Startuje "Home of Cycling Series"

Startuje "Home of Cycling Series"

Datum vydání: 22.05.2017

  • Home of Cycling Series odstartuje 1. června – po tři měsíce tři jednotlivé soutěže pro všechny cyklistické nadšence

  • Neopakovatelné ceny – tréninková jízda s týmem Trek-Segafredo a VIP sedadlo v týmovém autě během Grand Tour Vuelta a España

  • Eurosport a Strava přinášejí výzvu cyklistickým fanouškům napříč Evropou*

Eurosport, nepopíratelný Domov cyklistiky v Evropě, zahajuje novou sérii cyklistických soutěží, v nichž mohou fanoušci nechat propuknout svou vášeň pro cyklistiku.
 
Série Home of Cycling odstartuje 1. června a skládá se ze tří jednotlivých měsíčních výzev pro cyklisty všech úrovní a zkušeností. Účastníci mají možnost vyhrát ceny, které zahrnují tréninkovou jízdu s profesionálním týmem Trek-Segafredo a VIP sedadlo v týmovém autě během Grand Tour Vuelta a España.
 
Eurosport se spojil se společností Strava, sociální sítí pro sportovce, která zaznamená výkony účastníků. Stránka Eurosport Club poskytne všechny nejnovější cyklistické zprávy, videa a exkluzivní názory expertů Eurosportu.
 
Tři soutěže pro veřejnost:
 
• červen 2017 – 10th Rider Challenge v partnerství s CA Technologies Eurosport vybízí cyklistické nadšence, aby se stali desátým jezdcem v profesionálním týmu. Ujeďte v jediné jízdě minimálně 100 km, abyste měli možnost vyhrát víkend v tréninkovém kempu týmu Trek-Segafredo – příležitost, jaká se naskytne jednou za život.
 
• červenec 2017 – Peaks Challenge
Eurosport otestuje vrchařské schopnosti cyklistů, kteří budou mít čtyři týdny na nastoupání celkově 5500 metrů nadmořské výšky. Bude se hrát o tři místa v Ötztaler Cycle Marathon v Rakousku, jednom z nejpopulárnějších a nejnáročnějších závodů v Tyrolsku.
 
• srpen 2017 – International Ride Challenge
Soutěž pro cyklisty všech úrovní, v níž i začátečníci mají příležitost vyhrát cenu, kterou si za peníze nemohou pořídit. Jednoduše ujeďte nejméně 30 km za vaši zemi**, pro vítěze je připraveno VIP místo v oficiálním týmovém autě během Grand Tour Vuelta a España.
 
Chcete-li se zúčastnit cyklistické výzvy, musíte si zdarma stáhnout aplikaci Strava a připojit se k serveru http://strava.com/eurosport. Vítězové každé soutěže budou vylosováni ze všech jezdců, kteří ji úspěšně dokončili.
 
Generální ředitel Eurosportu Peter Hutton:

„Vytvořili jsme Home of Cycling Series pro miliony fanoušků, kteří se dívají na naše cyklistické přenosy. Série jim umožňuje prožít a sdílet vášeň pro cyklistiku prostřednictvím těchto tří výzev. Tato iniciativa je dalším příkladem našeho závazku popularizovat cyklistiku a jsem rád, že jsme schopni takto odměnit některé z nejvášnivějších sportovních nadšenců za jejich úsilí. Spojili jsme se se Stravou, sociální sítí pro sportovce, a šťastným vítězům přinášíme výhry, které si nemohou koupit za peníze. Vstup do soutěže je zdarma a v Eurosportu doufáme, že se jí během léta zúčastní tisíce lidí.“

Vítěz etapy Tour de France a hlavní cyklistický analytik Eurosportu Juan Antonio Flecha:

„Na Home of Cycling Series je skvělé, že jednotlivé soutěže umožňují zapojit se cyklistům všech úrovní. 10th Rider a Peaks challenges rozhodně nejsou pro slabší povahy, ale výzva International Ride dává i nováčkům příležitost získat opravdu úžasnou cenu. Měl jsem štěstí, že jsem mohl jezdit za několik skvělých týmů na největších cyklistických závodech a vím, že každý fanoušek cyklistiky, který tyto ceny získá, prožije opravdu nezapomenutelný zážitek. Vyzývám cyklistické fanoušky, aby se zapojili, a přeji všem hodně štěstí.“

V roce 2017 nabízí Eurosport jedinečný cyklistický kalendář. Pokrývá nejen všechny tři Grand Tour s rozšířeným exkluzivním vysíláním Gira d´Italia, ale i většinu dalších závodů UCI World Tour včetně všech Monumentů. Eurosport nabídne během roku přes 200 dní s cyklistickým programem a celkově na 2300 hodin cyklistického vysílání.
 
Více informací o Home of Cycling Series, včetně instrukcí, jak se zúčastnit, úplný seznam cen a podmínky, najdete na www.strava.com/eurosport


*Soutěž je otevřena pro osoby od 18 let se sídlem v: Albánie, Andorra, Ázerbájdžán, Belgie, Bělorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Česká republika, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Gruzie, Chorvatsko, Irsko, Kazachstán, Kypr, Lichtenštejnsko, Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Maďarsko, Makedonie, Malta, Moldávie, Monako, Německo, Nizozemsko, Norsko, Portugalsko, Rakousko, Rumunsko, Rusko, Slovensko, Slovinsko, Srbsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Ukrajina, Velká Británie.
 
**Celkové výsledky budou počítány podle země na základě počtu účastníků a celkové populace.

 
Zdroj: TZ Vít Rosenbaum/Media-list


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

Skvělá cyklistika a tombola o kolo. To je závod Merida Stolové hory
23.04.2024 | Kategorie: MTB
V neděli 26. května ožije malebná oblast Machova na Náchodsku třetím závodem cyklistického seriálu Prima CUP.
SP MTB v Araxá: Andreassen a Battenová vládnou horským kolům, čeští závodníci sbírají body pro OH
22.04.2024 | Kategorie: MTB

Závod Světového poháru v cross country horských kol poprvé startoval v brazilském Araxá a přinesl s sebou dramatické momenty a zajímavé výkony. vítězství si odvezli Simon Andreassen a Haley Batten.

 
AKCE TÝDNE: Nejvýhodnější týdenní nabídky (22.4-28.4.2024)
21.04.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne
V novém týdnu Vám opět přinášíme svěží dávku výhod a jedinečných příležitostí! Pojďte s námi objevovat nejnovější a nejatraktivnější nabídky týdne. 
DT Swiss představil nový Ratchet DEG Freehub s vůbec nejnižším záběrovým úhlem
19.04.2024 | Kategorie: ostatní
DT Swiss, světový lídr v oblasti cyklistických komponentů, představil svůj nejnovější produkt - Ratchet DEG freehub. Tento freehub je výsledkem dlouhých let vývoje a inovací, které DT Swiss přináší do světa cyklistiky.
Světový pohár horských kol na Vysočině spustil nový web i přihlášky do doprovodných závodů
19.04.2024 | Kategorie: MTB
Světový pohár horských kol v Novém Městě na Moravě odstartuje již 24. 5. 2024!
» více novinek a videí