Kulhavý, Cink, Vakoč a Sabílková na FOR BIKES 2017

Kulhavý, Cink, Vakoč a Sabílková na FOR BIKES 2017

Datum vydání: 29.03.2017

Už tento pátek 31. března se otevřou brány 8. ročníku veletrhu FOR BIKES, potkat se budete moci například s Martinou Sáblíkovou, Jaroslavem Kulhavým, Ondřejem Cinkem, Petrem Vakočem nebo Jakubem Kohákem.

Konečně přišlo počasí, které je jako stvořené na první projížďky na kole. Přijďte se naladit na právě začínající sezónu na největší cyklistický veletrh v České republice FOR BIKES do PVA EXPO Praha v Letňanech.
 
Třídenní akci plnou kol, doplňků a zábavy pro milovníky aktivního trávení volného času oficiálně odstartuje trojice významných osobností: přední čeští cyklisté – bronzový muž z mistrovství světa maratonu horských kol Kristián Hynek, úřadující mistr republiky v cyklokrosu Michael Boroš a zástupce primátorky hlavního města Prahy Petr Dolínek. Oficiální akt se odehraje v pátek v 11:00 hod.
 
Osmý ročník veletrhu FOR BIKES se už nyní může pyšnit rekordním počtem vystavujících firem - celkem jich bude 290 -  mnohé z nich si pro návštěvníky připravily opravdové lahůdky.
 
Dobrou zprávou je, že se na veletrh chystá i mnoho osobností, se kterými se můžete potkat: budou to již zmiňovaní Kristián Hynek, Michael Boroš a dále pak další mistryně republiky MTB Karla Štěpánová, bikeři Jan Škarnitzl, Jan Vastl, Michal Maroši. Největší hvězdy bude možné spatřit v neděli v expozici Česko jede, kde se představí i Jaroslav Kulhavý se svou sbírkou cenných medailí. Potkat se také budete moci s Martinou Sáblíkovou, Petrem Vakočem a Jakubem Kohákem, kteří budou v sobotu hosty stánku s koly Specialized. Expozice s bicykly a doplňky Merida zase v pátek odpoledne přivítá překvapení letošní sezony silničářů Ondřeje Cinka.
 
Osobnosti české cyklistiky budou rovněž na stánku společnosti Schindler, v pátek bude hostem bývalý silničář Jan Hruška, v sobotu pak přední domácí silniční tým Lappiere. Topflorex Pro Cycling a v neděli pak Ghost MTB, jehož členové se také zúčastní závodu HERVIS RACE FOR BIKES.
 
Termín: 31. března - 2. dubna 2017
Vstupné: 165 Kč v předprodeji, 200 Kč na místě
Otevírací doba: pátek a sobota 9.00 – 19.00 hodin, neděle 9.00 – 16.00 hodin

Více informací na www.forbikes.cz
 
Chcete-li se vyhnout frontám a ještě ušetřit, neváhejte a pořiďte si vstupenku na veletrh v předprodeji u společnosti Ticketstream - http://forbikes.cz/koupit

Zdroj: TZ pořadatelé - Jan Němec
 
 


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

DT Swiss představil nový Ratchet DEG Freehub s vůbec nejnižším záběrovým úhlem
19.04.2024 | Kategorie: ostatní
DT Swiss, světový lídr v oblasti cyklistických komponentů, představil svůj nejnovější produkt - Ratchet DEG freehub. Tento freehub je výsledkem dlouhých let vývoje a inovací, které DT Swiss přináší do světa cyklistiky.
Světový pohár horských kol na Vysočině spustil nový web i přihlášky do doprovodných závodů
19.04.2024 | Kategorie: MTB
Světový pohár horských kol v Novém Městě na Moravě odstartuje již 24. 5. 2024!
Když vozík, tak jednokolka – proč se vyplatí na ně přesedlat
18.04.2024 | Kategorie: ostatní
Táhnout za sebou na kole vozík nemusí být otrava. Pravda, když se řekne cyklovozík, každému hned naskočí obrázek neforemné dvoukolové boudy s praporkem, která ztěžuje předjíždění na už tak úzkých a vybombardovaných okrskách.
Zahájení cykloturistické sezóny s Harmony a CykloŠvec v Písku
18.04.2024 | Kategorie: ostatní
Zveme vás na ZAHÁJENÍ CYKLOTURISTICKÉ SEZÓNY v Písku v sobotu 20. 4. 2024.
Yeti SB165 2024 nově v mullet konfiguraci
17.04.2024 | Kategorie: MTB
Yeti SB165 2024 je nejnovější přírůstek do rodiny horských kol Yeti, který přináší několik inovací a vylepšení. Toto kolo je určeno pro náročné terény a bike parky a je navrženo tak, aby poskytovalo vynikající jízdní vlastnosti a vysoký výkon.
» více novinek a videí