Červnový NOVA CUP jede do Sázavy

Červnový NOVA CUP jede do Sázavy

Datum vydání: 06.06.2018

Česko jed​e Sázava, tak se jmenuje třetí díl cyklistického seriálu NOVA CUP 2018, který se z Královéhradeckého kraje přesouvá do středních Čech.

Stejně jako na předchozích akcích nabídne sázavský podnik tři trasy, nezapomenutelné sportovní zážitky, veškerý potřebný komfort a zázemí s výhledem na hlavní dominantu města, na jeden z nejstarších benediktinských klášterů v Čechách. Sázava je také proslulá sklářským řemeslem, jež více jak sto let prezentuje doma i ve světě.

Všechny tratě vedou podél řeky Sázavy vzhůru, aby se sjezdy navracely zpět. K tomu se přidává to nejlepší z místního okolí – brody, sázavské přítoky, místní singletraily, lesní cesty a tu a tam nějaký asfalt.

Pro rodiny s dětmi je tradičně připravena Nova jízda o délce necelých 20 kilometrů. Tuto nenáročnou trať zvládne každý, kdo se příležitostně vydává na kolo.



Střední trasu B o vzdálenosti 40 kilometrů volí sportovci, kteří si chtějí užít adrenalinové dopoledne v pestrém sázavském terénu. Dostatečně odhodlaní závodníci si mohou vychutnat nejnáročnější 80 kilometrovou trasu zajímavou nejen pro profesionály, ale i hobbíky.


Na startu se tradičně potkají zcela zdarma i děti díky sponzoru, výrobci kol Apache.

Všichni účastníci na trasách A, B a Nova jízdy získají skvělou památku na sázavský podnik, tou je originální skleněný hrnek značky Simax, který malovaly děti z místní mateřské a základní školy. V rámci startovního balíčku, kromě startu na vybrané trase a zpracování výsledků, dále obdržíte teplé jídlo, pivo a limo z Havlíčkobrodského pivovaru a italskou kávu Segafredo. Po závodě můžete využít mytí kola v zóně Kärcher. Novinkou na sázavském podniku bude také stánek AEG WashPoint, kde vám zdarma vyperou a usuší sportovní oblečení. Domů tak můžete vyrazit čistí a vyvonění.

Dále se můžete těšit na skvělé ceny od partnerů seriálu. Chybět nebudou produkty od hlavního partnera seriálu Mitas, elektronika Niceboy, originální vůně NOVA CUP od Aria Pura, víkendové poukazy do Hotelu Chateau Kotěra, Vinařství pod Hradem a Hotelu Alpenhof. Lákavou výhrou je poukázka na týdenní cestování s národním dopravcem České dráhy nebo mobilní nízkotlaký čisticí stroj s bateriovým pohonem Kärcher OC.



Přijeďte si 16. června užít skvělé sportovní dopoledne a poznat to nejlepší z okolí Sázavy.

Více informací o závodě najdete na Česko jede Sázava.
Informace o projektu Česko jede.




Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

Nejlepší okamžiky - 2024 Absa Cape Epic
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Galaxy Whip
27.03.2024 | Kategorie: ostatní
Novinka Whip mezi oblíbenými BMX koly značky GALAXY se staví na pozici top modelu zejména díky materiálu rámu a vidlice, kterým je v tomto případě ušlechtilá Cr-Mo ocel.
Cannondale Scalpel 2024: Nový přístup k XC závodnímu kolu
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Cannondale, známý svými inovativními řešeními v oblasti horských kol, představuje svůj nejnovější model pro rok 2024 - Scalpel. Toto kolo přichází s několika významnými aktualizacemi, které by mohly změnit hru v oblasti cross-country (XC) závodů.
AKCE TÝDNE: nejvýhodnější týdenní nabídky (25.3-31.3.2024)
25.03.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne

Vítejte v novém týdnu plném neodolatelných slev! Přinášíme Vám exkluzivní výběr nejlepších nabídek, které si nesmíte nechat ujít. Objevujte s námi ty nejzajímavější produkty, které splní všechna Vaše očekávání a ještě více.


Beers a Grotts slaví vítězství v Cape Epic, Stošek s Vakočem vybojovali osmé místo
24.03.2024 | Kategorie: MTB

Jubilejní dvacátý ročník prestižního závodu dvojic Cape Epic vyvrcholil vítězstvím domácího jihoafrického jezdce Matthewa Beersa a jeho amerického kolegy Howarda Grottse. Nejlepšími Čechy se stali Martin Stošek a Petr Vakoč, kteří vybojovali osmou příčku. 

 
» více novinek a videí