Novinky Catlike 2022

Novinky Catlike 2022

Datum vydání: 23.05.2022

Značka Catlike pod křídly nového portugalského majitele opět míří do prodejen s novou kolekcí špičkových přileb a treter. 

 

Ikonické modely přileb Mixino, Whisper nebo Kompacto doplňují neméně povedené modely Kilauea, Vento nebo dětský Kitten. Lehkost, bezpečnost i skvělé odvětrání jsou pojítkem všech modelů.
 

 

Přilba Catlike Whisper Evo je legendou v cyklistickém světě. Známá pro extrémní odvětrání a nízkou hmotnost, je mimoto absolutním šampionem na poli bezpečnosti – vnitřní polyamidová síť ochrání Vaši hlavu i v případě těžkého pádu.
 

 

Catlike byl vidět na hlavách olympijských vítězů (Julien Absalon, Samuel Sánchez) i mistrů světa Thora Hushovda, R.Costy (silnice), Marga Fullana (XC). V Catlike přilbě vyhrála olympiádu Kerstin Armstrong a mnoho let závodil s Catlike např. silniční profiteam Movistar s hvězdami Alejandrem Valverdem a Nairo Quintanou. Dnes závodí s Catlike i české týmy Slavia PrahaFavorit BrnoGalaxy CykloŠvec Stevens teamTalent bikeGS Cykloteam Jistebnice aj. Catlike je partnerem závodů Galaxy Stevens série a Stevens Jihočeský MTB pohár.
 

 

Silniční i MTB tretry v několika provedeních doplňuje limitovaná edice terénního modelu Mixino XC v zajímavé khaki barevné kombinaci. Kompozitová nebo karbonová podrážka, podešev z mikrovlákna, upínání na jedno nebo dvě kolečka a ochrana paty i špičky, to jsou základní vlastnosti těchto treter. Více na www.cyklosvec.cz/catlike.


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Na Zličíně pokračuje ŠKODA Pražský MTB pohár 3. a 4. kolem
25.04.2024 | Kategorie: MTB
Dvojzávodem v oblíbené lokalitě Bike parku Calabrone Zličín pokračuje 27. a 28. dubna volnočasový seriál horských kol ŠKODA Pražský MTB pohár pro všechny věkové a výkonnostní kategorie cyklistů. Sobotní závod je vypsán také jako Mistrovství Středočeského kraje.
CykloStar na Prague Bike Festu již tento víkend
24.04.2024 | Kategorie: ostatní
Prague Bike Fest se již příští víkend vrací po úspěšné premiéře minulý rok na pražské Výstavište, kde na vás bude čekat dvoudenní program.
Skvělá cyklistika a tombola o kolo. To je závod Merida Stolové hory
23.04.2024 | Kategorie: MTB
V neděli 26. května ožije malebná oblast Machova na Náchodsku třetím závodem cyklistického seriálu Prima CUP.
Stevens E-inception AM 8.7.1 GTF pro all mountain dobrodružství
23.04.2024 | Kategorie: MTB
Do kopce i z kopce s maximálním výkonem: to je možné s kolem STEVENS E-Inception AM 8.7.1 GTF s pohonem Bosch s plnou integrací pomocí smart systému.
SP MTB v Araxá: Andreassen a Battenová vládnou horským kolům, čeští závodníci sbírají body pro OH
22.04.2024 | Kategorie: MTB

Závod Světového poháru v cross country horských kol poprvé startoval v brazilském Araxá a přinesl s sebou dramatické momenty a zajímavé výkony. vítězství si odvezli Simon Andreassen a Haley Batten.

 
» více novinek a videí