Návrat Favoritu Brno ze soustředění ve Španělsku

Návrat Favoritu Brno ze soustředění ve Španělsku

Datum vydání: 23.02.2021

Cyklisté silničního týmu m​užů Favoritu Brno se vrátili z třítýdenního kempu ve španělské Esteponě, kde našli ideální podmínky pro trénink na kolech Stevens

„Odtrénovali jsme přesně to, co jsme chtěli. Nikdo nebyl nemocen a klimatické podmínky pro trénink byly výborné. Měli jsme s sebou i dva juniory, Štěpána Teleckého a Štěpána Širokého, kteří si pobyt ve Španělsku ještě prodloužili do konce února,“ prozradil šéftrenér Favoritu František Trkal. 

„S přípravou do této doby jsem spokojen, teď by bylo ideální na kvalitní trénink v teple navázat. V plánu máme na začátek března soustředění a první závody v chorvatské Poreči. S organizátory komunikujeme. Zatím tvrdí, že se závody uskuteční, ale je tam pořád nejistota a ze dne na den se vše může změnit. Takže vymýšlím i záložní varianty. Také musíme brát v potaz i finanční stránku za testy na COVID-19, jak při vstupu na území Chorvatska, tak testy na závodech a samozřejmě při návratu zpět do České republiky… Musíme to rozseknout během příštího týdne,“ dodal šéftrenér.

 


Foto: Radomír Inek, Jan Brychta / SvětCyklistiky.cz, Zdroj TZ: Favorit Brno


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Domácí Holubová a rakouský Bairov ovládli první Český pohár v městě Touškov
07.05.2024 | Kategorie: MTB

Město Touškov hostilo start 34. ročníku Českého poháru XCO a domácí Adéla Holubová si zde vydobyla vítězství mezi ženami. Společně s ní si slavnostní chvíle užíval Rakušan Mario Bair, který ovládl mužskou kategorii.

 
Začíná ME XCO v Cheile Gradistei, bez nemocného Cinka, Srnské a Novotného!
06.05.2024 | Kategorie: MTB
V rumunském horském resortu Cheile Gradistei ve středu začne Mistrovství Evropy horských kol v olympijském cross country, Short tracku a štafetách.
AKCE TÝDNE: Nejvýhodnější týdenní nabídky (6.5-12.5.2024)
06.05.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne
Vítejte v novém týdnu plném neodolatelných slev! Přinášíme Vám exkluzivní výběr nejlepších nabídek, které si nesmíte nechat ujít. Objevujte s námi ty nejzajímavější produkty, které splní všechna Vaše očekávání a ještě více.
Colnago G4-X: Aerodynamické prvky i na gravel kole
01.05.2024 | Kategorie: ostatní, silniční
Colnago, prestižní italský výrobce jízdních kol, právě oznámil vydání svého nejnovějšího modelu, Colnago G4-X 2024. Tento model představuje nejnovější inovace a technologie v oblasti cyklistiky a slibuje, že posune hranice toho, co je možné na kole dosáhnout.
Stevens E-Maverick
01.05.2024 | Kategorie: MTB
Lehký a hravý pro maximální zábavu na stezce - to bylo zadání pro vývoj nové řady E-Maverick Light Assist e-fully.
» více novinek a videí