Nový Rocky Mountain Altitude 2024: Enduro zážitek na jiné úrovni

Nový Rocky Mountain Altitude 2024: Enduro zážitek na jiné úrovni

Datum vydání: 11.04.2024

Rocky Mountain představil svůj nejnovější model horského kola - Altitude 2024. Tento model přináší několik inovací a vylepšení, které posouvají hranice toho, co je možné na horském kole dosáhnout.
 

 
 

První věc, kterou si na novém Altitude 2024 všimnete, je jeho design. Toto kolo se výrazně liší od svých předchůdců. Nový design nejenže vypadá skvěle, ale také přispívá k celkovému výkonu kola. Každý detail, od rámu až po komponenty, byl pečlivě navržen a vyroben tak, aby poskytoval nejlepší možný výkon a zároveň zůstal věrný estetice značky Rocky Mountain.

Jedním z největších vylepšení nového modelu Altitude 2024 je zlepšený zážitek z jízdy. Díky novému designu a technologiím, které byly do tohoto kola implementovány, je jízda na tomto kole ještě pohodlnější a zábavnější. Bez ohledu na to, zda jste na technické stezce nebo na dlouhé výjezdové trase, Altitude 2024 vám poskytne jistotu a kontrolu, kterou potřebujete.


 
Nový Rocky Mountain je dostupný s plně karbonovým rámem nebo hliníkovým. Nabízí 160 mm zdvih zadního kola, přední 170 mm zdvih.

Jednou z nejvýraznějších novinek je reincarnovaný design odpružení LC2R - Rockyho verze virtuálního kloubu. Toto je bezpochyby nejvýraznější vlastnost, pokud jde o kvalitu jízdy. LC2R odpružení poskytuje hladkou a kontrolovanou jízdu, která vás udrží v sedle déle.
 

Model Altitude je k dispozici ve čtyřech velikostech, od S do XL, přičemž pouze nejmenší kolo má kola o průměru 27,5 palce.

Funkce nastavení geometrie Ride-4 od společnosti Rocky Mountain je součástí spojovacího mechanismu, který vám umožňuje přepínat kolo do tří režimů: Slack, Neutral a Steep.

V režimu Slack má kolo úhel hlavy 63 stupňů - o 1,4 stupně nižší než u předchozího modelu.To by v teorii mělo znamenat, že se na strmém terénu bude cítit komfortně. Úhly sedlové trubky jsou kolem značky 77 stupňů a dosahové rozměry pro velkou velikost jsou průměrné pro enduro kolo, tedy 480 mm.

Nový Rocky Mountain Altitude 2024 je skutečně výjimečný model, který posouvá hranice toho, co je možné na horském kole dosáhnout. Jeho inovativní design a technologie z něj dělají jedno z nejlepších kol na trhu. Ať už jste vášnivý endurisa nebo jen hledáte nové kolo pro své trailové dobrodružství, Altitude 2024 je dobrou volbou.

Více na webu výrobce zde: bikes.com


 

Autor: Tým CykloRepublic
Foto: Rocky Mountain

Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Colnago G4-X: Aerodynamické prvky i na gravel kole
01.05.2024 | Kategorie: ostatní, silniční
Colnago, prestižní italský výrobce jízdních kol, právě oznámil vydání svého nejnovějšího modelu, Colnago G4-X 2024. Tento model představuje nejnovější inovace a technologie v oblasti cyklistiky a slibuje, že posune hranice toho, co je možné na kole dosáhnout.
Stevens E-Maverick
01.05.2024 | Kategorie: MTB
Lehký a hravý pro maximální zábavu na stezce - to bylo zadání pro vývoj nové řady E-Maverick Light Assist e-fully.
Vydařený bikový víkend na Zličíně a pokračování ŠKODA Pražského MTB poháru už ve středu
30.04.2024 | Kategorie: MTB
ŠKODA Pražský MTB pohár pokračoval vydařeným víkendem v téměř ideálním cyklistickém počasí na Zličíně. Závodů se účastnilo velké množství ​bikerů z celé republiky.
Prima CUP na Dolní Moravě nebude jen o cyklistice, užije si ho každý
29.04.2024 | Kategorie: MTB
Dolní Morava se stane již po šesté dějištěm seriálu horských kol Prima CUP a jak už zde bývá zvykem, cyklistika nebude pouze jedinou možností, jak si užít druhý červnový víkend.
AKCE TÝDNE: Nejvýhodnější týdenní nabídky (29.4-5.5.2024)
29.04.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne
Nový týden, nová vlna slev! Přinášíme Vám čerstvou dávku výhod a jedinečných příležitostí. Pojďte s námi objevovat nejnovější a nejatraktivnější nabídky týdne. 
» více novinek a videí