ŠKODA AUTO Dolní Morava: Nash suverénní, Adel potvrdil formu

ŠKODA AUTO Dolní Morava: Nash suverénní, Adel potvrdil formu

Datum vydání: 05.06.2021

Druhý závod seriálu Prima CUP prověřil připravenost bikerů v letošní koronavirem odložené sezóně. 

 

Závod ŠKODA AUTO Dolní Morava byl zapsán v kalendáři Mezinárodní cyklistické unie v kategorii S2 a účastnili se ho kromě českých reprezentantů také jezdci z Rakouska, Polska a Německa. 

 

Trasu vedoucí  po stopách historické zemské hranice Moravy dlouhou 110 kilometrů zvládl nejrychleji za 5 hodin a 12 minut Filip Adel (Superior Velsbike Team) před rakouským reprezentantem Alexanderem Stadlerem (Intersport Mühl4tler Bike Team). Na stupních vítězů je po těsném souboji s Dominikem Buksou (Canyon Northwave) doplnil Michal Kaněra (Ghost Team).

 

V závodě žen si pro suverénní vítězství dojela s časem necelých 6 hodin a 34 minut Kateřina Nash z amerického týmu CLIF Pro Team. Několikanásobná účastnice olympijských her porazila Nikol Flašarovou (Eleven Head Cyklolive) a Janu Žídekovou (Cyklotrenink.com).

 

O skvělé výkony nebyla nouze ani na trase B o délce 55 kilometrů, kde zvítězili Kristýna Pejšová (Ghost Team) a Martin Helcel (Cyklo tým Havířov). Na Prima jízdě o délce 16 kilometrů určené pro rodiny s dětmi slavili vítězství Adéla Lhotáková a Roman Heindrich.

 

Seriál Prima CUP se přesouvá 12. června do středočeské Sázavy, kde se uskuteční třetí podnik letošního roku ŠKODA AUTO Sázava. Účastníci se mohou přihlásit na trasu 20, 40 a 80 kilometrů.

 


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Na Zličíně pokračuje ŠKODA Pražský MTB pohár 3. a 4. kolem
25.04.2024 | Kategorie: MTB
Dvojzávodem v oblíbené lokalitě Bike parku Calabrone Zličín pokračuje 27. a 28. dubna volnočasový seriál horských kol ŠKODA Pražský MTB pohár pro všechny věkové a výkonnostní kategorie cyklistů. Sobotní závod je vypsán také jako Mistrovství Středočeského kraje.
CykloStar na Prague Bike Festu již tento víkend
24.04.2024 | Kategorie: ostatní
Prague Bike Fest se již příští víkend vrací po úspěšné premiéře minulý rok na pražské Výstavište, kde na vás bude čekat dvoudenní program.
Skvělá cyklistika a tombola o kolo. To je závod Merida Stolové hory
23.04.2024 | Kategorie: MTB
V neděli 26. května ožije malebná oblast Machova na Náchodsku třetím závodem cyklistického seriálu Prima CUP.
Stevens E-inception AM 8.7.1 GTF pro all mountain dobrodružství
23.04.2024 | Kategorie: MTB
Do kopce i z kopce s maximálním výkonem: to je možné s kolem STEVENS E-Inception AM 8.7.1 GTF s pohonem Bosch s plnou integrací pomocí smart systému.
SP MTB v Araxá: Andreassen a Battenová vládnou horským kolům, čeští závodníci sbírají body pro OH
22.04.2024 | Kategorie: MTB

Závod Světového poháru v cross country horských kol poprvé startoval v brazilském Araxá a přinesl s sebou dramatické momenty a zajímavé výkony. vítězství si odvezli Simon Andreassen a Haley Batten.

 
» více novinek a videí