Kulhavý a mladí reprezentanti do 23 let trénují na ostrově Fuerteventura

Kulhavý a mladí reprezentanti do 23 let trénují na ostrově Fuerteventura

Datum vydání: 19.01.2017

Dvojnásobný medailista olympijských her Jaroslav Kulhavý se připravuje společně s reprezentačním výběrem horských kol do 23 let na ostrově Fuerteventura.

Společnost jim dělají nejenom náročná, táhlá stoupání, ale také ostrý vítr, který těžké, mnohahodinové tréninky ještě více ztěžuje. Po boku olympijského vítěze trénují naši úspěšní mladí bikeři, Jana Czeczinkarová, Adéla Šafářová a Jan Vastl.

„Tréninky se pohybují od 4 do 5,5 hodin a jsou skutečně velice náročné, vzhledem k profilu a větru. Část tréninků jedeme společně a pro část se rozdělujeme, holky mají samozřejmě trochu odlišný režim. Celý tým je v pořádku i díky masérovi Petrovi Vláškovi, který je tady neustále. Zatím příprava na sezónu probíhá podle předpokladů, bez komplikací. Po podzimním odpočinku a tréninkových kempech reprezentace MTB a soustředění Dukly je na tom výrazně dobře Jana Czeczinkarová a vůbec není od věci uvažovat o jejím případném startu na MS v cyklokrosu. Jana už v tomto směru má také upravený aktuální trénink,“ přibližuje dění na Fuerteventuře reprezentační trenér Viktor Zapletal.

Ovšem nezahálí ani další členové bikové reprezentace. Olympionik Jan Škarnitzl odcestoval do Andalusie, kde se připravuje na start etapového závodu dvojic, který absolvuje společně se Španělem Manteconem.
 
Bronzový medailista mistrovství Evropy i světa v maratonu Kristian Hynek odcestoval i s celou svou rodinou na dlouhodobou přípravu do Jihoafrické republiky a soustředí se zde na nejpopulárnější bikový etapový závod, Cape Epic.
 
V plné přípravě na cyklokrosové mistrovství světa jsou pak další dvě opory reprezentace horských kol, Katka Nash a Jan Nesvadba.


 
 
Foto: Michal Červený, zdroj: reprezentaceMTB.cz


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

Nejlepší okamžiky - 2024 Absa Cape Epic
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Galaxy Whip
27.03.2024 | Kategorie: ostatní
Novinka Whip mezi oblíbenými BMX koly značky GALAXY se staví na pozici top modelu zejména díky materiálu rámu a vidlice, kterým je v tomto případě ušlechtilá Cr-Mo ocel.
Cannondale Scalpel 2024: Nový přístup k XC závodnímu kolu
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Cannondale, známý svými inovativními řešeními v oblasti horských kol, představuje svůj nejnovější model pro rok 2024 - Scalpel. Toto kolo přichází s několika významnými aktualizacemi, které by mohly změnit hru v oblasti cross-country (XC) závodů.
AKCE TÝDNE: nejvýhodnější týdenní nabídky (25.3-31.3.2024)
25.03.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne

Vítejte v novém týdnu plném neodolatelných slev! Přinášíme Vám exkluzivní výběr nejlepších nabídek, které si nesmíte nechat ujít. Objevujte s námi ty nejzajímavější produkty, které splní všechna Vaše očekávání a ještě více.


Beers a Grotts slaví vítězství v Cape Epic, Stošek s Vakočem vybojovali osmé místo
24.03.2024 | Kategorie: MTB

Jubilejní dvacátý ročník prestižního závodu dvojic Cape Epic vyvrcholil vítězstvím domácího jihoafrického jezdce Matthewa Beersa a jeho amerického kolegy Howarda Grottse. Nejlepšími Čechy se stali Martin Stošek a Petr Vakoč, kteří vybojovali osmou příčku. 

 
» více novinek a videí