Klub 3xTOP.cz, z.s. pořádá dne 11.8.2018 časovku 3xTOP.cz Lysá hora!

Klub 3xTOP.cz, z.s. pořádá dne 11.8.2018 časovku 3xTOP.cz Lysá hora!

Datum vydání: 26.06.2018

3xTOP.cz je klub pro všechny, kdo mají  rádi výzvy a p​ohyb.

Jeho členem se stane každý, kdo zdolá po určené trase 3xTOP.cz, některý z vrcholů - Lysou horu, Praděd, Pustevny, Soláň nebo v Itálii Passo Dello Stelvio - a to 3x během 24 hodin na zvoleném ekologickém dopravním prostředku! Trasy 3xTOP.cz jsou tady pro všechny zájemce o tento mimořádný zážitek.

Trasy 3xTOP.cz jsou připraveny s různou náročností pro účastníky, na všechny trasy je potřeba se dopředu důkladně připravit. Nejtěžší je trasa Passo Dello Stelvio 3x TOP.cz a Lysá hora 3xTOP.cz, následují Praděd 3xTOP.cz ,Pustevny 3xTOP.cz a Soláň 3xTOP.cz. Zajímavostí je, že si sami volíte, kdy jste na vybranou trasu 3xTOP.cz připraveni a kdy jejich vrcholy zdoláte!  Stali jsme se partnery projektu pro handicapované sportovce „Nezastavitelni.cz“, přispíváme 10 korunou z každé registrace účastníka trasy 3xTOP.cz, zároveň podporujeme „Lékaře bez hranic“.



A kdy vůbec vznikl nápad založit Klub 3xTOP.cz?  

Ihned po příjezdu z Francie, kde jsme zdolali na silničních kolech legendární větrnou horu Mount-Ventoux a to 3x ze tří míst do 24 hod. Byl to nádherný zážitek spojený s pohybem, ještě dnes je stále v nás hluboce zakořeněn. Hledali jsme marně další výzvy v ČR, nabídka nebyla žádná. Založili jsme tedy neziskový Klub 3xTOP.cz, z.s, s mottem Impuls k pohybu a skvělým zážitkům“ a připravili tak projekt pro širokou veřejnost „trasy 3xTOP.cz“ v Beskydech a Jeseníkách. Každý kdo přijme výzvu, tak zažije nezapomenutelných 24 hodin na trasách 3xTOP.cz a zároveň se stane členem klubu 3xTOP.cz!

S čím vším jsme se museli v průběhu realizace vypořádat?

Se zajištěním servisu pro cyklisty, označení tras, mobilní aplikace, kontrolních bodů, propagací a také s dodržením rozpočtu projektu, jelikož jsme nezisková společnost.  Servisní zástěry s cyklonářadím a pumpou jsou tak dnes k dispozici v kontrolních bodech beskydských tras k zapůjčení zdarma a to nejen zdolatelům tras 3xTOP.cz! Rovněž pro lepší orientaci na trasách 3xTOP.cz je k dispozici mobilní mapová aplikace 3xTOP.cz.  

Z čeho máme největší radost?

Jsme rádi, že se podařil připravit projekt, který má smysl. Každý z nás v životě hledá nějaké výzvy a velmi nás těší, že náš projekt může být pro někoho jednou z nich. Je tady připraven produkt „trasy 3xTOP.cz“, pro všechny kdo mají nebo budou mít rádi pohyb. Nepřijdou tak o tento mimořádný zážitek. Letos se nám podařila zrealizovat klubová píseň, která je k dispozici ke stažení na www.3xTOP.cz, pro všechny zdolatelé tras 3xTOP.cz určitou motivací pro zdolávání. 
Převažují pozitivní reakce lidí, což nás utvrzuje v tom, že to děláme dobře.

Proto jsme na rok 2018 připravili velmi zajímavý závod pro širokou veřejnost a to individuální časovku 3x TOP.cz Lysá hora o délce 8,5 km – z Papežova (obec Krásná) na Lysou horu po zpevněné komunikaci.  Účastníci mohou zdolat časovku na silničním, trekingovém, horském nebo elektro kole, odvážlivci mohou jet rovněž na koloběžce nebo si na Lysou horu vyběhnout. Věříme, že tato časovka bude výzvou pro každého, který se chce nesmazatelně zapsat do historie zdolatelů Lysé hory s nejlepšími časy.


Propozice – www.3xTOP.cz – trasa „Časovka 3xTOP.cz Lysá hora“

Zdroj: TZ Pavel Bědajanek, předseda klubu 3xTOP.cz

Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Na Zličíně pokračuje ŠKODA Pražský MTB pohár 3. a 4. kolem
25.04.2024 | Kategorie: MTB
Dvojzávodem v oblíbené lokalitě Bike parku Calabrone Zličín pokračuje 27. a 28. dubna volnočasový seriál horských kol ŠKODA Pražský MTB pohár pro všechny věkové a výkonnostní kategorie cyklistů. Sobotní závod je vypsán také jako Mistrovství Středočeského kraje.
CykloStar na Prague Bike Festu již tento víkend
24.04.2024 | Kategorie: ostatní
Prague Bike Fest se již příští víkend vrací po úspěšné premiéře minulý rok na pražské Výstavište, kde na vás bude čekat dvoudenní program.
Skvělá cyklistika a tombola o kolo. To je závod Merida Stolové hory
23.04.2024 | Kategorie: MTB
V neděli 26. května ožije malebná oblast Machova na Náchodsku třetím závodem cyklistického seriálu Prima CUP.
Stevens E-inception AM 8.7.1 GTF pro all mountain dobrodružství
23.04.2024 | Kategorie: MTB
Do kopce i z kopce s maximálním výkonem: to je možné s kolem STEVENS E-Inception AM 8.7.1 GTF s pohonem Bosch s plnou integrací pomocí smart systému.
SP MTB v Araxá: Andreassen a Battenová vládnou horským kolům, čeští závodníci sbírají body pro OH
22.04.2024 | Kategorie: MTB

Závod Světového poháru v cross country horských kol poprvé startoval v brazilském Araxá a přinesl s sebou dramatické momenty a zajímavé výkony. vítězství si odvezli Simon Andreassen a Haley Batten.

 
» více novinek a videí