NOVA CUP v Sázavě oslavil se známými osobnostmi Společné století

NOVA CUP v Sázavě oslavil se známými osobnostmi Společné století

Datum vydání: 18.06.2018

Na sobotním startu třetího závodu seriálu NOVA CUP v  Sázavě se sešli nejen profesionální závodníci, rodiny s dětmi, ale také významné osobnosti jako je přední český kardiochirurg Jan Pirk s týmem lékařů z IKEMU, Dominik Hašek v barvách týmu Smarty nebo bývalý profesionální cyklista František Raboň.

Závodní pole rozšířili jezdci v dresech TV NOVA s moderátorem Štěpánem Sokolem nebo tým jezdců zastupující místní sklárny Kavalier.
 
Pro závodníky byly přichystané tři trasy různých délek, kdy tu nejkratší Nova jízdu s 16 kilometry zvládly ujet i rodiny s dětmi. Na čtyřiceti kilometrové trase si poměřily síly kromě jiných i týmy.
 


Na nejdelší osmdesáti kilometrovou trať se vydali ti nejodvážnější spolu s profesionálními jezdci, z nichž byl nejrychlejší Filip Adel a z žen Milena Cesnaková. Dominantou dětských závodů se startovným zdarma díky sponzoru Apache byl obrovský plyšový medvěd, kterého si odnesl vítěz kategorie odrážedel. Soutěž týmu, jež probíhala za podpory ZPMV ČR, vyhráli HZS Královéhradeckého kraje.
 

Česko jede Sázava měl i symbolickou rovinu, když na tvářích účastníků bylo možné vidět vlaječky s českou trikolorou oslavující Společné století – sto let od vzniku samostatného československého státu.
 
Novinkou na závodě byla exkluzivní služba vyprání a usušení oblečení zdarma, kterou nabízel všem zúčastněných partner závodu AEG.
 

 
V závěru byli vítězové obdarování hodnotnými cenami z místních skláren Kavalier, elektronikou NiceBoy, pivem z havlíčkobrodského pivovaru Rebel, dále také GPS od firmy OniSystem a originálními visačkami NOVA CUP od Aria Pura.
 


Nakonec proběhlo slosování o poukaz od Českých drah na týden neomezeného cestování, mobilní nízkotlaký čisticí stroj s bateriovým pohonem Kärcher OC, peněžní poukaz na výživu Nutrend nebo poukazy na ubytování v hotelu Chateau Kotěra a Vinařství pod Hradem.

28. července 2018 se pod záštitou NOVA CUPU uskuteční závod Sahara Race v blízkosti Hradce Králové v lomu Marokánka, kde si na své přijdou nejen milovníci písčitého terénu.
 
Výsledky závodu Česko jede Sázava jsou dostupné na zde.


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

Američan Blevins a Švédka Rissvedsová triumfují v cross country v Mairipoře
15.04.2024 | Kategorie: MTB
Po úvodním závodě short tracku se závodníci v Mairipoře opět sešli na startu, tentokrát na cross country. Mezi muži si pro vítězství dojel Američan Christopher Blevins, zatímco u žen triumfovala Švédka Jenny Rissvedsová. 
AKCE TÝDNE: Nejvýhodnější týdenní nabídky (15.4-21.4.2024)
15.04.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne
Nový týden, nová vlna slev! Přinášíme Vám čerstvou dávku výhod a jedinečných příležitostí. Pojďte s námi objevovat nejnovější a nejatraktivnější nabídky týdne.
Úvodní závod seriálu Prima CUP přilákal téměř tisíc závodníků
15.04.2024 | Kategorie: MTB
Závodem Decathlon Hradec Králové odstartoval v sobotu 13. dubna desetidílný seriál horských kol Prima CUP.
Gaze a Richards triumfují v úvodním závodě Světového poháru horských kol v Mairiporu
14.04.2024 | Kategorie: MTB

Světový pohár horských kol odstartoval v brazílském městě Mairipora napínavým závodem short tracku pro elitní kategorie. Evie Richards z týmu Trek Factory a mistr světa Samuel Gaze z Alpecin Deceuninck triumfovali na náročné trati, předznamenávajíc tak další události v seriálu. 

 
Allegro TEST: Giant Reign 1
13.04.2024 | Kategorie: MTB, Testy
Giant letos představil mnoho novinek. My jsme si posvítili na Giant Reign z roku 2023. Reigna jsme vzali do jeho přirozeného prostředí, a to do závodního nasazení na pořádný kopec.
» více novinek a videí