Léto pokračuje závodem Segafredo Sahara Race

Léto pokračuje závodem Segafredo Sahara Race

Datum vydání: 28.06.2022

Letní část seriálu Prima CUP pokračuje závodem Segafredo Sahara Race.

 

Noční páteční, dva sobotní a dětské závody, kempování i koupání. To vše zažiješ na unikátní akci Segafredo Sahara Race, která se odehraje od 5. do 6. srpna v písníku Marokánka.

 

Již po páté v řadě přivítá pískový lom Marokánka nedaleko Hradce Králové sportovce všech věkových kategorií, kteří se zúčastní několika atraktivních závodů v jedinečném prostředí. Dominantou závodů bude opět 110 metrová lávka vedená přes vodní plochu vedle areálu.
 

 

Program započne již v pátek večer nočními cyklistickými závody na necelou hodinu. Noční závod bezpochyby zpestří přejezd osvětlené lávky, jež tradičně láká desítky přihlížejících.

 


 

Sobotní den zahájí dětské závody. Ti nejrychlejší se mohou těšit na ceny z hračkářství Pompo včetně tomboly pro všechny zúčastněné. Poté přijdou na řadu závody s individuálními starty na místních trailech o délce 10 km, vedoucích lesem podél potoka, přes dřevěné lávky, písečné a štěrkové úseky, uměle vytvořené překážky, hravé sjezdy a výjezdy. 
 

 

Odpolední program zakončí vytrvalostní závod na 20 kilometrů. Ten povede po hradeckých lesích a blízkém okolí Marokánky. Účastnit se ho mohou rodiny s dětmi a široká veřejnost. 

 

K dispozici bude opět uměle vytvořená vodní plocha, kde se mohou návštěvníci zchladit nebo zrelaxovat. Kromě závodního programu je možné v písníku od pátku do soboty kempovat a užít si tak naplno příjemné prostředí.

 

Informace o závodě včetně registrací na jednotlivé závody naleznete na stránce závodu.


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

Cape Epic 2024: Stošek s Vakočem vstupují do elitní desítky
18.03.2024 | Kategorie: MTB
Jihoafrická republika hostí legendární závod Cape Epic pro dvojice na horských kolech, a první etapa již nabídla napínavé souboje na trati dlouhé 88km s převýšením 2450m.
AKCE TÝDNE: Nejvýhodnější týdenní nabídky (18. 3 - 24. 3. 2024)
18.03.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne
Nový týden, nová vlna slev! Přinášíme Vám čerstvou dávku výhod a jedinečných příležitostí. Pojďte s námi objevovat nejnovější a nejatraktivnější nabídky týdne.
Cape Epic 2024: Prolog ovládli Schurter s Finim, Stošek s Vakočem obsadili 15. místo
17.03.2024 | Kategorie: MTB
Ve sluncem rozpálené Jihoafrické republiky se rozpoutal další ročník tradičního etapového závodu Cape Epic dvojic na horských kolech. V pelotonu, který se vydal na neúprosnou pouť vyprahlou krajinou, nechybí ani tři české dvojice.
Specialized představil novou generaci svého XC modelu Epic
13.03.2024 | Kategorie: MTB

Když se podíváme na současný trh s horskými koly, je zřejmé, že Specialized Epic 8 je výjimečným přírůstkem, který přináší nejen výkon, ale i inovace, které jsou v souladu s nejnovějšími trendy v cyklistice.

AKCE TÝDNE: Nejvýhodnější týdenní nabídky (11. 3 - 17. 3. 2024)
11.03.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne
 

Začátek nového týdne znamená další vlnu slev! Opět jsme tento týden nelenili a připravili jsme si pro Vás další přehled slev. Ať už máte jakékoliv přání, naše výběry Vám pomohou najít skvělé produkty a zároveň ušetřit peníze.

 
» více novinek a videí