Nová kola Fulcrum Sharq: Aerodynamičtější než kdy dříve

Nová kola Fulcrum Sharq: Aerodynamičtější než kdy dříve

Datum vydání: 07.06.2024

Fulcrum Sharq 2024, nově vydaná kola od italské značky Fulcrum, přinášejí revoluční změnu v oblasti kol pro silniční, all-road a gravel cyklistiku.



Kola Fulcrum Sharq se snadno rozpoznají díky svému výraznému vlnitému profilu. Tento profil začíná symetrickou vlnou u ložiska paprsku s hloubkou 47 mm v nejhlubším bodě a 42 mm v nejmělčím. Při pohledu na strany ráfku zjistíte, že tvar ráfku je asymetrický, s agresivním sklonem od základny křivky a pomalejším sklonem směrem dozadu. Tento jedinečný design nejen zlepšuje aerodynamiku, ale také zvyšuje stabilitu kola při bočním větru.



Fulcrum Sharq jsou vynikající kola, která se opravdu uplatní na dlouhých, rychlých úsecích s nerovným terénem. Jsou skvělé v náročných větrných podmínkách a nabízejí vynikající stabilitu při bočním větru. Kola jsou také velmi jistá při sjezdech a překvapivě tichá.



Kola Fulcrum Sharq 2024 jsou vyrobena z vysoce kvalitního karbonu, což jim dodává lehkost a pevnost. Ráfky mají šířku 21 mm, což umožňuje použití širokých pneumatik pro lepší trakci a komfort. Kola jsou dělané pro kotoučové brzdy ale to je u nových kol již zvykem.



Kola Fulcrum Sharq 2024 představují skvělý přínos pro cyklisty hledající výkonná kola pro různé terény. Ať už je to silnice, all-road nebo gravel, tato kola nabízejí vynikající jízdní vlastnosti a stabilitu. Jejich jedinečný vlnitý design je nejen vizuálně atraktivní, ale také přispívá k jejich výjimečné aerodynamice a stabilitě v bočním větru.
Vzhledem k jejich vysoké ceně jsou kola Fulcrum Sharq určena pro vážné cyklisty, kteří hledají výkonná a technologicky pokročilá kola.




Autor: Tým CykloRepublic
Foto: Fulcrum



Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Peter Sagan jel svůj poslední závod, vybojoval stříbrnou medaili na mistrovství Slovenska MTB
24.07.2024 | Kategorie: MTB

Peter Sagan na Slovenském mistrovství horských kol v Košicích obsadil druhé místo. Tento výsledek pravděpodobně znamenal jeho poslední profesionální závod. 

 
Sokolovská 24 MTB: 6. ročník – Mistrovství ČR na 24 hodin MTB
24.07.2024 | Kategorie: MTB, ostatní
Již po šesté se uskuteční oblíbený vytrvalostní závod Sokolovská 24 MTB.
Výsledky: MČR XCO Harrachov
20.07.2024 | Kategorie: MTB
Kompletní výsledková listina z MČR v Harrachově.
Giant představil nejnovější generaci svých gravel kol
18.07.2024 | Kategorie: MTB, cyklokros
Nová řada gravel kol je vybavena vnitřním vedením kabelů a integrovaným úložným prostorem pro vyšší rychlost a všestrannost.
Perfektní sportovní doplněk – prémiové samolepky na kolo
16.07.2024 | Kategorie: Komerční sdělení

Vítejte ve světě, kde váš cyklistický zážitek právě dostal novou dimenzi. StickersMakers vyrábí prémiové samolepky určené pro amatérské i profesionální sportovce.

» více novinek a videí