Kolo stojan

Kolo stojan

Datum vydání: 03.03.2020

Stojan na kolo nebo držák na kolo je design, který umožňuje přepravujte kola na svém autě.


Ne každé auto pojme kolo - a je také nebezpečné nosit kola v kabině automobilu, v případě nehody můžete být zraněni nebo může dojít ke znečištění interiéru a čalounění aut. Stojan na kola je velmi užitečný. Mnoho internetových obchodů včetně autodoc.cz nabízí stojany na kola různých kapacit a různých typů úchytů. Podle Auto lze instalovat na střechu kufru auta nebo závěs.
 

1. Nosič kola je namontován na střeše. Tyto stojany to umožňují přepravte 1-4 kola na střechu. Nastavení tohoto typu média na Kola jsou vhodná, pokud máte pro vůz střešní nosič.


Výhody: volný prostor v kufru auta, schopnost současně přepravovat více kol.

Nevýhody: zvýšení hodnoty odporu, což vyžaduje zpracování a vykládání ze střechy.


Toto příslušenství vám umožňuje přepravovat bezpečně pevná kola, bez ohrožení viditelnosti řidiče.


2. Stojan na kola je namontován na kufru automobilu. Tento druh stojanu vhodné pro nakládací kola, vhodné pro mnoho typů karoserií, ale jeho nevýhodou je zhoršení zadních světel a účinek jako překážka při nakládání nákladu do zavazadlového prostoru. obvykle tento typ nosiče kol je levnější, již nevyžaduje vybavení a snadná instalace.


3. Stojany na kola namontované na tažném zařízení. Tyto produkty Vhodné pouze pro vozidla s nainstalovaným tažným zařízením. některé modely umožňují otevřít dveře i přes instalaci tohoto produktu kufr auta. Z bezpečnostních důvodů mají ve své základně pomocníka světlo.


Při přepravě kol na střeše automobilu nezapomeňte, že jste vyšší výška vozidla, zejména na parkovištích nebo v tunelech, když křížení pod mosty nebo v myčce.


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

Nejlepší okamžiky - 2024 Absa Cape Epic
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Galaxy Whip
27.03.2024 | Kategorie: ostatní
Novinka Whip mezi oblíbenými BMX koly značky GALAXY se staví na pozici top modelu zejména díky materiálu rámu a vidlice, kterým je v tomto případě ušlechtilá Cr-Mo ocel.
Cannondale Scalpel 2024: Nový přístup k XC závodnímu kolu
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Cannondale, známý svými inovativními řešeními v oblasti horských kol, představuje svůj nejnovější model pro rok 2024 - Scalpel. Toto kolo přichází s několika významnými aktualizacemi, které by mohly změnit hru v oblasti cross-country (XC) závodů.
AKCE TÝDNE: nejvýhodnější týdenní nabídky (25.3-31.3.2024)
25.03.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne

Vítejte v novém týdnu plném neodolatelných slev! Přinášíme Vám exkluzivní výběr nejlepších nabídek, které si nesmíte nechat ujít. Objevujte s námi ty nejzajímavější produkty, které splní všechna Vaše očekávání a ještě více.


Beers a Grotts slaví vítězství v Cape Epic, Stošek s Vakočem vybojovali osmé místo
24.03.2024 | Kategorie: MTB

Jubilejní dvacátý ročník prestižního závodu dvojic Cape Epic vyvrcholil vítězstvím domácího jihoafrického jezdce Matthewa Beersa a jeho amerického kolegy Howarda Grottse. Nejlepšími Čechy se stali Martin Stošek a Petr Vakoč, kteří vybojovali osmou příčku. 

 
» více novinek a videí