Patrik Jahoda bronzový ve Světovém poháru v Kanadě!

Patrik Jahoda bronzový ve Světovém poháru v Kanadě!

Datum vydání: 07.08.2022

Handbiker Patrik Jahoda, jezdec týmu NUTREND SPECIALIZED Racing má vynikající bronz z časovky Světového poháru handicapovaných cyklistů v kanadském Quebecku.  
 
Pouhý týden před Mistrovským světa handicapovaných cyklistů předvedl aktuálně nejlepší český handbiker Patrik Jahoda výbornou formu, když obsadil cenné třetí místo v závodě Světového poháru v Quebecku. 

Závod byl dramatický tím, že Patrik ještě krátce před cílem držel průběžnou druhou příčku před Belgičanem Hordiesem, který ale v závěru předvedl skvělý finiš a dokázal našeho reprezentanta porazit o čtyři sekundy. Vítězem se stal úřadující světový šampion v časovce kategorie MH1 - jezdců s největším tělesným handicapem, Ital Cornegliani Fabrizio.
 
Mám fakt obrovskou radost. Dnes jsem si věřil na bronz, ale to, že jsem bojoval o stříbro, a ještě 1 km před cílem jsem byl virtuálně na druhém místě, pro mě je výsledek z říše snů. Nakonec mě Belgičan ještě o 4 vteřiny předjel, ale zklamaný z toho nejsem. Povedlo se mi výkonnostně se posunout nahoru, a navíc ještě shodit váhu o pár kilo dolů. Doufám, že se na vlně euforie svezu ještě v sobotu, kdy jedu silniční závod. Dám do toho opět všechno,“ hodnotil v cíli svůj výkon Patrik, který do závodu nastoupil v novém typu kombinézy od společnosti Sýkora sportswear, která tým NUTREND SPECIALIZED Racing, ale i například reprezentační tým handicapovaných cyklistů dlouhodobě obléká a pro závod v Kanadě Patrikovi narychlo připravovala kolekci v mistrovských barvách. 
 
Světový pohár v Quebecku pokračuje silničními závody do kterého nastoupí Patrik v sobotu.
 
Foto: Vojtěch Pavlík


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

Světový pohár horských kol na Vysočině spustil nový web i přihlášky do doprovodných závodů
19.04.2024 | Kategorie: MTB
Světový pohár horských kol v Novém Městě na Moravě odstartuje již 24. 5. 2024!
Když vozík, tak jednokolka – proč se vyplatí na ně přesedlat
18.04.2024 | Kategorie: ostatní
Táhnout za sebou na kole vozík nemusí být otrava. Pravda, když se řekne cyklovozík, každému hned naskočí obrázek neforemné dvoukolové boudy s praporkem, která ztěžuje předjíždění na už tak úzkých a vybombardovaných okrskách.
Zahájení cykloturistické sezóny s Harmony a CykloŠvec v Písku
18.04.2024 | Kategorie: ostatní
Zveme vás na ZAHÁJENÍ CYKLOTURISTICKÉ SEZÓNY v Písku v sobotu 20. 4. 2024.
Yeti SB165 2024 nově v mullet konfiguraci
17.04.2024 | Kategorie: MTB
Yeti SB165 2024 je nejnovější přírůstek do rodiny horských kol Yeti, který přináší několik inovací a vylepšení. Toto kolo je určeno pro náročné terény a bike parky a je navrženo tak, aby poskytovalo vynikající jízdní vlastnosti a vysoký výkon.
První Prima CUP přilákal téměř tisíc závodníků
17.04.2024 | Kategorie: MTB
Závodem Decathlon Hradec Králové odstartoval v sobotu 13. dubna desetidílný seriál horských kol Prima CUP.
» více novinek a videí