Strategické partnerství Segafredo Zanetti a Trek je minulostí

Strategické partnerství Segafredo Zanetti a Trek je minulostí

Datum vydání: 31.05.2023

Segafredo Zanetti a Trek oznamují ukončení svého strategického partnerství. Spolupráce, která začala v roce 2015, se postupně rozvíjela a od roku 2019 zahrnovala i ženský tým.

„Byla to dlouhá a vzrušující cesta, která nás propojila a přinesla spoustu nadšení. Své cíle jsme splnili, dosáhli jsme smysluplných a měřitelných milníků a nyní je čas se posunout a tuto kapitolu uzavřít. Tým Trek budeme podporovat i nadále, i když už jen z pozice fanoušků," říká prezident Massimo Zanetti.

Díky partnerství vznikly jedny z nejkonkurenceschopnějších týmů na světě a v těchto barvách závodili šampioni nejvyššího kalibru, jako jsou Nibali, Contador a Cancellara. V průběhu let byly úspěchy týmu ozdobeny vítězstvími, která se stala součástí historie moderní cyklistiky, včetně prestižních závodů Milano-Sanremo, Il Lombardia, prvních dvou historických vítězství Paříž-Roubaix v ženské cyklistice s Lizzie Deignan a Elisa Longo Borghini, stejně jako získání žlutého trikotu na Tour de France, růžového trikotu na Giro d'Italia a duhových dresů pro mistry světa v kategorii mužů i žen.

Nyní partnerství Segafredo Zanetti a Trek končí.

Tým Trek Segafredo se stal součástí historie moderní cyklistiky a vryl se do srdcí nejednoho z fanoušků. Šampiony jsme doprovázeli 8 sezón a nyní nastal čas podívat se jinam, i když Trek bude vždy naší srdeční záležitostí,“ komentuje Massimo Zanetti.

Prezident Treku John Burke:

Segafredo bylo strategickým partnerem našeho týmu osm sezón, velice si vážíme jejich investice do rozvoje cyklistického sportu."

Zdroj a foto: Segafredo Zanetti CR spol. s r.o.


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

DT Swiss představil nový Ratchet DEG Freehub s vůbec nejnižším záběrovým úhlem
19.04.2024 | Kategorie: ostatní
DT Swiss, světový lídr v oblasti cyklistických komponentů, představil svůj nejnovější produkt - Ratchet DEG freehub. Tento freehub je výsledkem dlouhých let vývoje a inovací, které DT Swiss přináší do světa cyklistiky.
Světový pohár horských kol na Vysočině spustil nový web i přihlášky do doprovodných závodů
19.04.2024 | Kategorie: MTB
Světový pohár horských kol v Novém Městě na Moravě odstartuje již 24. 5. 2024!
Když vozík, tak jednokolka – proč se vyplatí na ně přesedlat
18.04.2024 | Kategorie: ostatní
Táhnout za sebou na kole vozík nemusí být otrava. Pravda, když se řekne cyklovozík, každému hned naskočí obrázek neforemné dvoukolové boudy s praporkem, která ztěžuje předjíždění na už tak úzkých a vybombardovaných okrskách.
Zahájení cykloturistické sezóny s Harmony a CykloŠvec v Písku
18.04.2024 | Kategorie: ostatní
Zveme vás na ZAHÁJENÍ CYKLOTURISTICKÉ SEZÓNY v Písku v sobotu 20. 4. 2024.
Yeti SB165 2024 nově v mullet konfiguraci
17.04.2024 | Kategorie: MTB
Yeti SB165 2024 je nejnovější přírůstek do rodiny horských kol Yeti, který přináší několik inovací a vylepšení. Toto kolo je určeno pro náročné terény a bike parky a je navrženo tak, aby poskytovalo vynikající jízdní vlastnosti a vysoký výkon.
» více novinek a videí