Široký na Stevensu vyhrál 1. závod Carla Kriterijní ligy

Široký na Stevensu vyhrál 1. závod Carla Kriterijní ligy

Datum vydání: 20.05.2021

Junior Štěpán Široký na Stevensu vyhrál 1. závod série Carla Kriterijní ligy v Táboře a potvrdil tak svoji pozici lídra Favoritu pro tento typ závodů​.


Zároveň se v závodě ukázala schopnost výborné týmové práce ostatních závodníků Favoritu. Závod juniorů rozhodl až závěrečný dvojnásobně bodovaný spurt, kdy se rozhodovalo mezi do té doby vedoucím Fialou (ČEZ Cyklo Team Tábor), a Štěpánem Širokým z Favoritu.

Závodníci Favoritu BRNO předváděli celý závod výborný týmový výkon, který vyvrcholil v několika posledních okruzích, kdy se na čele startovního pole seřadili Čepek, Jelínek, Telecký a ve vysokém tempu dovezli Širokého až k 10 bodům v posledním bodování a hlavně celkovému vítězství! 

“Rozhodl samotný závěr, který jsme jeli týmově super. Celkově to bylo v pohodě a výsledek tomu odpovídá, ale byl to hodně těžký závod. Věřil jsem si na pódium, ale na vítězství moc ne. Počítal jsem, že největším soupeřem bude Fiala a to se potvrdilo,” řekl Štěpán Široký. 

Do pětadvacítky konečného pořadí se vtěsnali ještě 5. Marek Jelínek, 17. Martin Čepek a 25. Štěpán Telecký. V kadetech byl Matyáš Muroň na 11. místě a kadetka Martina Štefanová obsadila 16. místo.
 


Zdroj: Favorit Brno, Foto: Josef Vaishar/Cycling.photography


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

CykloStar na Prague Bike Festu již tento víkend
24.04.2024 | Kategorie: ostatní
Prague Bike Fest se již příští víkend vrací po úspěšné premiéře minulý rok na pražské Výstavište, kde na vás bude čekat dvoudenní program.
Skvělá cyklistika a tombola o kolo. To je závod Merida Stolové hory
23.04.2024 | Kategorie: MTB
V neděli 26. května ožije malebná oblast Machova na Náchodsku třetím závodem cyklistického seriálu Prima CUP.
Stevens E-inception AM 8.7.1 GTF pro all mountain dobrodružství
23.04.2024 | Kategorie: MTB
Do kopce i z kopce s maximálním výkonem: to je možné s kolem STEVENS E-Inception AM 8.7.1 GTF s pohonem Bosch s plnou integrací pomocí smart systému.
SP MTB v Araxá: Andreassen a Battenová vládnou horským kolům, čeští závodníci sbírají body pro OH
22.04.2024 | Kategorie: MTB

Závod Světového poháru v cross country horských kol poprvé startoval v brazilském Araxá a přinesl s sebou dramatické momenty a zajímavé výkony. vítězství si odvezli Simon Andreassen a Haley Batten.

 
AKCE TÝDNE: Nejvýhodnější týdenní nabídky (22.4-28.4.2024)
21.04.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne
V novém týdnu Vám opět přinášíme svěží dávku výhod a jedinečných příležitostí! Pojďte s námi objevovat nejnovější a nejatraktivnější nabídky týdne. 
» více novinek a videí