Maxbike mistrovství Planety již tento víkend

Maxbike mistrovství Planety již tento víkend

Datum vydání: 13.11.2018

V sobotu a v neděli 17. a 18. listopadu se na motolském velodromu uskuteční závody mistrovství České republiky v dr​áhové cyklistice v rámci tradičního mítinku Maxbike mistrovství Planety – Velká cena hlavního města Prahy.

Hlavní večerní program odstartuje v sobotu 17. listopadu v 16 hodin šampionátem České republiky v atraktivních vylučovacích závodech, které postupně proběhnou ve všech věkových kategoriích od nejmladších žáků po elitní kategorii žen a mužů. 
 
Doprovodný program nabídne závod nejmenších dětí na odrážedlech, týmoví mechanici se utkají v dovednostní soutěži a budou představeny cyklistické legendy naší historie i mistři současnosti.
 
Ve vloženém závodě sprinterů se utkají nejrychlejší cyklisté u nás - borci z Dukly Brno.
Večer vyvrcholí mistrovským závodem mužů v bodovačce na 40km.
 
Mistr republiky bude dekorován na velodromu v ulici Nad Hliníkem v pražském Motole kolem deváté hodiny večer, po vyhlášení vítězů proběhne slosování tomboly o nevídané ceny.
 
ČT Sport bude celý mítink zaznamenávat do následného hodinového sestřihu a zpravodajství na všech hlavních kanálech.
 
Vstupné je dobrovolné a bohaté občerstvení zajištěno. Planeta 2018 pokračuje v neděli mistrovským závodem žen v omniu a českým pohárem mládeže a mužů elite.
 
Kompletní výtěžek z tomboly, občerstvení a dobrovolného vstupného jde na konto týmu přípravky a mládeže cyklistické Dukly Praha.

Více informací na Facebooku akce.
 
Zdroj: pořadatelé


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

Nejlepší okamžiky - 2024 Absa Cape Epic
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Galaxy Whip
27.03.2024 | Kategorie: ostatní
Novinka Whip mezi oblíbenými BMX koly značky GALAXY se staví na pozici top modelu zejména díky materiálu rámu a vidlice, kterým je v tomto případě ušlechtilá Cr-Mo ocel.
Cannondale Scalpel 2024: Nový přístup k XC závodnímu kolu
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Cannondale, známý svými inovativními řešeními v oblasti horských kol, představuje svůj nejnovější model pro rok 2024 - Scalpel. Toto kolo přichází s několika významnými aktualizacemi, které by mohly změnit hru v oblasti cross-country (XC) závodů.
AKCE TÝDNE: nejvýhodnější týdenní nabídky (25.3-31.3.2024)
25.03.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne

Vítejte v novém týdnu plném neodolatelných slev! Přinášíme Vám exkluzivní výběr nejlepších nabídek, které si nesmíte nechat ujít. Objevujte s námi ty nejzajímavější produkty, které splní všechna Vaše očekávání a ještě více.


Beers a Grotts slaví vítězství v Cape Epic, Stošek s Vakočem vybojovali osmé místo
24.03.2024 | Kategorie: MTB

Jubilejní dvacátý ročník prestižního závodu dvojic Cape Epic vyvrcholil vítězstvím domácího jihoafrického jezdce Matthewa Beersa a jeho amerického kolegy Howarda Grottse. Nejlepšími Čechy se stali Martin Stošek a Petr Vakoč, kteří vybojovali osmou příčku. 

 
» více novinek a videí