Tipy na vánoční dárky pro cyklisty

Tipy na vánoční dárky pro cyklisty

Datum vydání: 02.12.2017

Je tu prosinec a Vánoce za dveřmi. Lámete si hlavu, čím potěšit cyklistického nadšence? V článku nalezneznete několik zajímavých tipů.

Abychom ušetřili váš drahocený čas, vybrali jsme pro vás nejzajímavější produkty, které vám mohou pomoci s výběrem vánočního dárku. Zaměřili jsme se zejména na univerzální produkty, finančně dostupné, jimiž můžete potěšit jak ženu, tak muže. 


Užitečným dárkem pro každého sportovce mohou být světla. Dvoudiodová světla Nexelo se třemi funkcemi jsou jednoduchá na upevnění, které provedete pomocí silikonové objímky. V ceně 109 Kč máte sadu přední a zadní svítilny.
 

Užitečným dárkem by mohl být také tachometr, na který žádný cyklista nedá dopustit. Cyklo computer Sigma BC 1609 STS CAD je jednoduchý na ovládání a má přehledný displej. Tachometr je bezdrátový a vodotěsný. Dalšími užitečnými funkcemi jsou kódovaný přenos dat, kadence, měření teploty nebo funkce STS, díky níž nebude computer rušen mobilním telefonem nebo dráty vysokého napětí. Přístroj můžete nyní koupit za zvýhodněnou cenu 990 Kč.
 


Dalším typem je atraktivní náramek Sigma Activo Tracketr, který zaznamenává data například při chůzi, běhu, při posilování či jiných aktivitách. Náramek propojíte se svým mobilním telefonem, můžete sledovat detailní analýzu a zobrazení kroků, kalorií, vzdálenost a čas. Výhodou je atraktivní štíhlý design a na výběr je z různých barevných variant. Cena náramku činí 1.790 Kč.
 
  
Správná vyživa sportovce je nezbytná. Dnes jsou k dostání různé druhy přípravků a výživových doplňků. Buďte kreativní a vytvořte si balíček šitý na míru z výrobků Penco. Na výběr je například z energetických gelů nebo bezlepkových energetických tyčinek Long Energy Snack či tyčinek pro vytrvalostní sportovce Sport Energy Bar. Variant je nezpočet. Ceny gelů a tyčinek začínají již na 19 Kč.


 
Sportovce jistě neurazíte klasickou stylovou zimní čepicí Stevens, která se hodí ke každému outfitu. Černobílá čepice vás vyjde na 960 Kč.



Multifunkční šátek Galaxy Tubus je nejen modním doplňkem, ale hodí se ke každé příležitosti. Je vyroben z funkčního prodyšného materiálu. Existuje hned několik návrhů, jak jej nosit. Lze jej složit jako čelenku, kuklu, nákrčník nebo čepici. Šátek nyní pořídíte za zvýhodněnou cenu 149 Kč.
 
 
Regenerace je pro sportovce velice důležitá. K ní může skvěle posloužit regenerační gel RSP Pro Agil, který má chladivé účinky a díky esenciálním olejům Pro Agil podporuje krevní oběh. Svaly tak regenerují rychleji. Při krátkodobé masáži gel chladí unavené svaly a úpony a tím zrychluje regeneraci svalových buněk. Gel RSP Pro Agil o obsahu 200 ml nyní koupíte za zvýhodněnou cenu 199 Kč.


 
Pokud vás ani jeden z dárků neoslovil, nezoufejte. Darujte místo toho dárkový poukaz na zboží a služby v hodnotě 500 Kč nebo 1000 Kč. Z této poukázky bude nadšený nejeden sportovec, který se v sezoně pravidelně hýbe. 

Více typů na vánoční dárky naleznete také na e-shopu CykloŠvec.

Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

Nejlepší okamžiky - 2024 Absa Cape Epic
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Cannondale Scalpel 2024: Nový přístup k XC závodnímu kolu
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Cannondale, známý svými inovativními řešeními v oblasti horských kol, představuje svůj nejnovější model pro rok 2024 - Scalpel. Toto kolo přichází s několika významnými aktualizacemi, které by mohly změnit hru v oblasti cross-country (XC) závodů.
AKCE TÝDNE: nejvýhodnější týdenní nabídky (25.3-31.3.2024)
25.03.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne

Vítejte v novém týdnu plném neodolatelných slev! Přinášíme Vám exkluzivní výběr nejlepších nabídek, které si nesmíte nechat ujít. Objevujte s námi ty nejzajímavější produkty, které splní všechna Vaše očekávání a ještě více.


Beers a Grotts slaví vítězství v Cape Epic, Stošek s Vakočem vybojovali osmé místo
24.03.2024 | Kategorie: MTB

Jubilejní dvacátý ročník prestižního závodu dvojic Cape Epic vyvrcholil vítězstvím domácího jihoafrického jezdce Matthewa Beersa a jeho amerického kolegy Howarda Grottse. Nejlepšími Čechy se stali Martin Stošek a Petr Vakoč, kteří vybojovali osmou příčku. 

 
Cape Epic 2024: Češi bojují, Beers s Grottsem míří k triumfu
23.03.2024 | Kategorie: MTB

Předposlední etapa Cape Epicu prověřila odolnost jezdců. Zatímco lídři Matthew Beers a Howard Grotts si vítězstvím upevnili pozici na čele závodu, čeští reprezentanti zažívali krizové chvíle. 

 
» více novinek a videí