Lance Armstrong pojede na Okolo Flander - jako řečník

Datum vydání: 23.12.2017

Lance Armstrong byl pozván organizátory jedné z nejslavnějších jednorázovek světa - Okolo Flander - aby ​vystoupil na předzávodní konferenci. 

Již 102. ročník jedné z nejslavnějších klasik světa - vlámského Okolo Flander - bude startovat 1. dubna. Už nyní se ale hodně mluví o tom, co mu bude předcházet. Organizátoři Flanders Classics totiž dva dny před začátkem samotného závodu připravují tzv. Tour of Flanders Business Academy.

Celodenní program poněkud netradiční akce určené jak pro firmy, tak pro širokou veřejnost, začíná snídaní, po které následuje projížďka finálním úsekem závodu. Po sprše a občerstvení odpoledne přijde na řadu zlatý hřeb dne - konference s řečníkem Lancem Armstrongem - hlavní postavou programu.

"Chceme touto cestou do Flander pozvat každý rok jednoho významného řečníka. Může to být někdo ze světa cyklistiky, ale stejně tak to klidně může být zástupce jiného sportu nebo zcela odlišného sektoru společnosti. Úplně prvním hostem, kterého jsme pozvali, je Lance Armstrong..."
Majitel společnosti Flanders Classics a její zakladatel, Wouter Vandenhaute, věří, že je Armstrong (a rovněž Jan Ullrich) už dostatečně potrestaný a měl by dostat druhou šanci. I přesto, že si odpykává doživotní zákaz působení v cyklistice. 
"...Pro něho samotného to bude zároveň návrat k cyklistice a co se mne týče, je vítán! Lance Armstrong je a zůstává velkým šampionem. Už roky mám pocit, že byl za svou aroganci dostatečně potrestán."
Sám Armstrong si očividně pozvání váží a slibuje:
 "...budu vám vyprávět o mých zkušenostech otevřeně, upřímně a pravdivě..."

Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Otevření cyklistické sezony 2024 Tatranu Kohoutovice
28.04.2024 | Kategorie: ostatní
Dne 27. dubna otevřeli cyklisté Tatranu Kohoutovice novou sezonu.
Canyon Neuron:ONfly – Elektrizující jízda nové generace!
26.04.2024 | Kategorie: MTB
Canyon představuje svůj nejnovější model elektrického horského kola, Neuron:ONfly 2024. Tento model přináší řadu inovací a vylepšení, které posouvají hranice toho, co je možné dosáhnout s elektrickým horským kolem.
Na Zličíně pokračuje ŠKODA Pražský MTB pohár 3. a 4. kolem
25.04.2024 | Kategorie: MTB
Dvojzávodem v oblíbené lokalitě Bike parku Calabrone Zličín pokračuje 27. a 28. dubna volnočasový seriál horských kol ŠKODA Pražský MTB pohár pro všechny věkové a výkonnostní kategorie cyklistů. Sobotní závod je vypsán také jako Mistrovství Středočeského kraje.
CykloStar na Prague Bike Festu již tento víkend
24.04.2024 | Kategorie: ostatní
Prague Bike Fest se již příští víkend vrací po úspěšné premiéře minulý rok na pražské Výstavište, kde na vás bude čekat dvoudenní program.
Skvělá cyklistika a tombola o kolo. To je závod Merida Stolové hory
23.04.2024 | Kategorie: MTB
V neděli 26. května ožije malebná oblast Machova na Náchodsku třetím závodem cyklistického seriálu Prima CUP.
» více novinek a videí