Zdoláš šest monumentů Krkonoš? Kross Harrachov již 19. září!

Zdoláš šest monumentů Krkonoš? Kross Harrachov již 19. září!

Datum vydání: 25.08.2020

Se zárukou PRAVÉHO mountain bikingu!

 

Osmá zastávka seriálu NOVA CUP se uskuteční v Harrachově a účastníci se mají opět opravdu na co těšit!

 

Chybět nebude pořádné bikování ani rodinná Nova jízda, která je oblíbená zejména mezi rodiči s dětmi a širokou veřejností. 
 

 

Závod je i pro letošní rok zařazen do ŠKODA AUTO Český pohár v maratonu a je tak jistotou, že se na start postaví česká maratonská špička včetně olympijského vítěze z Nagana Dominika Haška.

 

Nejprestižnější záležitostí bude závod Corny jízdy. Trasa nabídne porci 128 kilometrů a jezdci na ní zdolají celkem šest významných česko-polských vrcholů. 
 

 

Na české straně Krkonoš jde o výjezd na Čertovu horu (1.021 m n. m.), Dvoračky (1.140 m n. m.), Horní Mísečky (1.024 m n. m.), Pláň (1.077 m n. m.) a závěrečný český vrchol Slezské sedlo (Špindlerovka) (1.197 m n. m.) Na polské straně účastníky čeká několik desítek kilometrů zábavných trailů v okolí Borowice. Závěrečným stoupáním bude Wysoki Kamień (1.058 m n. m.), odkud se bude pomalu klesat zpět do Harrachova.
 

 

O to nejlepší nepřijdou ani jezdci na trase Niceboy jízdy s délkou 50 kilometrů, kde bude nejvyšším bodem Wysoki Kamień, nacházející se na polském území. Obdobnou trasou se vydá i rodinná Nova jízda, přizpůsobená mladším účastníkům, jenž objedou vrchol Vysokého jizerského hřebene v polské části Jizerských hor.
 

 

V zázemí harrachovského biatlonového areálu Na kolečku budou připraveny dětské závody pro nejmenší do 10 let. Ty budou díky pestrému terénu nevšedním zážitkem jak pro malé, tak velké. Děti se na pódiu mohou těšit na výjimečné ceny z hračkářství Pompo a Chupa Chups.

 

V rámci startovního balíčku na trase Corny, Niceboy a Nova jízda je zajištěno kromě startu na vybrané trase a zpracování výsledků, občerstvení na trase, teplé jídlo, pivo z pivovaru Beránek a italská káva Segafredo. 

 

Neváhejte a přijeďte si 19. září užít skvělý sportovní den a poznat to nejlepší z Krkonoš. 

 

Podrobnosti o závodě naleznete na www.novacup.cz.


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

Když vozík, tak jednokolka – proč se vyplatí na ně přesedlat
18.04.2024 | Kategorie: ostatní
Táhnout za sebou na kole vozík nemusí být otrava. Pravda, když se řekne cyklovozík, každému hned naskočí obrázek neforemné dvoukolové boudy s praporkem, která ztěžuje předjíždění na už tak úzkých a vybombardovaných okrskách.
Zahájení cykloturistické sezóny s Harmony a CykloŠvec v Písku
18.04.2024 | Kategorie: ostatní
Zveme vás na ZAHÁJENÍ CYKLOTURISTICKÉ SEZÓNY v Písku v sobotu 20. 4. 2024.
Yeti SB165 2024 nově v mullet konfiguraci
17.04.2024 | Kategorie: MTB
Yeti SB165 2024 je nejnovější přírůstek do rodiny horských kol Yeti, který přináší několik inovací a vylepšení. Toto kolo je určeno pro náročné terény a bike parky a je navrženo tak, aby poskytovalo vynikající jízdní vlastnosti a vysoký výkon.
První Prima CUP přilákal téměř tisíc závodníků
17.04.2024 | Kategorie: MTB
Závodem Decathlon Hradec Králové odstartoval v sobotu 13. dubna desetidílný seriál horských kol Prima CUP.
Američan Blevins a Švédka Rissvedsová triumfují v cross country v Mairipoře
15.04.2024 | Kategorie: MTB
Po úvodním závodě short tracku se závodníci v Mairipoře opět sešli na startu, tentokrát na cross country. Mezi muži si pro vítězství dojel Američan Christopher Blevins, zatímco u žen triumfovala Švédka Jenny Rissvedsová. 
» více novinek a videí