino Link a dolní rámovou trubkou Straight Shot s ochranou rámu Knock Block.
 
Rail má systém vyjímatelné integrované baterie (RIB) značky Trek, který kvůli ochraně usazuje baterii do rámu a zajišťuje k ní snadný přístup na pravé straně bez použití nástrojů. Většina modelů je osazena větší 625W baterií pro delší dojezd a dobu mezi nabíjením.
 
Rámy kola Rail jsou k dispozici ve verzi z karbonu OCLV pro horská kola a verzi z hliníku Alpha. Většinu modelů lze objednat už nyní prostřednictvím rozsáhlé sítě prodejců Trek. Ceny se budou pohybovat v rozpětí od 114 990,00 ČK až 294 990,00 ČK, kdy Rail 5 bude na jednom konci spektra a Rail 9.9 na tom opačném. Dostupnost se liší v závislosti na trhu.
 
Powerfly Hardtail: Nyní máte ještě větší možnosti



Všechny nové modely Powerfly Hardtail nabízejí ještě větší schopnosti a zábavu terénním bikerům, kteří chtějí prozkoumat další místa. Jsou osazeny stejným kompaktním a lehkým pohonem Bosch Performance CX jako nový stroj Rail na hardtailovém rámu vybaveném snadno použitelným systémem vyjímatelné integrované baterie (RIB) značky Trek.
 
Tento systém vsazuje kompaktní jednodílnou baterii Bosch PowerTube s krytem přímo do rámu. Vybrané modely Powerfly Hardtail jsou nyní k dispozici s 625W baterií s delší životností.
 
Všechny modely v nové řadě Powerfly Hardtail mají vidlice s 120mm zdvihem a koncept Smart Wheel Size zajišťuje nejlepší velikost. Dámské modely mají odlišné barevné motivy, sedla specificky navržená pro ženy a nižší výšku horní rámové trubky na rámech XS, S a M.
 
Modely Powerfly Hardtail jsou k dispozici s řadou voleb a dostupnost závisí na konkrétním trhu.
 
Zdroj a foto: TZ Trek


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

Nejlepší okamžiky - 2024 Absa Cape Epic
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Galaxy Whip
27.03.2024 | Kategorie: ostatní
Novinka Whip mezi oblíbenými BMX koly značky GALAXY se staví na pozici top modelu zejména díky materiálu rámu a vidlice, kterým je v tomto případě ušlechtilá Cr-Mo ocel.
Cannondale Scalpel 2024: Nový přístup k XC závodnímu kolu
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Cannondale, známý svými inovativními řešeními v oblasti horských kol, představuje svůj nejnovější model pro rok 2024 - Scalpel. Toto kolo přichází s několika významnými aktualizacemi, které by mohly změnit hru v oblasti cross-country (XC) závodů.
AKCE TÝDNE: nejvýhodnější týdenní nabídky (25.3-31.3.2024)
25.03.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne

Vítejte v novém týdnu plném neodolatelných slev! Přinášíme Vám exkluzivní výběr nejlepších nabídek, které si nesmíte nechat ujít. Objevujte s námi ty nejzajímavější produkty, které splní všechna Vaše očekávání a ještě více.


Beers a Grotts slaví vítězství v Cape Epic, Stošek s Vakočem vybojovali osmé místo
24.03.2024 | Kategorie: MTB

Jubilejní dvacátý ročník prestižního závodu dvojic Cape Epic vyvrcholil vítězstvím domácího jihoafrického jezdce Matthewa Beersa a jeho amerického kolegy Howarda Grottse. Nejlepšími Čechy se stali Martin Stošek a Petr Vakoč, kteří vybojovali osmou příčku. 

 
» více novinek a videí