První závod Galaxy Stevens série 2022 - 50 Podralsko vyhrál Jiří Šorm

První závod Galaxy Stevens série 2022 - 50 Podralsko vyhrál Jiří Šorm

Datum vydání: 15.06.2022

12. ročník 50 Podralsko je za námi. Za parádního počasí zavedla závodníky na MTB i gravelech trasa do Čertova žlabu a také do lesů kolem Děvína a Chrástenského vodopádu.

 

Vítězství na 58km trase obhájil Jiří Šorm (Eleven Head CST Cyklolive). Vítězkou mezi ženami se stala Štěpánka Bisová (Eleven Head CST Cyklolive). Na trase 25km zvítězil Matěj Rothe (Unlimited KM Trading CZ) a vítězkou kategorie žen se stala Ines Horáková (Eleven Bike team).
 

 

Doufáme, že letošní ročník za vámi zanechal řadu vzpomínek. Velice děkujeme za hojnou účast, která je další velkou motivací do 13. ročníku. 

 

Velké poděkování patří Libereckému kraji, ČUS, a našim partnerům, bez kterých bychom nemohli tento závod realizovat. Velké poděkování patří městu Osečná, Lázním Kundratice, Lesům ČR a také VLS. Ještě jednou děkujeme za vaší účast a budeme se těšit při 13. ročníku 50 PODRASLKO 11. 6. 2023!

 

Foto z 50 Podralsko 2022 na www.facebook.com/GalaxyStevensSerie.

Výsledky jsou dostupné na www.mtbpodralsko.cz.

 

Galaxy Stevens série 2022 pokračuje závody 27. 8. Sušický High Point Stevens maraton v Sušici, 17. 9. Náměšťský cyklomaraton v Náměšti nad Oslavou a 8. 10. Tour de Brdy ve Strašicích u Rokycan.  

 

Informace o seriálu na www.galaxy-serie.cz


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Na Zličíně pokračuje ŠKODA Pražský MTB pohár 3. a 4. kolem
25.04.2024 | Kategorie: MTB
Dvojzávodem v oblíbené lokalitě Bike parku Calabrone Zličín pokračuje 27. a 28. dubna volnočasový seriál horských kol ŠKODA Pražský MTB pohár pro všechny věkové a výkonnostní kategorie cyklistů. Sobotní závod je vypsán také jako Mistrovství Středočeského kraje.
CykloStar na Prague Bike Festu již tento víkend
24.04.2024 | Kategorie: ostatní
Prague Bike Fest se již příští víkend vrací po úspěšné premiéře minulý rok na pražské Výstavište, kde na vás bude čekat dvoudenní program.
Skvělá cyklistika a tombola o kolo. To je závod Merida Stolové hory
23.04.2024 | Kategorie: MTB
V neděli 26. května ožije malebná oblast Machova na Náchodsku třetím závodem cyklistického seriálu Prima CUP.
Stevens E-inception AM 8.7.1 GTF pro all mountain dobrodružství
23.04.2024 | Kategorie: MTB
Do kopce i z kopce s maximálním výkonem: to je možné s kolem STEVENS E-Inception AM 8.7.1 GTF s pohonem Bosch s plnou integrací pomocí smart systému.
SP MTB v Araxá: Andreassen a Battenová vládnou horským kolům, čeští závodníci sbírají body pro OH
22.04.2024 | Kategorie: MTB

Závod Světového poháru v cross country horských kol poprvé startoval v brazilském Araxá a přinesl s sebou dramatické momenty a zajímavé výkony. vítězství si odvezli Simon Andreassen a Haley Batten.

 
» více novinek a videí