První CUBE STORE byl otevřen v Karlových Varech

První CUBE STORE byl otevřen v Karlových Varech

Datum vydání: 25.02.2022

V Karlových Varech byl otevřen 22. února 2022 první CUBE STORE. Nejvyšší level monobrandigového prodeje největšího evropského výrobce kol Cube.
Obchod s nejširší nabídkou kol, ebiků a příslušenství u nás otevřela firma Pavla Gaška. Pro novou prodejnu byly vybrány nebytové prostory na adrese Západní 1417/4 v městské části Tuhnice. V rekonstruovaných prostorách bývalé restaurace s tanečním sálem vznikla nová prodejna o rozloze 450 m2.  Nedílnou součástí je i přilehlé parkoviště pro zákazníky před prodejnou. 
Oficiální otevření prodejny provedl Pavel Gašek a Tereza Gašková majitelé prodejny, Radoslav a Radek Krummerové jednatelé společnosti Cyklosport RIK /importér značky Cube do ČR/ a zástupce výrobce z Německa pan Chris Archer. Z jeho úst mimo jiné zazněla velká pochvala Pavlu Gaškovi za vytvoření jednoho z nejlepších CUBE STORE na velmi vysoké úrovni. Akci velmi povedeně a vtipně moderoval Marek Eben.
Na slavnostní otevření byli pozváni hosté z řad architektů, bankovních ústavů, stavebních firem, představitelů města Karlovy Vary i prodejci značky kol Cube z jiných části naší republiky.
Cyklistickou atmosféru podtrhli svých exhibičním trialshow mistři svého oboru Vlastislav Kabeláč Čiháček a Martin Šimůnek. 
 
Zdroj a foto: TZ

Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

DT Swiss představil nový Ratchet DEG Freehub s vůbec nejnižším záběrovým úhlem
19.04.2024 | Kategorie: ostatní
DT Swiss, světový lídr v oblasti cyklistických komponentů, představil svůj nejnovější produkt - Ratchet DEG freehub. Tento freehub je výsledkem dlouhých let vývoje a inovací, které DT Swiss přináší do světa cyklistiky.
Světový pohár horských kol na Vysočině spustil nový web i přihlášky do doprovodných závodů
19.04.2024 | Kategorie: MTB
Světový pohár horských kol v Novém Městě na Moravě odstartuje již 24. 5. 2024!
Když vozík, tak jednokolka – proč se vyplatí na ně přesedlat
18.04.2024 | Kategorie: ostatní
Táhnout za sebou na kole vozík nemusí být otrava. Pravda, když se řekne cyklovozík, každému hned naskočí obrázek neforemné dvoukolové boudy s praporkem, která ztěžuje předjíždění na už tak úzkých a vybombardovaných okrskách.
Zahájení cykloturistické sezóny s Harmony a CykloŠvec v Písku
18.04.2024 | Kategorie: ostatní
Zveme vás na ZAHÁJENÍ CYKLOTURISTICKÉ SEZÓNY v Písku v sobotu 20. 4. 2024.
Yeti SB165 2024 nově v mullet konfiguraci
17.04.2024 | Kategorie: MTB
Yeti SB165 2024 je nejnovější přírůstek do rodiny horských kol Yeti, který přináší několik inovací a vylepšení. Toto kolo je určeno pro náročné terény a bike parky a je navrženo tak, aby poskytovalo vynikající jízdní vlastnosti a vysoký výkon.
» více novinek a videí