Kulhavý vyráží do nové sezóny s českou značkou kol Superior

Kulhavý vyráží do nové sezóny s českou značkou kol Superior

Datum vydání: 18.01.2024

Olympijský vítěz, Mistr světa v cross country i maratonu Jaroslav Kulhavý, se vrací k závodům s novým partnerem, českou značkou kol Superior. Tato spolupráce přináší do světa cyklistiky nové spojení mezi zkušeností nejúspěšnějšího českého cyklisty na horských kolech a českou nejinovativnější cyklistickou značkou.
 

Jaroslav Kulhavý, bude startovat na různých závodech horských kol v česku i zahraničí. Uvažuje také o posunu vpřed do nových disciplín, včetně gravelových závodů, s cílem účasti na Mistrovství Světa v Gravelu. Kromě závodění přináší své bohaté zkušenosti také do vývoje nových modelů kol, což posílí postavení české značky na světové scéně. „Vracím se po roce v Xterra triatlonu k tomu, co mi nejvíc leží v srdci – k závodům na horských kolech. Udělat to s českou značkou, je pro mě velký benefit. Líbí se mi, že nejde jen o mé závodění, ale budu moci Superioru předat své zkušenosti a pomoct dotáhnout nové platformy, na které Superior v současné době pracuje. V nové sezóně jsem otevřený novým výzvám a zrovna u gravelu mi to dává smysl, vyzkoušet si několik závodů ve světové konkurenci,“ uvedl Kulhavý.

 

Petr Lavička, produktový manažer značky Superior, sdělil: „Jsme moc rádi, že nejúspěšnější cyklista na horských kolech v české historii bude jezdit na našich kolech a podělí se s námi o své zkušenosti, což nám pomůže v dalším vývoji našich platforem. Jarda dokáže otestovat kolo v těch nejtěžších podmínkách jako málokdo na světě a díky tomu dokáže předat opravdu dobré poznatky, které v rámci vývoje využijeme.“ Jaroslav Kulhavý dodává: „Těším se na tuto spolupráci a z mého dosavadního dojmu, kdy jsem nejnovější generaci celoodpruženého kola mohl vyzkoušet mezi prvními, se jedná opravdu o kolo na světové úrovni.“

 

Součástí této „Beskydské“ spolupráce je také podpora mladých talentů prostřednictvím týmu – Ostra Multicraft Čeladná, o jehož chod se stará právě Jaroslav Kulhavý, který v něm sám působí. Superior tím chce podpořit mladé nadějné cyklisty, a doufejme i budoucí olympijské naděje ze stejného regionu, kde samotná kola vznikají. 
 
Zdroj a foto: TZ Superior


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Colnago G4-X: Aerodynamické prvky i na gravel kole
01.05.2024 | Kategorie: ostatní, silniční
Colnago, prestižní italský výrobce jízdních kol, právě oznámil vydání svého nejnovějšího modelu, Colnago G4-X 2024. Tento model představuje nejnovější inovace a technologie v oblasti cyklistiky a slibuje, že posune hranice toho, co je možné na kole dosáhnout.
Stevens E-Maverick
01.05.2024 | Kategorie: MTB
Lehký a hravý pro maximální zábavu na stezce - to bylo zadání pro vývoj nové řady E-Maverick Light Assist e-fully.
Vydařený bikový víkend na Zličíně a pokračování ŠKODA Pražského MTB poháru už ve středu
30.04.2024 | Kategorie: MTB
ŠKODA Pražský MTB pohár pokračoval vydařeným víkendem v téměř ideálním cyklistickém počasí na Zličíně. Závodů se účastnilo velké množství ​bikerů z celé republiky.
Prima CUP na Dolní Moravě nebude jen o cyklistice, užije si ho každý
29.04.2024 | Kategorie: MTB
Dolní Morava se stane již po šesté dějištěm seriálu horských kol Prima CUP a jak už zde bývá zvykem, cyklistika nebude pouze jedinou možností, jak si užít druhý červnový víkend.
AKCE TÝDNE: Nejvýhodnější týdenní nabídky (29.4-5.5.2024)
29.04.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne
Nový týden, nová vlna slev! Přinášíme Vám čerstvou dávku výhod a jedinečných příležitostí. Pojďte s námi objevovat nejnovější a nejatraktivnější nabídky týdne. 
» více novinek a videí