Španělská značka MMR představila své první elektrokolo Kaizen

Španělská značka MMR představila své první elektrokolo Kaizen

Datum vydání: 17.01.2024

Španělská značka MMR představila své první lehké elektrokolo poháněné motorem Bosch SX o výkonu 55 Nm. Kaizen je celokarbonové kolo na 29" kolech se 140mm zdvihu předního a zadního kola. Nejvyšší model 00 váží údajně 16,7 kg ve velikosti M, čímž se vyrovná modelům střední třídy karbonových elektrokol, částečně srovnatelnému lehkému eMTB od španělské značky Orbea.
 
Kaizen eBike od společnosti MMR je vybaveno trojúhelníkovým uchycením předního tlumiče, které vytváří elegantní vizuální dojem a připomíná vzpěru. Toto provedení dodává elektrokolu estetiku podobnou modelu Kenta XC. Na rozdíl od Kenty, která využívá jednoduchý čep poháněný táhlem s pružnými sedlovými vzpěrami, Kaizen eBike využívá plnohodnotný model X-Bolt s čepem Horst pro ještě efektivnější a plynulejší pružení.


 
Nově také disponuje baterií s kapacitou 400Wh která může být navýšena na 650Wh pomocí externí baterie. Nevýhodou přídavné baterie může být o 1.6kg vyšší hmotnost, ale za ten přidaný dojezd to stojí. Umístění externí baterie je možné místo jednoho košíku na pití, přitom stále zbyde dostatek místa na druhou lahev.


 
 


Modely:

Všechny modely MMR Kaizen disponují 12rychlostním pohonem, 4pístkovými brzdami, teleskopickou sedlovkou a odpružením Fox. Ačkoli jsou na produktových obrázcích zobrazeny pláště Hutchinson, všechny modely Kaizen se ve skutečnosti dodávají s plášti Vittoria Agarro 2,4".
 

MMR Kaizen 30





I když se jedná o nejnižší model, můžeme s klidem říct, že je stále velmi solidně vybaven. Ovšem, jak už to bývá, kvalita a komfort mají svou cenu, která se odráží i na cenovce tohoto modelu.

Na výběr jsou dvě barevné varianty (Pearl Moss a Liquid Red).
 
  • Vidlice: FOX Performance 34
  • Tlumič: FOX Float Performance Elite
  • Přehazovačka: Shimano XT/Deore
  • Brzdy: Shimano XT
 
Cena: 5990€
 
 

MMR Kaizen 10





Tato sestava disponuje srovnatelnými komponenty jako předešlý nižší model, avšak výrobce se rozhodl pro modernější bezdrátový systém řazení od značky Sram.

Na výběr jsou dvě barevné varianty (Pearl Moss a Liquid Red).
 
  • Vidlice: FOX Performance 34
  • Tlumič: FOX Float Performance Elite
  • Přehazovačka: Sram XO
  • Brzdy: Shimano XT
 
Cena: není uvedena
 
 

MMR Kaizen 00





Jde o špičkový model, kde výrobce nešetřil na žádném detailu. Nejvyšší řady komponent od Sram a Fox jsou samozřejmostí.  V této variantě najdeme přehazovačku Sram XX, i když původně není primárně navržena pro elektrokola.
 
Dostupné pouze v jedné barvě
 
  • Vidlice: FOX Factory 34
  • Tlumič: FOX Float Factory
  • Přehazovačka: Sram XX
  • Brzdy: Sram Level Ultimate
 

Cena: není uvedena
 



Kola by měla být dostupná v průběhu dubna 2024.

Více informací na webu výrobce. 



Foto: MMR
Autor: Tým CykloRepublic


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Colnago G4-X: Aerodynamické prvky i na gravel kole
01.05.2024 | Kategorie: ostatní, silniční
Colnago, prestižní italský výrobce jízdních kol, právě oznámil vydání svého nejnovějšího modelu, Colnago G4-X 2024. Tento model představuje nejnovější inovace a technologie v oblasti cyklistiky a slibuje, že posune hranice toho, co je možné na kole dosáhnout.
Stevens E-Maverick
01.05.2024 | Kategorie: MTB
Lehký a hravý pro maximální zábavu na stezce - to bylo zadání pro vývoj nové řady E-Maverick Light Assist e-fully.
Vydařený bikový víkend na Zličíně a pokračování ŠKODA Pražského MTB poháru už ve středu
30.04.2024 | Kategorie: MTB
ŠKODA Pražský MTB pohár pokračoval vydařeným víkendem v téměř ideálním cyklistickém počasí na Zličíně. Závodů se účastnilo velké množství ​bikerů z celé republiky.
Prima CUP na Dolní Moravě nebude jen o cyklistice, užije si ho každý
29.04.2024 | Kategorie: MTB
Dolní Morava se stane již po šesté dějištěm seriálu horských kol Prima CUP a jak už zde bývá zvykem, cyklistika nebude pouze jedinou možností, jak si užít druhý červnový víkend.
AKCE TÝDNE: Nejvýhodnější týdenní nabídky (29.4-5.5.2024)
29.04.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne
Nový týden, nová vlna slev! Přinášíme Vám čerstvou dávku výhod a jedinečných příležitostí. Pojďte s námi objevovat nejnovější a nejatraktivnější nabídky týdne. 
» více novinek a videí