Nejnašlapanější modely mezi elektrokoly Crussis pro rok 2021

Nejnašlapanější modely mezi elektrokoly Crussis pro rok 2021

Datum vydání: 30.03.2021

Hledáte to nejlepší elektrokolo, v jehož​ sedle se budete cítit jako ryba ve vodě, vyrazíte odhodlaně a s radostí vstříc dobrodružství, nekonečným dálkám i malebným výhledům?


Špičkové elektrokolo Crussis vás rozhodně nezklame, a v jeho sedle na čerstvém vzduchu nejen přijdete na příjemnější myšlenky, ale také zapracujete na své postavě i kondici. A v roce 2021 si pro vás značka Crussis připravila skutečné skvosty mezi elektrokoly.

 

 

Elektrokola Crussis potěší amatéry i profesionály

 

Ať už jste se teprve úspěšně vymanili ze spárů lenošení a chystáte se svůj život chytit za aktivnější a spokojenější začátek, nebo jste zapáleným cyklistou, který v sedle kola či elektrokola našlapal už pěkných pár tisícovek kilometrů, český výrobce elektrokol Crussis má pro každého z vás ideální model elektrokola.

 

Elektrokola Crussis zdobí nejen bohaté modelové řady, ale především špičkové komponenty, pokrokový technologický vývoj a kvalitní zpracování. Ať už toužíte po výletech městem či v tichu přírody, sníte o rekreačních cyklo výletech nebo super adrenalinových zážitcích, pak má pro každého cyklistu značka Crussis to pravé elektrokolo na míru jeho snům. Horská elektrokola Crussis zvládnou lehký i náročný terén, městská elektrokola hbitě prokličkují městem v rytmu atraktivního designu a v sedle krosového či trekingového elektrokola Crussis si můžete svou jízdu přizpůsobit jak městu, tak i lehkému terénu.

Výšky, dálky i překážky – to není nic, co by elektrokolo Crussis hravě nezvládlo!

 

Elektrokola Crussis 2021 přiváží atraktivní novinky

 

Ještě více zážitků, pohody i adrenalinu slibují nové modelové řady elektrokol Crussis 2021.

A na které nejzajímavější novinky se můžete těšit?


Elektrokola Crussis 2021 nabízí:

  • nové elektropohony italské značky OLI, které dosahují točivého momentu 83 Nm a zdobí je skvělé jízdní vlastnosti
  • silnější baterie o kapacitě 17,5Ah pyšnící se delší dojezdovou vzdáleností a u modelů elektrokol Crussis s motory BAFANG pak dokonce baterii o kapacitě 20Ah a 25Ah
  • špičkové komponenty
  • intuitivní a snadno ovladatelný displej s uživatelsky příjemným českým menu
  • atraktivní design
  • velmi příznivou pořizovací cenu

Modelové řady elektrokol Crussis 2021 vás nenechají v klidu

 

A rozhodně rozproudí vaši touhu vyšvihnout se do jejich sedla a na vlastní kůži vyzkoušet, co vše tyto elektrocyklistické skvosty dokáží. A není toho rozhodně málo!

Rozhodně vás nadchne modelová řada Crussis 2021 s motory Bosch, které jsou vždy zárukou dokonalých jízdních vlastností a skvělých cyklistických zážitků. Vybírat můžete z modelů dámských horských elektrokol CRUSSIS E-GUERA a CRUSSIS E-FIONNA, která ctí speciálně upraveným rámem specifika ženské postavy. Na své si pak přijdou jak cyklistky, tak i cyklisté s modely horských elektrokol CRUSSIS E-LARGO a CRUSSIS E-ATLAND i celoodpruženým modelem CRUSSIS E-FULL.
 

Chladnými vás nenechá ani nejvyšší modelová řada elektrokol Crussis 9.6 2021, která nabízí jak horská, tak i vyhledávaná krosová elektrokola. Pod kapotou těchto elektrokol si dokonale notuje prvotřídní elektropohon Bafang a baterie o kapacitách 20 Ah nebo 25 Ah, slibující úchvatnou dojezdovou vzdálenost až 200 km.

 

A takové výlety s elektrokolem Crussis budou rozhodně stát za to! Tak teď už zbývá jen vybrat vhodný model, vybrat vhodnou velikost a vyrazit do sedla vzhůru nový zážitkům. 
 
Zdroj a foto: Crussis


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

DT Swiss představil nový Ratchet DEG Freehub s vůbec nejnižším záběrovým úhlem
19.04.2024 | Kategorie: ostatní
DT Swiss, světový lídr v oblasti cyklistických komponentů, představil svůj nejnovější produkt - Ratchet DEG freehub. Tento freehub je výsledkem dlouhých let vývoje a inovací, které DT Swiss přináší do světa cyklistiky.
Světový pohár horských kol na Vysočině spustil nový web i přihlášky do doprovodných závodů
19.04.2024 | Kategorie: MTB
Světový pohár horských kol v Novém Městě na Moravě odstartuje již 24. 5. 2024!
Když vozík, tak jednokolka – proč se vyplatí na ně přesedlat
18.04.2024 | Kategorie: ostatní
Táhnout za sebou na kole vozík nemusí být otrava. Pravda, když se řekne cyklovozík, každému hned naskočí obrázek neforemné dvoukolové boudy s praporkem, která ztěžuje předjíždění na už tak úzkých a vybombardovaných okrskách.
Zahájení cykloturistické sezóny s Harmony a CykloŠvec v Písku
18.04.2024 | Kategorie: ostatní
Zveme vás na ZAHÁJENÍ CYKLOTURISTICKÉ SEZÓNY v Písku v sobotu 20. 4. 2024.
Yeti SB165 2024 nově v mullet konfiguraci
17.04.2024 | Kategorie: MTB
Yeti SB165 2024 je nejnovější přírůstek do rodiny horských kol Yeti, který přináší několik inovací a vylepšení. Toto kolo je určeno pro náročné terény a bike parky a je navrženo tak, aby poskytovalo vynikající jízdní vlastnosti a vysoký výkon.
» více novinek a videí