MetaXtren Krkonoše nabídne skvělou trasu a lákavé ceny

MetaXtren Krkonoše nabídne skvělou trasu a lákavé ceny

Datum vydání: 03.08.2017

Pátý díl cyklistického seriálu horských kol pro širokou veřejnost NOVA CUP míří do Harrachova, známého turistického centra zimních radovánek zvaného také jako „krkonošská perla“.

Závod metaXtren Krkonoše se uskuteční v biatlonovém areálu, respektive Sportovním klubu policie známém jako „Kolečko“, kde se v zimě konají významné sportovní akce jako je například Český pohár v biatlonu.  
 

 
Program bude bohatý, když jsou pro účastníky připraveny celkem čtyři trasy různých délek i náročnosti. Pro děti jsou tradičně připraveny dětské závody, jež odstartuje samotný král hor, Krakonoš.
 
Avšak tím nejsledovanějším závodem bude trasa Extreme, jenž se se svojí délkou 165 kilometrů a převýšením 5.182 metrů řadí k nejnáročnějším v České republice. Trasa vede z Harrachova do Bikeparku v Rokytnici nad Jizerou a Špindlerova Mlýna přes Svatého Petra na nejvyšší bod závodu, kterým je Petrova bouda ve výšce 1.288 metrů. Poté jezdci míří do Polska, kde navštíví Wysoki Kamien, Singltrek Zajecznik a pramen Jizery, odkud se vrací zpět do Harrachova.
 

 
Odměna za vítězství na trase Extreme, jež loni opanoval olympionik Jan Škarnitzl, je nadmíru lákavá, když pro první tři muže daroval hlavní partner závodu metaXtren prize money v hodnotě 1.999 EUR. Pro první tři ženy je připraveno prize money v hodnotě 450 EUR. První žena si přijde na 200 EUR, druhá na 150 EUR a třetí 100 EUR. Oceněné vyšperkuje originální ručně vyráběná trofej od Crystalite Bohemia.
 

Z trasy Extreme vycházejí i zbylé tři trasy o délce 81, 50 a 27 kilometrů. Trať o délce 27 kilometrů pod názvem Nova jízda bude opět jedna z těch nejméně náročných tak, aby jízdu zvládli rodiny s dětmi i začátečníci. Výherci nebudou litovat, jelikož první muž získá dárkový poukaz do Hotelu Alpenhof v Rakousku pro 2 osoby na 2 noci s polopenzí. Nejrychlejší žena se bude těšit z poukazu pro 2 osoby na 2 noci s polopenzí a neomezeným vstupem do Aquaparku do nedalekého Hotelu Aquapark Špindlerův Mlýn. Radost z vítězství budou mít i starší žákyně a žáci, kteří získají sportovní kameru NiceBoy – VEGA.
 

Velikým lákadlem jsou také pro všechny oceněné pamětní medaile, ale také výrobky značky metaXtren podporující výkonnost a regeneraci před fyzickou aktivitou, produkty značky Mitas, Kalas Sportswear, 4PM.cz a NiceBoy. Na své si přijdou i milovníci piva, když se opět na všechny oceněné dostane havlíčkobrodské pivo značky Rebel.
 
Při registraci se můžete těšit z kompletního startovního balíčku, který zahrnuje startovné na jedné z tras, produkt značky metaXtren, alkoholické a nealkoholické pití Rebel, občerstvení na trase, zpracování výsledků a možnost mytí kola a mnoho dalších výhod od partnerů seriálu. Navíc přihlášení do 11. srpna mají nárok na zlevněné startovné o 100 Kč.


 
Využijte prázdninové nálady a zpříjemněte si cestu na NOVA CUP rodinným výletem do okolí Harrachova, kde se nabízí hned několik zajímavých destinací. Nezapomenutelný zážitek budete mít z návštěvy Mamutího můstku, kam vás zaveze vyhlídkový vláček, jenž tradičně odjíždí od skláren v Harrachově, které rovněž patří k významným místům ve městě. Dále tu můžete absolvovat exkurzi nebo navštívit originální pivní lázně.
 
Více informací o závodě na www.novacup.cz.


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

Nejlepší okamžiky - 2024 Absa Cape Epic
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Galaxy Whip
27.03.2024 | Kategorie: ostatní
Novinka Whip mezi oblíbenými BMX koly značky GALAXY se staví na pozici top modelu zejména díky materiálu rámu a vidlice, kterým je v tomto případě ušlechtilá Cr-Mo ocel.
Cannondale Scalpel 2024: Nový přístup k XC závodnímu kolu
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Cannondale, známý svými inovativními řešeními v oblasti horských kol, představuje svůj nejnovější model pro rok 2024 - Scalpel. Toto kolo přichází s několika významnými aktualizacemi, které by mohly změnit hru v oblasti cross-country (XC) závodů.
AKCE TÝDNE: nejvýhodnější týdenní nabídky (25.3-31.3.2024)
25.03.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne

Vítejte v novém týdnu plném neodolatelných slev! Přinášíme Vám exkluzivní výběr nejlepších nabídek, které si nesmíte nechat ujít. Objevujte s námi ty nejzajímavější produkty, které splní všechna Vaše očekávání a ještě více.


Beers a Grotts slaví vítězství v Cape Epic, Stošek s Vakočem vybojovali osmé místo
24.03.2024 | Kategorie: MTB

Jubilejní dvacátý ročník prestižního závodu dvojic Cape Epic vyvrcholil vítězstvím domácího jihoafrického jezdce Matthewa Beersa a jeho amerického kolegy Howarda Grottse. Nejlepšími Čechy se stali Martin Stošek a Petr Vakoč, kteří vybojovali osmou příčku. 

 
» více novinek a videí