Kola Pardus přichází do Čech a na Slovensko. Lákají na nízkou cenu a certifikát UCI

Kola Pardus přichází do Čech a na Slovensko. Lákají na nízkou cenu a certifikát UCI

Datum vydání: 11.04.2018

Továrna Pardus je ​ve světě známá spíše jako spolehlivý OEM výrobce pro jiné velké značky. Milan Šimek, ředitel Equinox Europe, s.r.o.- výrobce karbonových zapletených kol Equinox a Equator se rozhodl tuto značku dostat k nám. Na jaká kola se můžeme těšit?  

 

Prodej v Čechách a na Slovensku chce firma zahájit třemi modely, dva na silnici a jeden na triatlon nebo časovku. Kvalitu těchto kol potvrdila nezávislá komise švýcarského UCI a všechny se tak chlubí logem mezinárodní cyklistické unie na rámu.
 

Modely rovněž sdílejí značkový japonský karbon Toray, technologii výroby all-in-one molding v rámci jednoho tvrdícího cyklu a výstupní kontrolu ultrazvukem pro případné skryté praskliny.

 

Super 5 Team
 

Super pětka vybavená sadou Shimano DuraAce nebo Ultegra se prodává za cenu od 59 900 Kč. V ceně všech modelů jsou zahrnuta karbonová zapletená kola Equator nebo Equinox. Odpadá tak klasický nákup kola, následný prodej základních hliníkových výpletů a nákup karbonových.
 

 

Super 3
 

Super trojka je označována za mladšího bráchu Super pětky. Nabízí velmi podobný rám s vnitřním vedením, výbavu Shimano 105 a cenu od 44 990 Kč na hliníkových kolech a 49 990 Kč na kolech karbonových. Vzhledem k cenovému rozdílu bychom sáhli asi rovnou po Super 5 s vyšší výbavou, ale pokud máte omezený rozpočet, Super 3 rozhodně není špatný nákup.
 

 

Gomera Tri
 

Gomera je aerodynamická raketa, jejíž cena 89 900 Kč z ní dělá chytrou volbu pro ty, kteří to se svou sportovní specializací myslí opravdu vážně. V ceně je kromě sady Shimano Ultegra 8000 také speciální aerodynamická kapotáž a zapletená karbonová kola Equator široká 80 mm. Vyšší model nabídne elektrickou Ultegru 8050 za 109 900 Kč a v prodeji je i samostatná rámová sada za 54 990 Kč.

 

 

Nízká cena díky distribuci rovnou z továrny
 

Equinox rozvířil vody české cyklistiky před 3 roky, kdy začal s prodejem karbonových zapletených kol Equator za cenu, která byla pro mnohé až podezřelá. Nyní chce podobný způsob využít i při prodeji Pardusu.

 

 

Schéma distribuce z webu pardus-bike.cz.

 

Objednávky běží
 

Kola Pardus si můžete vyzkoušet ve Zlíně nebo Prostějově a brzy prý také v Praze. Na objednaný model se čeká 4 – 8 týdnů /v závislosti na typu kola/, což možná odradí ty, kteří na nové kolo spěchají. Pokud ale máte čas, trocha čekání vám může ušetřit docela dost peněz.

Zdroj a foto: TZ Pardus Bike


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Domácí Holubová a rakouský Bairov ovládli první Český pohár v městě Touškov
07.05.2024 | Kategorie: MTB

Město Touškov hostilo start 34. ročníku Českého poháru XCO a domácí Adéla Holubová si zde vydobyla vítězství mezi ženami. Společně s ní si slavnostní chvíle užíval Rakušan Mario Bair, který ovládl mužskou kategorii.

 
Začíná ME XCO v Cheile Gradistei, bez nemocného Cinka, Srnské a Novotného!
06.05.2024 | Kategorie: MTB
V rumunském horském resortu Cheile Gradistei ve středu začne Mistrovství Evropy horských kol v olympijském cross country, Short tracku a štafetách.
AKCE TÝDNE: Nejvýhodnější týdenní nabídky (6.5-12.5.2024)
06.05.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne
Vítejte v novém týdnu plném neodolatelných slev! Přinášíme Vám exkluzivní výběr nejlepších nabídek, které si nesmíte nechat ujít. Objevujte s námi ty nejzajímavější produkty, které splní všechna Vaše očekávání a ještě více.
Colnago G4-X: Aerodynamické prvky i na gravel kole
01.05.2024 | Kategorie: ostatní, silniční
Colnago, prestižní italský výrobce jízdních kol, právě oznámil vydání svého nejnovějšího modelu, Colnago G4-X 2024. Tento model představuje nejnovější inovace a technologie v oblasti cyklistiky a slibuje, že posune hranice toho, co je možné na kole dosáhnout.
Stevens E-Maverick
01.05.2024 | Kategorie: MTB
Lehký a hravý pro maximální zábavu na stezce - to bylo zadání pro vývoj nové řady E-Maverick Light Assist e-fully.
» více novinek a videí