Tohle není k zahození - Leatherman Tread

Tohle není k zahození  - Leatherman Tread

Datum vydání: 13.11.2017

Představme ​si klenot mezi multitooly.

Pokud vyjíždíte na pravidelné tréninky, dáte nám za pravdu, že nezbytnou součástí výbavy jsou kromě technicky způsobilého kola a vhodného oblečení také náhradní komponenty, které v nouzi přijdou vhod. Nutnou výbavou jsou nejen náhradní duše, lepení, pumpička, ale také sada multitoolů.
 
Neomezený trh nabízí celou škálu multitoolů neboli multifunkčního nářadí, pomocí něhož zvládne opravu kola takřka každý.

Tým CykloNovinek měl možnost vyzkoušet, jak takový Multitool v podobě náramku Tread značky Leatherman v praxi funguje a zdali dokáže obstát i v náročných podmínkách. 
 

Na první pohled nenápadný náramek připomínající spíše klenot, překvapí svým zpracováním a možností mít ho stále při ruce.
 
 
Výrobce Leatherman zužitkoval letité zkušenosti, aby zákazníkům usnadnil výběr z nepřeberných druhů nástrojů. Z nápadu se zrodil originální náramek Tread, který nabízí bezmála třicet praktických nástrojů.
 

 
Leatherman Tread je náramek podobající se řetězu, který je rozdělen na jednotlivé části, na nichž mohou být až tři různé hlavice. Na jednotlivých dílech náramku naleznete kromě sady šroubováků, imbusů a klíčů různých velikostí také otvírák na láhve, řezací hák, háček na vyndávání SIM karet či hrot na rozbíjení skla. 
  
 
Náramek nabízí několik praktických multitoolů, které je možné jednoduchým rozděláním a vyjmutím jednotlivých bloků upravit dle možností a potřeb. 
 
Při testování nás produkt velmi překvapil nevyčerpatelnou možností všelijakých háčků a klíčů. Uznáváme, že na první pohled na nás náramek působil neprakticky, už jen pro jeho vzhled, ale nyní musíme konstatovat, že se naopak jedná o výhodu.
  


Náramek zaručuje bezpečnou manipulaci a uchycení náramku do dlaně, kde je skvělá páka, která umožňuje otočit i tím nejrezivějším šroubem. Je ideální i při použití na plochých stranách, kde můžete povolovat a utahovat oběma dlaněmi. 
 
Produkt je svojí rozmanitostí pro cyklistu jako stvořený. Snad jedinou nevýhodou je váha náramku, která se zastavila na 168 gramech. A co víc, výrobce náramku garantuje až pětadvacetiletou záruku. 
 
Nástroje:

#1-2 křížový šroubovák
1/4" klíč
3/16" plochý šroubovák
6mm imbus
10 mm klíč
5mm imbus
1/4" imbus
Klíč na kyslíkové lahve
3/16" imbus
1/8" imbus
3/16" klíč
3/32" imbus
3/32" plochý šroubovák
1/8" plochý šroubovák
4mm imbus
8mm klíč
3mm imbus
5-16" plochý šroubovák
3/8" klíč
1/4" plochý šroubovák
#1 křížový šroubovák
6mm klíč
#2 křížový šroubovák
Hrot na rozbíjení skla
Háček na vyndávání SIM
Řezací hák
1/4" čtyřhranný nástavec
Otvírák na láhve
#2 čtyřhranný klíč
 
Rozměry:

Hmotnost: 168 g
Obvod: 21,74 cm
Šířka: 3,05 cm
 
Doporučená cena testovacího výrobku je 5.490 Kč.
Více informací o výrobcích Leatherman najdete na oficiálních stránkách.
Oficiálním dovozcem značky 
Leatherman je MORIS design s.r.o.

Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

Američan Blevins a Švédka Rissvedsová triumfují v cross country v Mairipoře
15.04.2024 | Kategorie: MTB
Po úvodním závodě short tracku se závodníci v Mairipoře opět sešli na startu, tentokrát na cross country. Mezi muži si pro vítězství dojel Američan Christopher Blevins, zatímco u žen triumfovala Švédka Jenny Rissvedsová. 
AKCE TÝDNE: Nejvýhodnější týdenní nabídky (15.4-21.4.2024)
15.04.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne
Nový týden, nová vlna slev! Přinášíme Vám čerstvou dávku výhod a jedinečných příležitostí. Pojďte s námi objevovat nejnovější a nejatraktivnější nabídky týdne.
Úvodní závod seriálu Prima CUP přilákal téměř tisíc závodníků
15.04.2024 | Kategorie: MTB
Závodem Decathlon Hradec Králové odstartoval v sobotu 13. dubna desetidílný seriál horských kol Prima CUP.
Gaze a Richards triumfují v úvodním závodě Světového poháru horských kol v Mairiporu
14.04.2024 | Kategorie: MTB

Světový pohár horských kol odstartoval v brazílském městě Mairipora napínavým závodem short tracku pro elitní kategorie. Evie Richards z týmu Trek Factory a mistr světa Samuel Gaze z Alpecin Deceuninck triumfovali na náročné trati, předznamenávajíc tak další události v seriálu. 

 
Allegro TEST: Giant Reign 1
13.04.2024 | Kategorie: MTB, Testy
Giant letos představil mnoho novinek. My jsme si posvítili na Giant Reign z roku 2023. Reigna jsme vzali do jeho přirozeného prostředí, a to do závodního nasazení na pořádný kopec.
» více novinek a videí