OZP 50 Podralsko - 1. závod Galaxy Stevens série odstartuje tuto neděli!

OZP 50 Podralsko - 1. závod Galaxy Stevens série odstartuje tuto neděli!

Datum vydání: 07.06.2023

Přípravy na 13. ročník cyklistického závodu horských kol vrcholí! Na závodníky čekají 2 trasy závodu na 63 km a 27 km, dětský maraton na 27 km a také dětské závody v areálu závodu.

Na trase 63km je vložená kategorie gravel! Nabízí se tedy otázka zda vyhraje gravel nebo bajk? To se dozvíme již tuto neděli!
 
Online registrace končí tuto středu ve 22:00, tak neváhejte s přihláškou! Jednotlivé tratě se plní! Přihlášku do závodu naleznete na www.mtbpodralsko.cz.
 
Ve startovním balíčku na vás čeká řada dárků. Cyklistické ponožky pro prvních 250 závodníků, od Partnera High5 gel a tyčinka nebo od Alpy chladivý gel! V cíli na všechny závodníky čeká účastnická medaile! 
 
Celkový vítěz a vítězka na dlouhé 63km trase získá voucher v hodnotě 10.000,- na obytný vůz od firmy Karavany Česko! Pro první tři nejlepší závodníky v jednotlivých kategoriích čekají originální poháry!
 
Letošní tombola bude velice bohatá! Hlavní cenou je sportovní zájezd od CK Trip v hodnotě 10.000,-. Nebudou také chybět voucher na karavan od firmy Karavany Česko a další ceny od CykloŠvec, Stevens, Galaxy, Cyklostar, Bikeplan, KMC, Alpy a High5! 
 
 
Během celého dne budete moci navštívit expo zónu našich partnerů a zakoupit jejich výrobky. Před závodem můžete nakoupit ve stánku High5 sportovní výživu, Eleven bude nabízet sportovní oblečení a doplňky, Alpa chladivé gely a masážní výrobky, Endorphin Republic bude zdarma nabízet servis kol. Jejich stánek bude také na trase závodu u občerstvovací stanice, kde vám pomůže vyřešit zdarma vaše defekty! Nebude také chybět Tým silniční bezpečnosti a v areálu bude také vystavený obytný vůz od firmy Karavany Česko! Pro nejmenší děti bude připraven skákací hrad!
  
Již 10 dní běží charitativní aukce dresů od známých cyklistů pro Aničku Slancovou, která je po těžkém pádu v rámci světového poháru ve fourcrossu na vozíčku. Do aukce věnoval svůj dres Ondra Cink, Jaroslav Kulhavý, Martin Stošek, Jan Strož, Karla Štěpánová, Terka Neumanová, tým D2mont Merida a další závodníci. Aukce probíhá na facebooku a v den závodu bude probíhat také v areálu závodu. Cca ve 14:00 bude aukce ukončena. Před vyhlášením jednotlivých kategorií budou dresy předány a Aničce Slancové bude předán šek za vydražené dresy. Pojďte tento projekt podpořit a přispět na nákladné rehabilitace bez kterých se Anička neobejde! Moc děkujeme!
 
Odkaz na aukci naleznete na facebook.com.

Zdroj a foto: TZ pořadatelé


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

Světový pohár horských kol na Vysočině spustil nový web i přihlášky do doprovodných závodů
19.04.2024 | Kategorie: MTB
Světový pohár horských kol v Novém Městě na Moravě odstartuje již 24. 5. 2024!
Když vozík, tak jednokolka – proč se vyplatí na ně přesedlat
18.04.2024 | Kategorie: ostatní
Táhnout za sebou na kole vozík nemusí být otrava. Pravda, když se řekne cyklovozík, každému hned naskočí obrázek neforemné dvoukolové boudy s praporkem, která ztěžuje předjíždění na už tak úzkých a vybombardovaných okrskách.
Zahájení cykloturistické sezóny s Harmony a CykloŠvec v Písku
18.04.2024 | Kategorie: ostatní
Zveme vás na ZAHÁJENÍ CYKLOTURISTICKÉ SEZÓNY v Písku v sobotu 20. 4. 2024.
Yeti SB165 2024 nově v mullet konfiguraci
17.04.2024 | Kategorie: MTB
Yeti SB165 2024 je nejnovější přírůstek do rodiny horských kol Yeti, který přináší několik inovací a vylepšení. Toto kolo je určeno pro náročné terény a bike parky a je navrženo tak, aby poskytovalo vynikající jízdní vlastnosti a vysoký výkon.
První Prima CUP přilákal téměř tisíc závodníků
17.04.2024 | Kategorie: MTB
Závodem Decathlon Hradec Králové odstartoval v sobotu 13. dubna desetidílný seriál horských kol Prima CUP.
» více novinek a videí