Představení Stevens 2022

Představení Stevens 2022

Datum vydání: 29.03.2022

Již šestou sezonu je firma CYKLOŠVEC s.r.o. z jihočeského Písku dovozcem kvalitních kol z Hamburgu do České republiky a na Slovensko.


Stevens, jakožto jeden z největších německých výrobců kol se v minulosti dostal nejen v našich končinách do povědomí zejména díky cyklokrosovým závodním speciálům. Ty má samozřejmě stále v nabídce a postupná evoluce topmodelu Superprestige dovezla k vavřínům nejedno slavné jméno, krom toho ale samozřejmě nemůže nechat bez povšimnutí současnou vlnu gravel a elektrokol.
 


Nabídka štěrkoletů je skutečně široká a nová pohodlná geometrie spolu s obrovským množstvím montážních bodů pro brašny a výbavu přímo láká k (nejen) bikepackingovým dobrodružstvím. Základní model Tabor na Shimanu GRX 400, Středně vybavený model Gavere s kombinací GRX 400/600 a nejvyšší Prestige s GRX 800 spojuje shodný rám z třikrát zeslabovaného hliníku 6061. Pokud toužíte po karbonu, uspokojí Vás novinka pro rok 2022, kterou je model Camino ve dvou verzích výbavy.
 


Pokud nahlédneme do široké nabídky z druhé strany, nelze přehlédnout novou řadu celoodpružených elektrokol E-Inception. Mullet koncepce (přední 29“ a zadní 27,5“ kolo), karbonové nebo hliníkové rámy se skrytou baterií, špičkové odpružení, silné motory s vysokokapacitními bateriemi Shimano nebo Bosch. Tak vypadá recept na zábavu současnosti. Na plný plyn do kopce i z kopce. Pro poklidnější nátury či ekologicky založené jedince má hamburský výrobce nepřebernou nabídku kol i elektrokol, vhodných pro městskou jízdu, cestování i dojíždění do práce.

A samozřejmě nelze zapomenout na ty, kterým jízda bez motoru není cizí a chtějí se povozit na krásném silničním nebo horském kole. Oběma táborům je co nabídnout – od základních hliníkových modelů po karbonové závodní stroje. Silničářům je navíc nabídnuta možnost skladby vysněného kola na zakázku v rámci tzv. Custom programu či koupě samostatné rámové sady.

 


Nabídce standardních silničních kol dominuje karbonový model Izoard ve dvou provedeních výbavy, hliníkovou nabídku zastupují modely Aspin, Stelvio a San Remo lišící se sestavou komponentů.
 


V MTB sektoru najdeme na postu nejvyšším karbonový hardtail Sonora opět v několika provedeních – v tom nejvyšším provedení s bezdrátovou verzí řazení Sram GX AXS.

V našich končinách nejprodávanější kategorie hliníkových hardtailů je zastoupena oblíbenými modely Colorado 401, Sentiero, Devil´s Trail, Applebee, Taniwha a Tonga. Všechny modely mají univerzální sportovní geometrii pro každodenní použití a jsou nabízeny s široké škále velikostí, přičemž vždy ta nejmenší má 27,5“ kola a ostatní jsou postaveny na 29“ obručích.

Nabídka z německého přístavu je opravdu široká a odráží se v ní 30 let zkušeností působení na trhu – pokud se chcete odlišovat od ostatních, určitě značku Stevens při svém výběru nepřehlédněte. Další info: www.stevens-bikes.cz a www.cyklosvec.cz

 

Zdroj a foto: TZ CykloŠvec


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Na Zličíně pokračuje ŠKODA Pražský MTB pohár 3. a 4. kolem
25.04.2024 | Kategorie: MTB
Dvojzávodem v oblíbené lokalitě Bike parku Calabrone Zličín pokračuje 27. a 28. dubna volnočasový seriál horských kol ŠKODA Pražský MTB pohár pro všechny věkové a výkonnostní kategorie cyklistů. Sobotní závod je vypsán také jako Mistrovství Středočeského kraje.
CykloStar na Prague Bike Festu již tento víkend
24.04.2024 | Kategorie: ostatní
Prague Bike Fest se již příští víkend vrací po úspěšné premiéře minulý rok na pražské Výstavište, kde na vás bude čekat dvoudenní program.
Skvělá cyklistika a tombola o kolo. To je závod Merida Stolové hory
23.04.2024 | Kategorie: MTB
V neděli 26. května ožije malebná oblast Machova na Náchodsku třetím závodem cyklistického seriálu Prima CUP.
Stevens E-inception AM 8.7.1 GTF pro all mountain dobrodružství
23.04.2024 | Kategorie: MTB
Do kopce i z kopce s maximálním výkonem: to je možné s kolem STEVENS E-Inception AM 8.7.1 GTF s pohonem Bosch s plnou integrací pomocí smart systému.
SP MTB v Araxá: Andreassen a Battenová vládnou horským kolům, čeští závodníci sbírají body pro OH
22.04.2024 | Kategorie: MTB

Závod Světového poháru v cross country horských kol poprvé startoval v brazilském Araxá a přinesl s sebou dramatické momenty a zajímavé výkony. vítězství si odvezli Simon Andreassen a Haley Batten.

 
» více novinek a videí