NOVA CUP 2019: Dominik Hašek na startu v Hradci Králové

NOVA CUP 2019: Dominik Hašek na startu v Hradci Králové

Datum vydání: 13.03.2019

Již 13. dubna odstartuje úvodní závod seriálu NOVA CUP 2019 a u jeho startu nebude chybět stejně jako v loňském roce legendární hokejový brankář a olympijský vítěz z Nagana 1998 Dominik ​Hašek.

Dominik je rovněž se značkou Smarty tváří celého seriálu NOVA CUP 2019.
 
Právě Hradec Králové je ideálním místem, kde započít cyklistickou sezónu. Na výběr jsou tři trasy. Pro závodníky a nadšené bikery je to 90 a 60 kilometrů. Pro rodiny s dětmi je připravena Nova jízda na 25 kilometrů. Dominik Hašek odstartuje cyklistickou sezónu na trase dlouhé 60 kilometrů.

„Na úvodní závod se už moc těším. Jsem rád, že první závod se jede právě mezi Hradcem a Pardubicemi, kde nejsou kopce, protože po zimě ještě nebudu moc rozježděný. Samozřejmě, Marokánka, tedy pískovcový polozatopený lom s jeho krátkým, ale strmým sjezdem vím, že bude stát za to. Určitě stejně jako loni zůstanu u šedesáti kilometrů. Nějakých pár stovek kilometrů mít naježděno budu. Ale nerad bych na úvod přetáhl strunu,“ upřesnil Dominik Hašek. 

Pískový lom Marokánka je právě jedním z bodů, který zpestří trasu na 60 a 90 kilometrů. Na deseti kilometrech nově zbudovaných trailů nebudou chybět například klopénky, zábavné skoky, dřevěné lávky či uměle vytvořená sekce z kamenů.

„Technické pasáže jistě závodu prospějí. Já s přípravou právě začínám. Střídám silničku s bikem podle chuti a času,“ říká natěšeně Dominik Hašek.  


Dominik Hašek v loňském roce nevynechal žádný maratonský podnik NOVA CUPU a obdobné plány má i letos.

„I letos se budu snažit zúčastnit každého závodu. To samozřejmě kromě jiného předpokládá, že budu muset být fit a musí se mi vyhýbat zranění. Určitě každého zvu na letošní seriál NOVA CUPU a těším se na setkání na jednotlivých závodech,“ zve na další podniky tvář seriálu NOVA CUP 2019 Dominik Hašek.

Neváhej a zaregistruj se do 24. března za nejvýhodnější cenu. Jak bývá na NOVA CUPU zvykem, nebudou chybět ani dětské závody. Ty se odehrají v prostoru Všesportovního stadionu během sobotního dopoledne.
 
Foto: Jan Brychta



Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Čábelická na ME v XCC devátá, junior Bažant sedmý
09.05.2024 | Kategorie: MTB
Deštivé a bahnité počasí ovlivnilo úvodní závod evropského šampionátu v rumunském Cheile Gradistei.
Světový pohár horských kol: Novinky z Arény 3 týdny před akcí
09.05.2024 | Kategorie: MTB

Vysočina Aréna se pilně připravuje na každoroční svátek, a tedy další díl nejprestižnějšího seriálu závodů horských kol UCI MOUNTAIN BIKE WORLD SERIES, který proběhne už za 3 týdny, v termínu 24. – 26. května. Na co lákají pořadatelé diváky? 

 
Domácí Holubová a rakouský Bairov ovládli první Český pohár v městě Touškov
07.05.2024 | Kategorie: MTB

Město Touškov hostilo start 34. ročníku Českého poháru XCO a domácí Adéla Holubová si zde vydobyla vítězství mezi ženami. Společně s ní si slavnostní chvíle užíval Rakušan Mario Bair, který ovládl mužskou kategorii.

 
Začíná ME XCO v Cheile Gradistei, bez nemocného Cinka, Srnské a Novotného!
06.05.2024 | Kategorie: MTB
V rumunském horském resortu Cheile Gradistei ve středu začne Mistrovství Evropy horských kol v olympijském cross country, Short tracku a štafetách.
AKCE TÝDNE: Nejvýhodnější týdenní nabídky (6.5-12.5.2024)
06.05.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne
Vítejte v novém týdnu plném neodolatelných slev! Přinášíme Vám exkluzivní výběr nejlepších nabídek, které si nesmíte nechat ujít. Objevujte s námi ty nejzajímavější produkty, které splní všechna Vaše očekávání a ještě více.
» více novinek a videí