Mitas Gočárovy schody tradičně 28. září!

Mitas Gočárovy schody tradičně 28. září!

Datum vydání: 20.08.2019

Historické centrum města Hradec Králové bude již pátým rokem patřit cyklistické exhibici Mitas Gočárovy schody

Akce spadající do Calendaria Regina, tedy do skupiny nejvýznamnějších akcí pořádaných v tomto roce v Hradci Králové, odstartuje již dopoledne dětskými závody.

 
Tyto jsou pro děti do 12 let zcela zdarma díky partnerovi Chupa Chups. Ve 14 hodin odstartuje kategorie Hobby a v 15 hodin Expert na šest respektive sedm kol.


 
Po závodě kategorie Expert následuje představení kategorie Elite, tedy nejlepších jezdců v této kategorii.
 


Jistě nejvýraznější postavou světové cyklistiky bude domácí reprezentant Ondřej Cink či polská reprezentantka Maja Wloszczowska. Na představení následně naváže závod 1+1 pro dvojice dospělého s dítětem. Elitní ženy se vydají v 17 hodin na osmi kolový závod. Muži je budou následovat v 17:45.

 
Poté dostane prostor veřejnost. Ta si okruh o délce 1,5 kilometru zakusí v běžeckých závodech, jež odstartují v 19:30 a běží se na tři kola.
 


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Škoda Auto Dolní Morava startuje 8. června
14.05.2024 | Kategorie:
Dolní Morava se stane již po šesté dějištěm seriálu horských kol Prima CUP a jak už zde bývá zvykem, cyklistika nebude pouze jedinou možností, jak si užít druhý červnový víkend.
Evropský šampionát horských kol: Kryštof Bažant vybojoval stříbrnou medaili
13.05.2024 | Kategorie: MTB
Páteční program na evropském šampionátu horských kol nabídl divácky atraktivní štafetové závody. O titul se mezi sebou popraly národní týmy v čele s Itálií, která si odnesla zlato.
Objevte kouzlo cyklistiky na závodě ČEZ Sázava
13.05.2024 | Kategorie: MTB
15. června se ve středočeské Sázavě sejde několik stovek bikerů, aby společně odstartovali 24. ročník závodu ČEZ Sázava. Jeden z nejznámějších MTB závodů u nás nabízí osvědčené trasy, které baví nejen sportovním zážitkem, ale i nezapomenutelnými výhledy.
Soutěž o produkty CykloStar!
13.05.2024 | Kategorie: ostatní, Soutež

Soutěžte o produkty CykloStar – předním českým výrobcem čistících prostředků pro Vaše kolo. Pro zapojení do soutěže stačí přidat fotografii na sociální síť Instagram s cyklistickým kontextem.

Pravidla Soutěže CykloStar
13.05.2024 | Kategorie: soutěž
» více novinek a videí