Kalas sportswear partnerem ČSC

Kalas sportswear partnerem ČSC

Datum vydání: 16.12.2017

Firma Kalas Sportswear, která je hrdým partnerem české (dříve československé) reprezentace už od roku 1990, vstoupí po boku českých reprezentantů do další sezóny. 

Spolupráce Českého svazu cyklistiky a tradiční táborské společnosti, za jejíž vznikem stojí dlouholetý závodník, trenér a cyklistická legenda Čestmír Kalaš, byla prodloužena až do následujících Olympijských her v roce 2020 v Tokiu.

„Český svaz cyklistiky na konci léta vyvěsil žádost o nabídky a vyzval tak firmy vyrábějící cyklistické oblečení, které by chtěly podporovat reprezentace všech disciplín, aby své nabídky předložily. Firma Kalas podala nabídku nejlepší, tudíž jsme začali jednat o prodloužení spolupráce,“ říká generální sekretář Českého svazu cyklistiky Stanislav Kozubek.

Říká se, že tradice se mají dodržovat. O to více, když tato tradice funguje k oboustranné spokojenosti. Čeští reprezentanti jsou už po několik let vybaveni těmi nejlepšími materiály, které firma Kalas vyvíjí a na oplátku logo Kalas hojně prezentují na stupních vítězů největších světových akcí.
 


Kalas tak byl partnerem výprav, které dovezli medaile z olympijských her, mistrovství světa na silnici, horských kolech, dráze, BMX, kolové a dalších disciplín. Výčet společných významných úspěchů by dal na několik stran. 

„Firma Kalas jednala s dalšími federace a velikány, jako je Holandsko či Norsko. Nás si vybrali i díky tomu, že máme úspěšné závodníky, nebylo to pouze z nostalgie, ale zasloužili si to i svými úspěchy. Následující tři roky bude zabezpečovat nejen nás, ale i britskou federaci. Ve spolupráci s nejlepšími závodníky vyvíjí nejnovější technologie, takže mají komfort těch nejlepších materiálů na trhu,“ doplňuje Kozubek. 

„V celosvětovém měřítku je unikátní sponzorovat jakýkoliv tým přes dvacet let a my se pomalu blížíme k třicetiletému výročí. Doufám, že mi čeští závodníci budou dělat stejně velkou radost jako v minulých letech a naše firma bude nadále stát na nejvyšších stupních největších závodů na světe,‘‘ dodává zakladatel firmy pan Čestmír Kalaš.

Kromě ošacení reprezentantů všech disciplín a kategorií bude společnost KALAS Sportswear také hlavním partnerem Českého poháru na silnici v roce 2018, který tak ponese název Kalas cup.  

 
Foto: Michal Sváček, Zdroj: TZ ČSC


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

Nejlepší okamžiky - 2024 Absa Cape Epic
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Galaxy Whip
27.03.2024 | Kategorie: ostatní
Novinka Whip mezi oblíbenými BMX koly značky GALAXY se staví na pozici top modelu zejména díky materiálu rámu a vidlice, kterým je v tomto případě ušlechtilá Cr-Mo ocel.
Cannondale Scalpel 2024: Nový přístup k XC závodnímu kolu
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Cannondale, známý svými inovativními řešeními v oblasti horských kol, představuje svůj nejnovější model pro rok 2024 - Scalpel. Toto kolo přichází s několika významnými aktualizacemi, které by mohly změnit hru v oblasti cross-country (XC) závodů.
AKCE TÝDNE: nejvýhodnější týdenní nabídky (25.3-31.3.2024)
25.03.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne

Vítejte v novém týdnu plném neodolatelných slev! Přinášíme Vám exkluzivní výběr nejlepších nabídek, které si nesmíte nechat ujít. Objevujte s námi ty nejzajímavější produkty, které splní všechna Vaše očekávání a ještě více.


Beers a Grotts slaví vítězství v Cape Epic, Stošek s Vakočem vybojovali osmé místo
24.03.2024 | Kategorie: MTB

Jubilejní dvacátý ročník prestižního závodu dvojic Cape Epic vyvrcholil vítězstvím domácího jihoafrického jezdce Matthewa Beersa a jeho amerického kolegy Howarda Grottse. Nejlepšími Čechy se stali Martin Stošek a Petr Vakoč, kteří vybojovali osmou příčku. 

 
» více novinek a videí