Sprinterské hvězdy končí na Tour!

Sprinterské hvězdy končí na Tour!

Datum vydání: 18.07.2018

Mark ​Cavendish (Dimension Data) a Marcel Kittel (Kaťuša-Alpecin) nestihli časový limit ve včerejší alpské etapě a na Tour končí!

Dva elitní světoví sprinteři prožívají velmi těžké období a jejich trápení vyvrcholilo včerejší 11. etapou na Tour de France - vrcholu sezony obou jezdců - když nestihli časový limit a v závodě končí. Cavendish tak pro letošní sezonu nepřidá své 31. etapové vítězství, čímž by se přiblížil rekordmanu Eddy Merckxovi (34). Kittel na Tour v minulých sezonách posbíral 14 triumfů, ale od přestupu do stáje Kaťuša - Alpecin se trápí. 

Třiatřicetiletý britský cyklista letos vyhrál jednu etapu na závodě Dubai Tour, o tři roky mladší Němec Kittel zažil letos doposud nešťastnější chvíle na Tirreno - Adriatico, kde vyhrál 2 etapy. 

Oba dva borci měli problémy už v úterní první horské etapě, kdy dojeli společně ve skupince čítající 11 cyklistů jen těsně před limitem. Nejlepším výsledkem Cavendishe na této Tour bylo osmé místo v osmé etapě, Kittel bral třetí míto v úvodní den závodu a do top 5 se vešel ještě o tři dny později. 


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Domácí Holubová a rakouský Bairov ovládli první Český pohár v městě Touškov
07.05.2024 | Kategorie: MTB

Město Touškov hostilo start 34. ročníku Českého poháru XCO a domácí Adéla Holubová si zde vydobyla vítězství mezi ženami. Společně s ní si slavnostní chvíle užíval Rakušan Mario Bair, který ovládl mužskou kategorii.

 
Začíná ME XCO v Cheile Gradistei, bez nemocného Cinka, Srnské a Novotného!
06.05.2024 | Kategorie: MTB
V rumunském horském resortu Cheile Gradistei ve středu začne Mistrovství Evropy horských kol v olympijském cross country, Short tracku a štafetách.
AKCE TÝDNE: Nejvýhodnější týdenní nabídky (6.5-12.5.2024)
06.05.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne
Vítejte v novém týdnu plném neodolatelných slev! Přinášíme Vám exkluzivní výběr nejlepších nabídek, které si nesmíte nechat ujít. Objevujte s námi ty nejzajímavější produkty, které splní všechna Vaše očekávání a ještě více.
Colnago G4-X: Aerodynamické prvky i na gravel kole
01.05.2024 | Kategorie: ostatní, silniční
Colnago, prestižní italský výrobce jízdních kol, právě oznámil vydání svého nejnovějšího modelu, Colnago G4-X 2024. Tento model představuje nejnovější inovace a technologie v oblasti cyklistiky a slibuje, že posune hranice toho, co je možné na kole dosáhnout.
Stevens E-Maverick
01.05.2024 | Kategorie: MTB
Lehký a hravý pro maximální zábavu na stezce - to bylo zadání pro vývoj nové řady E-Maverick Light Assist e-fully.
» více novinek a videí