To nejlepší z Krkonoš! NOVA CUP v Harrachově startuje 14. září

To nejlepší z Krkonoš! NOVA CUP v Harrachově startuje 14. září

Datum vydání: 03.09.2019

Šestá zastávka seriálu NOVA CUP se uskuteční v Harrachově a účastníci se mají opravdu na co těšit! 

Chybět nebude pořádné bikování ani rodinná Nova jízda, která je oblíbená zejména mezi rodiči s dětmi a širokou veřejností.


Při comebacku, kdy se závod v Harrachově uskutečnil naposledy v roce 2017, se na start postaví česká maratonská špička včetně olympijského vítěze Dominika Haška či sportovního moderátora TV Nova Štěpána Sokola.

 
Tou nejprestižnější záležitostí bude závod trasy A, který je zařazen do Českého poháru v maratonu. Trasa nabídne porci 128 kilometrů a jezdci na ní zdolají celkem šest významných česko-polských vrcholů.

Na české straně Krkonoš jde o výjezd na Čertovu horu (1.021 m n. m.), Dvoračky (1.140 m n. m.), Horní Mísečky (1.024 m n. m.), Pláň (1.077 m n. m.) a závěrečný český vrchol Slezské sedlo (Špindlerovka) (1.197 m n. m.) Na polské straně účastníky čeká několik desítek kilometrů zábavných trailů v okolí Borowice. Závěrečným stoupáním bude Wysoki Kamień (1.058 m n. m.), odkud se bude pomalu klesat zpět do Harrachova.
 
Atraktivní bude také jedna z prémií v úvodu závodu, která je vypsána pro nejrychlejšího muže a ženu na tomto vrcholu. Tou bude speciální výhra v podobě kola Trek, které věnoval Český svaz cyklistiky. Ke každému kolu je navíc možnost výběru příslušenství v hodnotě 20 tisíc korun. 


 
O to nejlepší nepřijdou ani jezdci na trase B s délkou 50 kilometrů, kde bude nejvyšším bodem trasy v Wysoki Kamień nacházející se na polském území. Obdobnou trasou se vydá i rodinná Nova jízda, přizpůsobená mladším účastníkům, jenž objedou vrchol Vysokého jizerského hřebene v polské části Jizerských hor.


 
V zázemí biatlonového areálu "Na kolečku” bude připraven i program pro děti. Dětské závody, které jsou pro děti do 12 let zdarma díky Chupa Chups, budou díky pestrému terénu v areálu nevšedním zážitkem jak pro malé, tak velké.
 
V rámci startovního balíčku na trase A, B a Nova jízdy je kromě startu na vybrané trase a zpracování výsledků, občerstvení na trase, teplé jídlo, pivo a limo z Havlíčkobrodského pivovaru Rebel a italská káva Segafredo.
 
Po závodě je k dispozici mytí kola v zóně Kärcher. Soutěžit se bude o hodnotné ceny, mezi nimiž bude například elektronika Niceboy, produkty Mitas, Simax, Kilpi či dárkový certifikát na víkendový pobyt do Hotelu Chateau Kotěra.


 
V tombole se objeví mobilní nízkotlaký čisticí stroj s bateriovým pohonem Kärcher OC, kávovar Segafredo, cyklonavigaci Mio a hlavní cenou bude kolo značky Head.
 
Neváhejte a přijeďte si 14. září užít skvělý sportovní den a poznat to nejlepší z Krkonoš.
 
Podrobnosti o závodě naleznete na www.novacup.cz.
 



Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

Nejlepší okamžiky - 2024 Absa Cape Epic
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Galaxy Whip
27.03.2024 | Kategorie: ostatní
Novinka Whip mezi oblíbenými BMX koly značky GALAXY se staví na pozici top modelu zejména díky materiálu rámu a vidlice, kterým je v tomto případě ušlechtilá Cr-Mo ocel.
Cannondale Scalpel 2024: Nový přístup k XC závodnímu kolu
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Cannondale, známý svými inovativními řešeními v oblasti horských kol, představuje svůj nejnovější model pro rok 2024 - Scalpel. Toto kolo přichází s několika významnými aktualizacemi, které by mohly změnit hru v oblasti cross-country (XC) závodů.
AKCE TÝDNE: nejvýhodnější týdenní nabídky (25.3-31.3.2024)
25.03.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne

Vítejte v novém týdnu plném neodolatelných slev! Přinášíme Vám exkluzivní výběr nejlepších nabídek, které si nesmíte nechat ujít. Objevujte s námi ty nejzajímavější produkty, které splní všechna Vaše očekávání a ještě více.


Beers a Grotts slaví vítězství v Cape Epic, Stošek s Vakočem vybojovali osmé místo
24.03.2024 | Kategorie: MTB

Jubilejní dvacátý ročník prestižního závodu dvojic Cape Epic vyvrcholil vítězstvím domácího jihoafrického jezdce Matthewa Beersa a jeho amerického kolegy Howarda Grottse. Nejlepšími Čechy se stali Martin Stošek a Petr Vakoč, kteří vybojovali osmou příčku. 

 
» více novinek a videí