Mitas Gočárovy schody za účasti Neff, Wloszczowské, Gigera a Wawaka!

Mitas Gočárovy schody za účasti Neff, Wloszczowské, Gigera a Wawaka!

Datum vydání: 01.08.2017

Třetí ročník exhibičního závodu v centru Hradce Králové nabídne extrémně nabitou startovní listinu!

Královéhradecká metropole přivítá na exhibičním závodě Mitas Gočárovy schody hvězdná jména. Startovní listina čítá celý profesionální Kross Racing Team, který má ve svých řadách jména švýcarských, Jolandy Neff a Fabiana Gigera, a polských jezdců, Maji Włoszczowské a Bartlomieje Wawaka.
 


Diváci tak na Svatého Václava, 28. září, kdy se akce Mitas Gočárovy schody v historickém centru Hradce Králové tradičně koná, mohou vidět v závodě na padesát minut a jedno kolo skvělou cyklistiku v podání těch nejlepších ve svém oboru. Zajímavostí letošního ročníku je také pro profesionální jezdce rozšíření závodního okruhu o další schody, které znásobí již tak technicky náročný profil trati.

Název: Mitas Gočárovy schody
Datum: 28. září 2017
Místo: Hradec Králové, Velké náměstí
Informace o závodě: www.novacup.cz



Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

Nejlepší okamžiky - 2024 Absa Cape Epic
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Galaxy Whip
27.03.2024 | Kategorie: ostatní
Novinka Whip mezi oblíbenými BMX koly značky GALAXY se staví na pozici top modelu zejména díky materiálu rámu a vidlice, kterým je v tomto případě ušlechtilá Cr-Mo ocel.
Cannondale Scalpel 2024: Nový přístup k XC závodnímu kolu
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Cannondale, známý svými inovativními řešeními v oblasti horských kol, představuje svůj nejnovější model pro rok 2024 - Scalpel. Toto kolo přichází s několika významnými aktualizacemi, které by mohly změnit hru v oblasti cross-country (XC) závodů.
AKCE TÝDNE: nejvýhodnější týdenní nabídky (25.3-31.3.2024)
25.03.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne

Vítejte v novém týdnu plném neodolatelných slev! Přinášíme Vám exkluzivní výběr nejlepších nabídek, které si nesmíte nechat ujít. Objevujte s námi ty nejzajímavější produkty, které splní všechna Vaše očekávání a ještě více.


Beers a Grotts slaví vítězství v Cape Epic, Stošek s Vakočem vybojovali osmé místo
24.03.2024 | Kategorie: MTB

Jubilejní dvacátý ročník prestižního závodu dvojic Cape Epic vyvrcholil vítězstvím domácího jihoafrického jezdce Matthewa Beersa a jeho amerického kolegy Howarda Grottse. Nejlepšími Čechy se stali Martin Stošek a Petr Vakoč, kteří vybojovali osmou příčku. 

 
» více novinek a videí