Oficiální představení týmu pro sezónu 2024

Oficiální představení týmu pro sezónu 2024

Datum vydání: 12.01.2024

V rámci české cyklistiky se za poslední roky podařil jeden husarský kousek. Vybudovat cyklistický tým, který se v uplynulé sezóně stal třetím nejlepším evropským kontinentálním týmem!

Ve středu se v prostorách SAGA PRAHA oficiálně představil médiím a partnerům pro rok 2024.

 

Do nové sezóny vstupuje se 17 závodníky ze čtyř zemí, z toho je 8 nových. Kromě domácích tu jsou zástupci slovenské, maďarské a polské cyklistiky. Vedle zkušenějších dostávají šanci i tři loňští junioři. 
 


Proměnil a rozrostl se i realizační tým. Hlavní sportovním ředitelem je Jaromír Friede, pokračuje i Petr Dlask a nově do této funkce nastupuje Vojtěch Řepa. Nově tým angažoval trenérského specialistu Michala Bednáře. V oblasti sportovní medicíny mu bude pomáhat Petr Novák. Oficiálnímu představení předcházely výkonnostní testy, které absolvovali v H Centru Staré Hradiště u Pardubic.
 

Většina závodníků se vrací do Španělska, na individuální naváže v polovině února druhý týmový kemp a po jeho skončení začne na přelomu února a března závodní sezóna v Řecku a Chorvatsku.
 

Závodní program se oproti předešlému roku rozrostl a hlavně zkvalitnil. Výrazně se navyšuje počet závodů na západ od našich hranic, přičemž nejvíc jich bude Francie, kde je v plánu 9 etapových závodů. Závodit se bude kromě střední a východní Evropy také i v Belgii, Nizozemsku, Dánsku, Lucembursku či Itálii.
 


ATT Investments představil i dva domácí klubové celky, s kterými bude úzce spolupracovat a v nichž dostávají šanci domácí cyklisté v kategorii do 23 let se šancí probojovat se do sestavy ATT Investments. Jde o Ústecké Centrum Cyklistiky a nový plzeňský projekt ACS Developments.
 

Nejdůležitějšími podniky zůstávají ty, které ATT Investments absolvoval i v uplynulé sezóně a kde dosáhli ve většině případů výborných výsledků. Jsou to závody vyšší kategorie jako jsou např. Czech Tour a Okolo Slovenska, kterých bude celkem sedm, a v případě druhé nejvyšší kategorie Okolo Maďarska a nově i Okolo Slovinska.
 

Spolupráce se Zdeňkem Štybarem je stále v jednání. Do konce ledna by se mělo rozhodnout, zda a jakou formou bude s týmem spolupracovat. Vyloučena není ani varianta aktivního závodníka, ani role sportovního ředitele a mentora na závody vyšší kategorie. 
 


Hlavním partnerem zůstává společnost ATT Investments. Její majitel Miroslav Zadák v rámci oficiálního představení řekl:

„Obdivuji, jak se tým daří organizovat, jak roste a jakých výborných výsledků dosahuje. Což je přímo úměrné marketingové hodnotě vynaložených prostředků.“ 

K sezónním cílům se vyslovil majitel a manažer týmu Radim Kijevský:

„Žádné konkrétní si před sebe nestavíme. Snažíme se dělat práci možná víc jak na sto procent a výsledky se pak dostavují. Uplynulá jubilejní desátá sezóna je toho nejlepším důkazem.“ 

Zdroj: TZ ATT Investments, Foto: Filip Bezděk


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Colnago G4-X: Aerodynamické prvky i na gravel kole
01.05.2024 | Kategorie: ostatní, silniční
Colnago, prestižní italský výrobce jízdních kol, právě oznámil vydání svého nejnovějšího modelu, Colnago G4-X 2024. Tento model představuje nejnovější inovace a technologie v oblasti cyklistiky a slibuje, že posune hranice toho, co je možné na kole dosáhnout.
Stevens E-Maverick
01.05.2024 | Kategorie: MTB
Lehký a hravý pro maximální zábavu na stezce - to bylo zadání pro vývoj nové řady E-Maverick Light Assist e-fully.
Vydařený bikový víkend na Zličíně a pokračování ŠKODA Pražského MTB poháru už ve středu
30.04.2024 | Kategorie: MTB
ŠKODA Pražský MTB pohár pokračoval vydařeným víkendem v téměř ideálním cyklistickém počasí na Zličíně. Závodů se účastnilo velké množství ​bikerů z celé republiky.
Prima CUP na Dolní Moravě nebude jen o cyklistice, užije si ho každý
29.04.2024 | Kategorie: MTB
Dolní Morava se stane již po šesté dějištěm seriálu horských kol Prima CUP a jak už zde bývá zvykem, cyklistika nebude pouze jedinou možností, jak si užít druhý červnový víkend.
AKCE TÝDNE: Nejvýhodnější týdenní nabídky (29.4-5.5.2024)
29.04.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne
Nový týden, nová vlna slev! Přinášíme Vám čerstvou dávku výhod a jedinečných příležitostí. Pojďte s námi objevovat nejnovější a nejatraktivnější nabídky týdne. 
» více novinek a videí