Novinky Catlike - vychytané přilby a tretry

Novinky Catlike - vychytané přilby a tretry

Datum vydání: 28.02.2019

Letošní modely přileb a treter od temperamentních Španělů Catlike v minulém týdnu dorazily do České Republiky, přesněji do Písku, kde sídlí firma CykloŠvec, oficiální dovozce Catlike do ČR. 

Díky tomu, že se i výroba treter přesunula do Španělska, je Catlike již minimálně závislý na subdodavatelích a dle toho vypadá i rozmanitější nabídka, kde nechybí ani možnost zakázkových provedení. A jaké novinky jsou nejzajímavější pro domácí cyklisty?
 
Catlike Vulcano - dostupný model pro milovníky trailů a rozšířené bezpečnosti


 
Vzrůstající obliba trailového ježdění je vidět nejen u výrobců kol. Na širokou nabídku biků, začínajících na jen trochu přiostřených XC modelech s teleskopickou sedlovkou a konče ostrým náčiním s geometrií, blížící se velkému enduru, reaguje přilba Vulcano. Zvýšená ochrana zátylku a spánků, nastavitelný kšilt a také speciální technologie Dual Flow, která maximalizuje odvětrávání přílby bez přehřívání. Za nás je Vulcano naprosto univerzální přilbou pro všechny, kteří chtějí větší míru bezpečnosti, stále dobré odvětrávání a nízkou váhu za solidní cenu. A k tomu nemusíte být zrovna trailový specialista.
 
Catlike Vento - pro ty, co pátrají po nejmenším odporu vzduchu


 
Catlike přímo ve svých materiálech uvádí: „Na asfaltu může být vítr tvůj nejlepší spojenec nebo nejhorší nepřítel“. Má naprostou pravdu, pokud berete silniční cyklistiku vážně. A model Vento v ideální aerodynamice doslova exceluje. Vnitřní aramidová část přilby s promyšlenou dráhou odvětrávacích otvorů chytře reaguje na různé poryvy větru a nestálé vlivy počasí, se kterými se jako cyklisté běžně setkáváme. Mimochodem, víte, co je aramid? Je to materiál používaný například v NASA. Vento má jako mnoho dalších modelů od Catlike hned několik unikátních technologií, a proto ji řadíme mezi high-tech přilby. Výhodou však je, že nezdecimuje vaši peněženku.
 
Catlike Kilauea - nový topmodel pro silniční cyklistiku


 
Designově výrazná a prvotřídně funkční přilba Kilauea doplňuje vrchol nabídky společně s ověřeným modelem Mixino. Novinka nese technologicky to nejlepší, co Catlike dokáže nabídnout. Španělé mluví o tom, že právě Kilauea nejlépe definuje identitu značky. Dáváme za pravdu - podobnou přilbu budete těžko hledat. Bezkonkurenční koeficient aerodynamiky, použití aramidu a jak si můžete všimnout, speciální oválný tvar –  to je nový vrchol nabídky, s lehce krkolomným názvem – Kilauea.
 
Catlike Whisper Oval - součet zkušeností v jedné tretře


 
Španělská značka se velice pyšní tím, že na svém novém modelu treter zúročila z minulosti co se dalo. 10 let vývoje v jedné tretře tedy zní jako hodně přesvědčivý argument. Nový model je nabízen ve verzi jak pro MTB, tak se silniční konstrukcí. Na té se podepsali nejen vývojáři, ale také ti nejlepší jezdci Catlike se svými poznatky. Speciálně byla pozornost věnována vyřešení co nejlepšího obepnutí nohy a především části kolem paty, aby se tretra neměla šanci vyzouvat. Tomu samozřejmě napomáhá i utahovací systém BOA, na který výrobce poskytuje doživotní záruku. A jak že byla vyřešena právě ona pata? Použitím materiálu Clarino, což je speciální mikrovlákno s minimální hmotností, které je třikrát silnější než pravá kůže.
 
Více info a kompletní nabídka Catlike na www.cyklosvec.cz.

Zdroj a foto: TZ CykloŠvec



Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

Nejlepší okamžiky - 2024 Absa Cape Epic
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Galaxy Whip
27.03.2024 | Kategorie: ostatní
Novinka Whip mezi oblíbenými BMX koly značky GALAXY se staví na pozici top modelu zejména díky materiálu rámu a vidlice, kterým je v tomto případě ušlechtilá Cr-Mo ocel.
Cannondale Scalpel 2024: Nový přístup k XC závodnímu kolu
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Cannondale, známý svými inovativními řešeními v oblasti horských kol, představuje svůj nejnovější model pro rok 2024 - Scalpel. Toto kolo přichází s několika významnými aktualizacemi, které by mohly změnit hru v oblasti cross-country (XC) závodů.
AKCE TÝDNE: nejvýhodnější týdenní nabídky (25.3-31.3.2024)
25.03.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne

Vítejte v novém týdnu plném neodolatelných slev! Přinášíme Vám exkluzivní výběr nejlepších nabídek, které si nesmíte nechat ujít. Objevujte s námi ty nejzajímavější produkty, které splní všechna Vaše očekávání a ještě více.


Beers a Grotts slaví vítězství v Cape Epic, Stošek s Vakočem vybojovali osmé místo
24.03.2024 | Kategorie: MTB

Jubilejní dvacátý ročník prestižního závodu dvojic Cape Epic vyvrcholil vítězstvím domácího jihoafrického jezdce Matthewa Beersa a jeho amerického kolegy Howarda Grottse. Nejlepšími Čechy se stali Martin Stošek a Petr Vakoč, kteří vybojovali osmou příčku. 

 
» více novinek a videí