Předobjednejte si KoloFogo a ušetřete

Předobjednejte si KoloFogo a ušetřete

Datum vydání: 22.12.2019

Je advent, ​a byť je venku relativně teplo, málokdo teď asi myslí na jaro a na to, jak bude každý den s děckem ve vozíku vyrážet na kolo. Přesto, právě teď je možná ideální doba plánovat a hlavně přitom ušetřit.

Co Vy? Víte už, že byste rádi vyráželi na kola i s dětmi? A líbí se vám jednostopé vozíky za kolo KoloFogo? Nebo jste si už dokonce vybrali jeden ze tří modelů? Pak určitě zvažte aktuální nabídku výrobce na předobjednávku a mimo jiné ušetříte.
 
Výrobce vozíků KoloFogo teď nabízí všem, kteří do 15. ledna pošlou svou předobjednávku, voucher na nákup v hodnotě 2500 korun, a k tomu navíc vánoční a novoroční dárek v podobě trička KoloFogo Design v hodnotě 369 Kč.
 

A ještě malá novinka: u objednávek v hodnotě nad 35.000 korun zákazníci neplatí balné a poštovné.
 
A jak že taková předobjednávka funguje v praxi? Jak už bylo řečeno, jestliže jste se už rozhodli pro některý ze tří modelů KoloFogo, zatím byste jej ale nevyužili, zkrátka, jen plánujete jeho pořízení, pošlete e-mailem předobjednávku na info@redfleck.cz.

Firma provozuje pořád ještě více méně zakázkovou výrobu, objednávku s Vámi proto v klidu společně odladí a pak zadá do výroby.
"Nabízíme také individuální konfiguraci, zákazník si může vybrat, co chce a co naopak může postrádat. Nemusí se nutně vázat jen na naše tři modely," vysvětluje šéf firmy Pavel Černý s tím, že všechno se dá případně později dokoupit.
"Jednoduše napište, co z výbavy byste klidně postrádali, nebo naopak přidali. Například se rozhodnete pro kombinaci vozíku s kočárkem. Chcete nejvyšší verzi výbavy, tj. hlavně odepínací boční okénka a boční polstrování. Naproti tomu nebudete potřebovat kapsičku na pití a opěrku hlavy. K tomu si naopak vezmete ochrannou fólii proti kamínkům a blátu, miminkovník a stojánek. Prostě nám pošlete seznam a my Vám uděláme cenovou nabídku," dodává Černý.
Předobjednávky firma akceptuje na období 3 měsíců, tj. když objednáte teď, na přelomu roku, budou se na Vás dohodnuté ceny a výhody vztahovat až do března.
 

Objednávky se v e-shopu KoloFogo platí předem, pro předobjednávky ale platí, že je můžete uhradit až 4 týdny před termínem dodání vozíku.
 
Zaujalo Vás to? Tak neváhejte a ještě dnes napište na info@redfleck.cz.

Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Na Zličíně pokračuje ŠKODA Pražský MTB pohár 3. a 4. kolem
25.04.2024 | Kategorie: MTB
Dvojzávodem v oblíbené lokalitě Bike parku Calabrone Zličín pokračuje 27. a 28. dubna volnočasový seriál horských kol ŠKODA Pražský MTB pohár pro všechny věkové a výkonnostní kategorie cyklistů. Sobotní závod je vypsán také jako Mistrovství Středočeského kraje.
CykloStar na Prague Bike Festu již tento víkend
24.04.2024 | Kategorie: ostatní
Prague Bike Fest se již příští víkend vrací po úspěšné premiéře minulý rok na pražské Výstavište, kde na vás bude čekat dvoudenní program.
Skvělá cyklistika a tombola o kolo. To je závod Merida Stolové hory
23.04.2024 | Kategorie: MTB
V neděli 26. května ožije malebná oblast Machova na Náchodsku třetím závodem cyklistického seriálu Prima CUP.
Stevens E-inception AM 8.7.1 GTF pro all mountain dobrodružství
23.04.2024 | Kategorie: MTB
Do kopce i z kopce s maximálním výkonem: to je možné s kolem STEVENS E-Inception AM 8.7.1 GTF s pohonem Bosch s plnou integrací pomocí smart systému.
SP MTB v Araxá: Andreassen a Battenová vládnou horským kolům, čeští závodníci sbírají body pro OH
22.04.2024 | Kategorie: MTB

Závod Světového poháru v cross country horských kol poprvé startoval v brazilském Araxá a přinesl s sebou dramatické momenty a zajímavé výkony. vítězství si odvezli Simon Andreassen a Haley Batten.

 
» více novinek a videí