Maraton v Harrachově 16. září opět nadchne

Maraton v Harrachově 16. září opět nadchne

Datum vydání: 09.09.2023

Je tu opět osvědčený maratonský Harrachov. Po Českém poháru v olympijském cross country se v biatlonovém areálu Na Kolečku 16. září uskuteční v pořadí sedmý závod seriálu Prima CUP, kterým je ČEZ Harrachov. 

Letos se zde již po druhé s odstupem měsíce sejdou nejlepší bikeři z celé České republiky a nejen z ní. Další ročník nejvyšší domácí soutěže Škoda Auto Český pohár v maratonu je navíc zapsán v Mezinárodním cyklistickém kalendáři UCI v kategorii C2.

Nejdelší trasa se bude odehrávat na česko-polských hřebenech a její podoby kratších variant povedou z velké části právě na polskou stranu. A že polská strana Krkonošského národního parku a její příroda má rozhodně co nabídnout.

Ti nejodvážnější se mohou zúčastnit trasy A, měřící 115 kilometrů s převýšením 3.500 metrů, která je určená pro opravdové bikery. Kratší trasa na 48 kilometrů jezdce také šetřit nebude a nastoupají tu rovných 1.000 výškových metrů. Zatímco oblíbená trasa C měřící 22 kilometrů bude odměnou pro všechny ostatní cyklonadšence.

Dětské závody do 10 let pak povedou v biatlonovém areálu Na Kolečku a o bikerské zážitky se postará pečlivě připravená trať tak, aby ji zvládl opravdu každý. Za své výkony dostanou krásné ceny od partnera dětských závodů hračkářství Pompo.

Pojďte s námi objevit kouzlo polských Krkonoš a jeho okolí. Všechny informace o závodě včetně registrací naleznete na stránce závodu
 
Foto: Jan Brychta


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Otevření cyklistické sezony 2024 Tatranu Kohoutovice
28.04.2024 | Kategorie: ostatní
Dne 27. dubna otevřeli cyklisté Tatranu Kohoutovice novou sezonu.
Canyon Neuron:ONfly – Elektrizující jízda nové generace!
26.04.2024 | Kategorie: MTB
Canyon představuje svůj nejnovější model elektrického horského kola, Neuron:ONfly 2024. Tento model přináší řadu inovací a vylepšení, které posouvají hranice toho, co je možné dosáhnout s elektrickým horským kolem.
Na Zličíně pokračuje ŠKODA Pražský MTB pohár 3. a 4. kolem
25.04.2024 | Kategorie: MTB
Dvojzávodem v oblíbené lokalitě Bike parku Calabrone Zličín pokračuje 27. a 28. dubna volnočasový seriál horských kol ŠKODA Pražský MTB pohár pro všechny věkové a výkonnostní kategorie cyklistů. Sobotní závod je vypsán také jako Mistrovství Středočeského kraje.
CykloStar na Prague Bike Festu již tento víkend
24.04.2024 | Kategorie: ostatní
Prague Bike Fest se již příští víkend vrací po úspěšné premiéře minulý rok na pražské Výstavište, kde na vás bude čekat dvoudenní program.
Skvělá cyklistika a tombola o kolo. To je závod Merida Stolové hory
23.04.2024 | Kategorie: MTB
V neděli 26. května ožije malebná oblast Machova na Náchodsku třetím závodem cyklistického seriálu Prima CUP.
» více novinek a videí